| |
| Yazar |
Mesaj |
sailormoonn

O Bir Yıldız!

Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1425 Ünvan: Prenses Puan: 1750
|
Konu: Yanıt: Hayal Gücünüzü Kullanın, Hikayenizi BİRLİKTE Yazın!! |
|
|
|
Benim grubum ne zaman değişti o.O neyse artık olan olmuş o zaman yeni grubumdakilere ö.m atıyorum herkese başarılar  _________________
sevgim arigatou *-* |
|
 |
|
08 Ağu 2008 11:57 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1400 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
sonunda toplaştık başarıcaz inanıyorum  _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
|
|
|
bu arada arkadaşlar grup arkadaşlarınızdan hala gelmeyen olursa bugünde o kişiler atılacaktır bilmiş olun çünkü her şey başladı onların yaptığı sorumsuzluk oluyor madem istediniz zamanında gelin ^^ işleri varsa bilemem tabiki günaha girmeyim ama yani en azından haber vermelisiniz =) // umarım grublarınızla kaynaşmışsınızdır XD kendi adıma söyleyebilirim ki grubumu sevdim vede mutluyum =) // sorularınız veya sorunlarınız varsa sorun =) _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1698 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
| Buki yazmış: |
| bu arada arkadaşlar grup arkadaşlarınızdan hala gelmeyen olursa bugünde o kişiler atılacaktır bilmiş olun çünkü her şey başladı onların yaptığı sorumsuzluk oluyor madem istediniz zamanında gelin ^^ işleri varsa bilemem tabiki günaha girmeyim ama yani en azından haber vermelisiniz =) // umarım grublarınızla kaynaşmışsınızdır XD kendi adıma söyleyebilirim ki grubumu sevdim vede mutluyum =) // sorularınız veya sorunlarınız varsa sorun =) |
bu söz bana gelmiyor di mi toplaştınız mı yaa noldu bana da haber verin bişiler yapiim öm de yazarsınız ya da burda ya da msn'de ok  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes...
|
|
 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

|
|
|
|
| Prenses Serenetty yazmış: |
| bu arada arkadaşlar grup arkadaşlarınızdan hala gelmeyen olursa bugünde o kişiler atılacaktır bilmiş olun çünkü her şey başladı onların yaptığı sorumsuzluk oluyor madem istediniz zamanında gelin ^^ işleri varsa bilemem tabiki günaha girmeyim ama yani en azından haber vermelisiniz =) // umarım grublarınızla kaynaşmışsınızdır XD kendi adıma söyleyebilirim ki grubumu sevdim vede mutluyum =) // sorularınız veya sorunlarınız varsa sorun =) |
bu söz bana gelmiyor di mi toplaştınız mı yaa noldu bana da haber verin bişiler yapiim öm de yazarsınız ya da burda ya da msn'de ok  |
valla canım söz sana değil diyemem ama cabuk olun 2 gundur bekliyoruz... diğerlerinden gelmeyen varsa cabuk olsunlar... herkes basladı !!! _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
mırnavınkini okudum.. koptum xDDD
çok güzel şeyler ortaya çıkacak gibi xDDDD _________________
 |
|
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

|
|
|
|
bu söz bana gelmiyor di mi toplaştınız mı yaa noldu bana da haber verin bişiler yapiim öm de yazarsınız ya da burda ya da msn'de ok  |
valla canım söz sana değil diyemem ama cabuk olun 2 gundur bekliyoruz... diğerlerinden gelmeyen varsa cabuk olsunlar... herkes basladı !!! |
ben saat 14:00 da hiç bir zaman giremiyorum ama size düşüncelerimi mailee atıyim olmaz mı _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
|
|
 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

|
|
|
|
valla canım söz sana değil diyemem ama cabuk olun 2 gundur bekliyoruz... diğerlerinden gelmeyen varsa cabuk olsunlar... herkes basladı !!! |
ben saat 14:00 da hiç bir zaman giremiyorum ama size düşüncelerimi mailee atıyim olmaz mı |
o zaman kaçta girebilirsin onu söyle ona göre ayarlayalım olur mu ^^ bundan sonra ö.m. de atda boşu boşuna sayfa dolmasın ^^ -->(usakonun gazabından korktuğundan XD) _________________
***ßuki***
 |
|
 |
usa-ko
 Senshi

