Sailor Moon Forum
Hadise Yeni Albüm Fast Life
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Müzik, Sinema ve Diziler

Yazar Mesaj
sailormoooon

Gardiyan
Gardiyan

Ünvan: Prens
Teşekkür: 27
Durumu: Çevrimdışı

Hadise Yeni Albüm Fast Life Konu: Hadise Yeni Albüm Fast Life Alıntıyla Cevap Gönder
Hadisenin yeni albümü Eurovision'dan bir gün önce 15 Mayısta çıktı ve şimdiden bu albüm avrupalıların ilgisini çekti.

Biliyorsunuz Hadise Eurovision için 3 tane şarkı belirlemişti.Bunlardan biri düm tek tek.Diğer ikiside bu albümde yer alıyor.Hadisenin eurovision için belirlediği diğer iki şarkı Double Life ve Supernaturel Love .Bu iki şarkı düm tek tek gibi türk ezgileri içermiyor.Düm tek tek Hadise'nin tarzına uygun bir parça değildi ama diğer parçalar tam uygun olmuş.Özellikle Fast Life avrupalılar tarafından çok seviliyor..Gülücük Dağıtıyor

Ben şahsen Double Life ve Supernaturel Love'ı düm tek tek'ten daha çok sevdim.Fast Life ise en güzeli..Gülücük Dağıtıyor

İşte albüm linki..
[Link]

Hadise 2009 Fast Life adlı albümü şarkı listesi
1. Düm Tek Tek
2. Fast Life
3. Supernatural Love
4. Long Distance Relationships
5. Hero
6. Married Men
7. I’ll Try Not To Cry
8. Obsession
9. Double Life
10. First Steps
11. (title tbc)

Fast Life Klip

ami çok sağol süper bir hediye .. Gülücük Dağıtıyor

Myanimelist: [Link]

En son sailormoooon tarafından 11 Tem 2009 11:34 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 May 2009 2:52
ami
Kullanıcı Eşyası

Eternal Sailor Moon
Eternal Sailor Moon

Ünvan: Savaşçı Prenses
Teşekkür: 30

Hadise Yeni Albüm Fast Life Konu: Yanıt: Hadise Yeni Albüm Fast Life Alıntıyla Cevap Gönder
zaten Eurovision sayesinde bayağı bir ilgi topladı Çok Mutlu başarılı olur umarım Kayan Gözler

silgitozu ~
Asterisk ~
anime graphic design ~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 19 May 2009 11:02
Princess Moon
Kullanıcı Eşyası

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

Ünvan: Prenses
Teşekkür: 5

Hadise Yeni Albüm Fast Life Konu: Yanıt: Hadise Yeni Albüm Fast Life Alıntıyla Cevap Gönder
Bütün şarkılarıbirbirinden güzel.=) Eurovision'da gösterdiği başarısıyla albümleri daha çok alınır diye düşünüyorum.Başarılar dilemek düşer bize de. Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 May 2009 11:09
tusako
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

Teşekkür: 10

double life güzelmiş böyle olması gerekiyordu bence geleneksel ezgi taşıma çabası olmamalıydı Karışık neyse canım bitmiş gitmiş olay heroyu da beğendim gittikçe bu kıza ısınıyorum Zarif
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 19 May 2009 11:55
sailormoooon

Gardiyan
Gardiyan

tusako yazmış:
double life güzelmiş böyle olması gerekiyordu bence geleneksel ezgi taşıma çabası olmamalıydı Karışık neyse canım bitmiş gitmiş olay heroyu da beğendim gittikçe bu kıza ısınıyorum Zarif

Bencede yaa..Herkes double life şarkısını seviyo bencede daha güzel..Ne gerek var geleneksel ezgilere ahhh hep trt Çok Mutlu Hemde double life ve supernatural love hadisenin tarzına uygun yani ne gerek var tarza uygun olmayan parçaya.. Şaşırmış Durumda

Fast Life hele ayrı bir güzel zaten Gülücük Dağıtıyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 May 2009 13:01
EPL Multiplus
Kullanıcı Eşyası

Otaku
Otaku

Bir Düm Tek Tek'e baktum,Bir Fast Life'a baktum hemen TRT'ye küfrümü bastum.

Fast Life harbiden güzelmiş.

Powered by yumiYoko
ALEM BUYSA KRAL DA VENUSFORUM.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 May 2009 13:54
sailormoooon

Gardiyan
Gardiyan

Arkadaşlar hadise fast life'a klip çekmş ve yayınlanmış..Klip avrupalılar tarafından çok ilgi görmüş..Ve avrupada fast life çok dinlenmiş Çok Mutlu Düm tek tek'ten daha çok sevilmiş..
Buyrun sizde izleyin..
[Link]

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Tem 2009 21:58
ebusss
Kullanıcı Eşyası

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Teşekkür: 4

Klibi de şarkısıda çok güzel ^^ Sevdim bu şarkıyı *-*

Cey0}

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Tem 2009 22:54
tusako
Kullanıcı Eşyası

Süper Üye
Süper Üye

Teşekkür: 10

on my high heels Zarif hakkaten ne fast lifemış be ordan iniyo ona biniyo Kahkaha Atıyor güzel olmuş klip de ama tabi bizim kanallar göstermez çok azı gösterir neyse Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Tem 2009 12:03
B'Day
Kullanıcı Eşyası

Otaku
Otaku

supernatural love şarkısı süper *-*
Somebody pinch me, your love's too good to be true
My guilty pleasure I ain't going no where,
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my

Spoiler:

By White_MooN

Geri Sayım Grammy İçin ... XD Beyonce 10 Dalda Aday *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Tem 2009 13:40
Nobu
Kullanıcı Eşyası

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

deli oğlandan sonra bu daha olgun kaçmış.daha kadınsı olmuş.düm tek tekten daha iyi gibi.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Tem 2009 14:19
sailormoooon

Gardiyan
Gardiyan

Walla arkadaşlar bu stir me up zamanında çok tutulmuştu ama ben Fast Life'ı daha çok seviyorum.Her gün dinliyorum..Stir me up'tan daha güzel bence Fast life ve Supernatural love...Gülücük Dağıtıyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Tem 2009 11:54
hotarubi_moon
Kullanıcı Eşyası

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Teşekkür: 6

fast life çok güzel bir şarkı bayıldım açıkcası facebookdada paylaştım herkesin yorumu olumlu yönde Gülücük Dağıtıyor

komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦ xD xP
---------------- - - -ara ara somurduq -¦

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 23 Tem 2009 23:43
marvelgirl
Kullanıcı Eşyası

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Teşekkür: 4

çok beğendim şu an indiriyorum mp3 üme Çok Mutlu hadise de taş gibi ha Kahkaha Atıyor

arigatou Tornado
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Tem 2009 17:26
USAGİ
Kullanıcı Eşyası

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

Aslında çok güzel bir sesi ve yorumu var.Ama eurovizyonda yanlış bir seçimdio parça.Ama yinede güzeldi ^^ Nede olsa dinlerken coştu herkez Kahkaha Atıyor

Asian FANS =) Tıkla
Wookie ve Jang Geun seok benim benim benim *-*
<3 あいしてる <3
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 27 Tem 2009 21:40
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 20 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Venus.GEN.TR - Sailor Moon Fan Site © 2001-2009 | Son Güncellemeler