| |
| Yazar |
Mesaj |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
Konu: hellsing |
|
|
|
hemen başta söyleyeyim bence bu anime ^+ 13 . izlerken oha dedim çok oldu çünkü.zaten ilk bölümden belli oluyor. elfen lied bunun yanında fıs kalır.
avrupa ülkelerinde vampirler çoğaldıkça çoğalmaktadır. seras victoria dahi olduğu bir grup polis vampirlerin saldırısına uğrar.seras hariç diğer polisler hepsi vampirler tarafından ısırıldı ve zombile dönüştüler. seras arkdaşılarına saldırmayı kıyamaz. ancak arkdaşalrı artık birer zombidir. seras ordan kaçmaya çalışır ve bir mezara gelir.. az ilerde bir klise vardı. seras teredütle içeri girer. içerde bir peder vardı.. seras silahını ona doğrutur ama ateş edecek cesareti yktur. vampir peder seraın bir an teredütten yararlanarak onun enerjisi emer ve kendine getirtir.... vampirlerle mücadele eden gizli bir kurumdan olan gerçek ve ölümsüz vampir alucard belirlir. vampiri öldürmek için kurşunu seras victorianın akciğerlerden geçerek ve pederin kalbine saplanması gerekiyordu. seras bunu kabul eder. ve alucard ateş eder... vampir kül olur ve seras ölmek üzereydi. alucard onun kanını emer ve onu da kendisi gibi bir ölümsüz vampir yapar... ( 1. bölümün özeti gibi oldu)
alucard ve victoria
integra hellsing... hellsing kurumu ona aittir!!
çok cool bisisi
bu arada bir şey eklemek istiyorum soğanlar ve haçlar burdaki vampirleri etkilemez. yalnızca güneş ışığına çıkamazlar _________________
 |
|
 |
|
29 Tem 2007 18:57 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
çok güzel yapmışsın tanıtımı eline sağlık (:
integra favori karakteridir, victoriaya uyuz oluyorum master master kafamın etini yedi. kan falan içemiyo anlasa artık vampirsin sen ya bişey değil hastane kanı diyolar hala içmiyo. salak ya xD _________________
 |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Yahu öyle deme*-* Düşünsene önceden insandı *-* Kız da haklı benim de iğrencime gider*-* Sanki kolay bir şeymiş gibi diyorsun sen de hahaha Yaşamayan bilmez  _________________
 |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| prenses serenity yazmış: |
Yahu öyle deme*-* Düşünsene önceden insandı *-* Kız da haklı benim de iğrencime gider*-* Sanki kolay bir şeymiş gibi diyorsun sen de hahaha Yaşamayan bilmez  |
ben kendi kanımı içmeyi çok severim.bi yerim kanarsa ilk iş ağzıma götürürüm satanist mi bu kız demeyin ama pek lezzetli bişey kan xD
ayrıca kız artık vampir olduğunu bilmiyor mu. onu içmezse ölecek. fiziğe aykırı bi kere, yaşama içgüdüsü insanlarda herşeyden önce gelir xD _________________
 |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
izlemeyen bakmasın . miya bakmala sen dee  _________________

En son jingjing tarafından 29 Tem 2007 23:02 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
29 Tem 2007 19:05 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
evet ölüm dşeğindeyken salak bu kız xD
bu animede adam gibi bi kız varsa integradır. geçmişinden ötürü pek seviyorum onu. asla vazgeçmez eminim.
bir de sonu hiç tatmin edici değildi bence. aklımda bir sürü soru işareti kaldı açıkası... _________________
 |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
aynen sonunu ben de sevmedim çok acayip bitmişti*-* Ama gene de kız haklı içgüdüsel olsa bile önceden insandı ve bunu anca hazmetmeye çalıştı İntegra ya gelirsek gerçekten adam gibi kızdı hahahaha  _________________
 |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| prenses serenity yazmış: |
aynen sonunu ben de sevmeidm çok acayip bitmişti*-* Ama gende kız haklı içgüdüsel olsa bile önceden insandı ve bunu anca hazmetmeye çalıştı İntegra ya gelirsek gerçekten adam gibi kızdı hahahaha  |
hahaha
ben onu 9. bölüme kadar falan erkek sanıyodum hatta xD _________________
 |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
Sorma ben de  _________________
 |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
geçen mesjaımın aynısını geçir. miya bakmala _________________

En son jingjing tarafından 29 Tem 2007 23:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
29 Tem 2007 19:24 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
alucardın karizması yeter *-*
hele tam vampir olduğu zaman gör sen onu *-* _________________
 |
|
 |
|
 |
miya
 Venus Fan

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 667 Ünvan: Prenses Puan: 2900
|
|
|
|
öhhüüü >.< spoiler veriyorsanız spoiler tagı kullanın bari yorum yaptınız sanıp okurken, kendini kaptıranlar da var burda  _________________
Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
sen de bir an önce izle 13 bölüm zaten.. ahh kotaa yinee beni yaktınnn T_T

En son jingjing tarafından 29 Tem 2007 23:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
29 Tem 2007 22:51 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
eh sayılır. ona yakın. daha sonra ok daha büyük bir güç göreceksin ama xD _________________
 |
|
 |
|
 |
miya
 Venus Fan

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 667 Ünvan: Prenses Puan: 2900
|
|
|
|
ohaa 13 bölümde kaç kere güçleniyor bu ?
hem hem kimse beni takmıyor muuu
|
 |
|
|
|