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1477 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
Alara_usagi, 2 gündür hiçbir toplantıya katılmadığı için grup üyelerinden gelen şikayet üzerine gruptan çıkarılmıştır.
Lütfen sorumluluğunuzu unutmayın. Bir kere "Ben de girmek istiyorum." dediyseniz, sorumluluk aldınız demektir.
Grup üyeleriyle olan toplantılara düzenli olarak katılmak, sizin onlara saygınızı gösterir ^^ _________________
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD |
|
 |
|
09 Ağu 2008 21:53 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

|
|
|
|
bizim grubda michi-sanla serentty den hala haber yok bakın 14:00 giremeyebilrsiniz ama en azndn ö.m. yle ben o saatte giremiyorum şu saat olur mu diyebilirdiniz allah aşkıına ya '' bi haber verin bişiy deyip sonra yok oluyorusnuz ortalıktan biz başladık artık sizde gelin bişiyler yapın '' gelirsinz die 2 gündür sabrediyorum ama bi yere kadar -__- patladım artık -__- böle bir mesaj yazmak istemezdim ama bende insanım benimde bir sabrım var -__-'' ve şu anda sabrım taştı -__-'' usako kusura bakma ama dayanamadım -__- biz burda canla başla uğraşıyoruz siz haber dahi vermiyorsunuz -__-'' _________________
***ßuki***
 |
|
 |
usa-ko
 Senshi

|
|
|
|
Etkinlik başladığından beri michi-san hiçbir şekilde ortalarda görünmediği için grubundan çıkarılmıştır.
Prenses Serenetty, grubun her işi onların yaptığını, seninse haber verin demekten başka hiçbir şey yapmadığını söylüyor. Haber verdikleri halde toplantılara katılmadığını ve kitaba hiçbir katkıda bulunmadığını duydum.
Bu şekilde devam ederse seni de çıkaracağım.
Ayrıca, gruplarından haklı bir sebep olmadan (misal, "sıkıldım, çalışmak istemiyorum, grup üyelerimi sevmedim, ben uğraşamam bu işle" gibi sebepler gösterip kaçanlar) çıkmak isteyenler ya da katılmadıkları için çıkarılanlar, (bu söylediklerime sailormoooon, nida ve Sevimli Hırsız dahil değil) bir süre yapacağım diğer etkinliklere katılamayacaklar maalesef. Yani bu yarışma süresince ya da bu yarışma bittikten sonra yapılacak logo, bilin bakalım hangi bölümden ya da diğer oyun etkinliklerine bu üyeleri almamayı düşünüyorum.
Bu da size sorumluluk aldıktan sonra yarıda bırakıp ilgilenmemenin ufak bir cezası olsun ^^
Dediğim gibi, kimseyi zorlayamam. Hepinizin eğlenmesini istiyorum.
Amaaa...
Bir kere, katılmak isteyip belli derecede bir sorumluluk aldıktan sonra çocukça sebepler göstererek çıkıp gitmek... İşte kızdığım şey bu. _________________
|
 |
|
10 Ağu 2008 01:06 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

|
|
|
|
aramızda anlaştık usa ko halletki biz meseleyi sorun yok şu anda ben venüs prensesiyle zaten irtibattayım ve şu anda logomuzu yapıyorum  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
|
|
 |
|
 |
misuteri-chan

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 07 Tem 2008 Mesajlar: 15 Ünvan: Prenses Puan: 1000 Nerden: İzmir
|
|
|
|
oooohhh nolmuş burası karışmış böyle... serenetty nin sadece iki gün işi vardı yaa şimdi konuşuyoruz ve o da yapıyor bişiler... o geldi bu sefer diğerleri kayboldu neler oluyor neyse onlarında işi vardır... usa ko atmaktan falan bahsetme öyle yaa ehehehe  |
|
 |
|
 |
usa-ko
 Senshi

|
|
|
|
| misuteri-chan yazmış: |
usa ko atmaktan falan bahsetme öyle yaa ehehehe  |
valla kimseyi kırıp üzmek istemiyorum ama böyle bir şey gerekliydi maalesef. eminim bundan sonra herkes biraz daha sabırlı ve hoşgörülü olmaya çalışacaktır ^^ _________________
|
 |
|
10 Ağu 2008 18:12 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1217 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
ben gideli neler olmuş zaten benim belirli mazeretim vardı usa-ko'ya anlattım durumu ve geri geldim gruba yani artık burdayım  _________________
matrixsakini muhteşemsin çok teşekkürler *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
|
|
|