Sailor Moon Forum
hellsing
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ünvan: Prenses

hellsing Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

princess mercury yazmış:
çook teşekkürler Hayranlık Besliyor

ne demek her zaman xD

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 28 Mar 2008 08:38
çibiçibi

Venus Fan
Venus Fan

[quote="tweety"]
[quote]bu resim ii ve diğer resimler içinse sağol
hellsingin bu hafta son bölümü bakalım.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Mar 2008 11:21
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

birazz daha koyuorum resim devamı sora xD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Mar 2008 15:46
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

dün hellsing'in son bölümüydü mtv'de. çok güzel bir bölümdü. ama sonundan tam bir şey anlayamadım. yani integra zindandaydı. alucard'da vardı yanında. seras'ı hiç göstermediler. offff yaaa kafamda çok işareti var Soru Soru Soru Soru Soru Soru Soru Soru
ama alucard çok manyaktı yaaa. o en son girdiğisanırım onun asıl hali. saçı uzun falan. Kayan Gözler Kayan Gözler Kayan Gözler yalnız hala victoria'ya uyuz oluyorum. çelimsiz bir vampir. biraz efendisine özense. onun gibi çılgın değil Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Nis 2008 14:37
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

evt ya son bölümdü Üzgün ya da Ağlıyor .sonundan pek bişe anlamadım ama olsun Şaşırmış Durumda .alucard zaten her zamanki gibi süperdi.uzun saçlarına bitmiş vaziyetteyim. Hayranlık Besliyor ayrıca anime bittive ben victoria denen kıza hala gıcık oluorum Şaşırmış Durumda
tweety çoook teşekkür ederim resimler için Hayranlık Besliyor .başlığa girmeyeli bayağı olduu için yeni yeni gördüm Şaşırmış Durumda .devamı gelcek di mi.çok güzelleeeerr Hayranlık Besliyor

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Nis 2008 15:57
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

yaaa hellsing bittiğine göre acaba yerine başka bir anime mi başlayacak? öyle bir şey demediler ama. bakalım ne olacak??

Spoiler:
bu arada kanal d'de de naruto başlayacakmış. 7 nisandan itibaren. ama ismini değiştirmişler. çok salakça bir ismi var. küçük sevimli ninjalar mı neymiş Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Nis 2008 16:09
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

yok yok başlıcak galiba.ben reklamında görmüştüm.şöle bi gösterdiler ama adını bi türlü hatırlayamıorum.mtvnin sitesinden bakıcam şimdi belki orda vardır Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Nis 2008 16:18
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

hadi yaaaa. ben hiç görmedim. hatta daha demin mtv'ye baktım ama yine de bir şey yoktu. belki de ben görmedim. neyse umarım güzel bir animedir.

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Nis 2008 16:31
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

bu arda hemen resmLere devam ediorumm ve ufak bi dipnot düşürum

DİPNOT: bu sene içinde SM bi kanaLda yayınLıolardı adıda çok garipptii unuttm pakk puff yha NasıL unuturm ben bunuu STOP TV die bi kanaL vardı :S nese aKlıma gelince sÖLerim şimdi fazLA zorLamayayım

ufak bir dipnot daha xD
www.anime.com.tr sanrım burda SM BASILISK HELLSING var izLEnio ama tam biLmiom üyeyim ama bi türlü giriş yapmayı beceremedim :S eer siz girerseniz bni haberdar edersiniz xD ve şimdi resmLEre devam

gerisii soraa xD

Spoiler:

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 02 Nis 2008 18:22
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

Eeet dün Hellsing son bölümdü Çok Mutlu

İncopliton mudur nedir onun sonu manyak süper oldu XD

Spoiler:
O gölgede gözüken adam ilk vampir olan Dracula idi Çok Mutlu Zaten Alucard'ın Dracula olduğunu bilmeyen yoktur artık herhalde XD

Adam bu nedenle ölmüyor bir türlü O.o

Seras uslu sulu vampircik olacak herhalde XD

Spoiler:
Biricik İntegrajığım kanı içecek ve vampir olacak hissedebiliyorum Kahkaha Atıyor Yani içmiştir o XD

Hmmmm birçok şey açıkta kaldı O.o Ne edelim artıkın ama itiraf edeyim ben hala İntegra'nın cehennemi ağzını açmadaki görevini anlayamadım XD

Walterrrr yeevrrummm seviyorum senii XD Ah canım İntegra'yı korumak için neler neler yaparmış O.o

Şimdi bunada yazardım Aqualı hikayeler ama dua edin yoruldum O.o Başka bir gün saçmalarım artık XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Nis 2008 18:31
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

walter neden öldü ki yaa Üzgün ya da Ağlıyor .ben sevmiştim onu.
yuppiii yeni resimler. Çok Mutlu yine süper hepsi.
bu arada tweety ben siteye üye oldum.gayet kolay giriş yaptım.ama hellsing veya basilisk videosu bulamadım Şaşırmış Durumda

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Nis 2008 18:49
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

Walter ölmediki O.o

Spoiler:
Kız ne etttin adamı öldürdün XD Turp gibi o turp XD En sonunda hatta başı sargılıydı hane O.o

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Nis 2008 18:54
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

hee öle miydi yaa.ben gene koptum anlaşılan Çok Mutlu .birbirine girdi desene.nese saol yaa düzelttin.valla aklımda öle kalmış Şaşırmış Durumda .öldürdüm adamı bak görüo musun XD

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Nis 2008 20:39
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

princess mercury yazmış:
walter neden öldü ki yaa Üzgün ya da Ağlıyor .ben sevmiştim onu.
yuppiii yeni resimler. Çok Mutlu yine süper hepsi.
bu arada tweety ben siteye üye oldum.gayet kolay giriş yaptım.ama hellsing veya basilisk videosu bulamadım Şaşırmış Durumda

VaLLAa ben isteye bi giriş yapabilrsem baKIcAm da bnm üyeLİimi kabuL etmio bi türLü xD

Spoiler:

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 02 Nis 2008 20:48
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

allah allah sorun ne ki ya.sen e-posta adresinden üyeliğini onayladın mı?onayladıysan sorun ne gerçekten bilmiorum. Şaşırmış Durumda

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Nis 2008 21:05
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız