| |
| Yazar |
Mesaj |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 824 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
eşit ağırlık bölümündeyim lise 2 _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1287 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
okulumuzda dil bölümü açılmaması üstüne cidden çok sıkıntılar çektim, yani o kadar sene hayal kuruyorsunuz, çalışıp anadoli lisesine giriyorsunuz ama istediğiniz bölüö açılmıyor bile!!! kendinizi benim yerime bi koysanıza...
şu anda sayısaldayım, yorucu mu evet yorucu, seviyor muyum evet feni severim ama aklım hala dil bölümünde
neyse ki tercüman olmak için illa alanını okumak gerekmiyor, ailem söz verdi şu tercümanlık sertifikası veren kaliteli kurslardan birine gideceğim ve tercüman olacağım, Milli Eğitim Bakanlığı'nın tüm engellerine rağmen hem de... _________________
 |
|
 |
|
15 Mar 2008 20:34 |
|
 |
marvelgirl

Anime Fan

|
|
|
|
[quote="merkür prensesi"]
neyse ki tercüman olmak için illa alanını okumak gerekmiyor, ailem söz verdi şu tercümanlık sertifikası veren kaliteli kurslardan birine gideceğim ve tercüman olacağım, Milli Eğitim Bakanlığı'nın tüm engellerine rağmen hem de...[/quote]
başarılar.hayallerini gerçekleştirmen dileğiyle... |
|
 |
|
15 Mar 2008 20:36 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
teşekkür ederim ailemin ve arkadaşlarımın bana bu konuda güveni tam, onların bu desteği oldukça başaramama gibi bi ihtimali göz önüne almıyorum bile  _________________
 |
|
 |
|
15 Mar 2008 20:41 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1400 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
tabi amy-chan sen başarırsın bu ingilizceyle bide bize bak sürünüyoz o.O
bölüme gelince tüm öğretmenlerin gıcık olduğu vede baskı kurduğu işleme dayalı muhterem bölüm eh yani tahmin ettiğiniz gibi sayısal  _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
princess mercury

Süper Üye

|
|
|
|
ben lise 1deyim.bölümümü bu sene seçicem .yabancı dil seçicem sanırım çünkü ingilizce öğretmenlği istiorum ama yinede tam karar verebilmiş değilim.  _________________
matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller |
|
 |
|
 |
usa-ko
 Senshi

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1477 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
Bölümünü seçecek olanlar dikkatli olsunlar. Bu her ne kadar önemsenmese de bütün hayatınızı etkileyecek bir karar olacak (maalesef :/) Ben her zaman sözele gitmek istedim. Ailemse doktor olmamı falan istiyordu. Lise 1'in yazında hoş tartışmalar yaşandı ve ikisinin ortası yani eşit ağırlığa yazıldım. Matematikten anlamayan bir bünye için ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz.
Annem bu sefer de avukat olmamın hayallerini kurmaya başlamıştı ^^'''
Ama benim mat2 yapacak kadar sayısal yeteneğim yoktu. (zaten yeni sistemin ilk neferleriydik -_-) Bu yüzden artık yeter dedim ve ÖSSde ikinci bölümden sadece sözel ortak alanları istediğim için edebiyat ve sosyal ve sözel 2 yaptım. Tek tercihim Türk Dili ve Edebiyatıydı. Tercihlerime kimseyi karıştırmadım ve iyi bir derece yaptım, güzel bir üniversiteye girdim.
Ha, bu ailem için yeterli miydi, hayır. Annem hala ikinci kez ÖSS'ye girip hukuk okumamı istiyor.
Kısacası onları hiçbir şey memnun etmiyor. Bu sizin hayatınız. Hangı meslekte mutlu olacaksanız ona gidecek yolda yürüyün ^^ Başarılar. _________________
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD |
|
 |
|
15 Mar 2008 23:16 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

|
Konu: Yanıt: |
|
|
|
evet usa-ko sana tamamen katılıyorum benim de sayısalla ilgili bi meslekte okumamı istiyorlardı ama baştan söyledim, yds'ye gireceğim olmazsa en azından bir kursu garantiledim bu da ailemin kararıma duyduğu saygının en büyük kanıtı
ancak ailemin ve yakın çevremin benden şüphe etmemsine rağmen alanım yüzünden istediğim bölümü kazanamayacağımdan bayağı bi korkuyorum  _________________

En son merkür prensesi tarafından 09 Ağu 2008 14:32 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
16 Mar 2008 00:15 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
eşit ağırlıkçıyım kesinlikle, başka bir alana hayatta geçmem, geçemem.
odtü psikoloji, bekle geliyorumm =P _________________
 |
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
| usa-ko yazmış: |
Bölümünü seçecek olanlar dikkatli olsunlar. Bu her ne kadar önemsenmese de bütün hayatınızı etkileyecek bir karar olacak (maalesef :/) Ben her zaman sözele gitmek istedim. Ailemse doktor olmamı falan istiyordu. Lise 1'in yazında hoş tartışmalar yaşandı ve ikisinin ortası yani eşit ağırlığa yazıldım. Matematikten anlamayan bir bünye için ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz.
Annem bu sefer de avukat olmamın hayallerini kurmaya başlamıştı ^^'''
Ama benim mat2 yapacak kadar sayısal yeteneğim yoktu. (zaten yeni sistemin ilk neferleriydik -_-) Bu yüzden artık yeter dedim ve ÖSSde ikinci bölümden sadece sözel ortak alanları istediğim için edebiyat ve sosyal ve sözel 2 yaptım. Tek tercihim Türk Dili ve Edebiyatıydı. Tercihlerime kimseyi karıştırmadım ve iyi bir derece yaptım, güzel bir üniversiteye girdim.
Ha, bu ailem için yeterli miydi, hayır. Annem hala ikinci kez ÖSS'ye girip hukuk okumamı istiyor.
Kısacası onları hiçbir şey memnun etmiyor. Bu sizin hayatınız. Hangı meslekte mutlu olacaksanız ona gidecek yolda yürüyün ^^ Başarılar. |
vayyy be yine döktürmüşsün gerçi bunların hepsini biliodum
şimdi benim hayat hikayemde..ben oldum olası derslerden hep nefret ederim..Ama yapmak zorunda olduğumuda biliodum..6. sınıfta müzik derslerine acayip bi ilgim vardı...kulaktan parçaları flütten çıkarırdım nota kullanmadan..Ve bunu benden başka kimse yapamazdı..Bi kere petek dinçözün şarkılarını çıkarıp sınıfta çaldığım bile oldu Ve herkes alkışlamaya başladı Bu şarkıyı çaldıktna sonra müzik öğretmenim senin diğer derslerin nasıl diye sordu iyi fena deeil dedim..ve müzikte yeteneğim olduğunu anlamıştı ailemi çağırdı ve ailemle görüştü..Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni tavsiye etti...8. Sınıftan sonrada bu liseyi kazandım Müzik bölümüde gitar ve piyano çalıyorum..hazırlık-lise 1 -lise2 derken 11. sınıf oldum ve malesef hem öss ye hemde yetenek sınavına hazırlanıyorum..Umarım müzik bölümünü kazanırım... _________________
 |
|
 |
|
 |
princess mercury

Süper Üye

|
|
|
|
hem gitar hem piyano çalmak.vay be.ikiside en çok sevdiğim müzik aletleri .bence sen hem öss yi hemde yetenek sınavını kesin kazanırsın.müzik bölümünü de tutturursun.şimdiden başarılar dilerim sana  _________________
matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller |
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
| princess mercury yazmış: |
hem gitar hem piyano çalmak.vay be.ikiside en çok sevdiğim müzik aletleri .bence sen hem öss yi hemde yetenek sınavını kesin kazanırsın.müzik bölümünü de tutturursun.şimdiden başarılar dilerim sana  |
sağol Hayırlısı olsun nediim Herkesinki başarılı geçer inşallah.. _________________
 |
|
 |
|
 |
Naturela

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 18 Tem 2007 Mesajlar: 1111 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 590
|
|
|
|
Sayısal öğrencisiyim ama eşit ağırlığa geçmeyi düşünüyorum  _________________
 |
|
 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
meslek lisesindeim büro yönetimi ve sekreterlik okuyorumm o kadarr pişmanımmm ki buraya geldimee hep babam yüsündennn böhhühühühhü :S ben yabancı dil okkuyacaktmm ahh babaaa ahhhhh !!!! _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
michiru

O Bir Yıldız!

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1450 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
Konu: Yanıt: hangi bölümde okuyoruz^^ |
|