sende yetenek var =) sadece biraz daha geliştirmelisin o kadr bide gölgelendirmede hafif çalışmalısın ^_^ _________________
Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
22 Tem 2008 21:37
hotaru-chan
Sağlam Üye
Kayıt: 21 Tem 2008 Mesajlar: 173 Ünvan: Prenses Puan: 1000
Konu: Yanıt: hotaru-chan'ın fanartları
tşk ederm bn de geliştirmeye çalışıorm umarm ilerleyebilirm
uyarılarınız için çk saolun dikkate alıcm _________________
kendime teşekkürler
çoook tşkkr ederm deli_kız *-*
süper resim yapıyorsun =) sende yetenek war =) _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
07 Ağu 2008 18:59
küçük-melek
Master Otaku
çok güzel resim yapıyorsun ellerine sağlık (ben böle resim yapamıyorum üüühhhhüüüü) _________________
inanmıyorum müthiş olmuş SaILoRSuN harikasın (kimse imzayı çalmasın lütfen )
Zamanın ötesinde başlayan bir efsane.Bu efsanenin adı Ay Savaşçısı
07 Ağu 2008 19:13
hotaru-chan
Sağlam Üye
bunları da kendi tasarladığım savaşçı olarak yaptım
ne savaşçısı olduğuna karar vermedim ama adını akiko koydm
normal hali
savaşçı hali
oranlara, duruşlara dikkat etmelisin, zaten başlıca sorunlar bunlar oluyor bence. mesela şu son resimde kafası fazla dönmüş bence. bi insanın böyle durması çok olanaklı değildir bence. burda elmacık kemiklerin olduğu kısmın kıvrımları sanki düz duran bir yüzün kıvrımları gibi. ve çene daha düz gidebilirdi. aşağı doğru eğimi çok fazla. sonra gözlerin duruşu da önemli. bize göre sol gözünün, yarısı görülebilir sadece. kulağına doğru olan bitişi göstermek ozrunda değilsin. göz yarım, veya biraz daha fazla olsa da yeter. ama daha küçük olmalı, bunu yakalamış görünüyorsun. bazen tek renk boyamak yerine, gölgeleri kullanmayı dene. sağdan sola doğru siyahlık azalır mesela. yalnız bunu yapmaya başlarsan her objede aynı tarafta olmalı, bunu da unutma. Bunları bakarak mı çiziyorsun bakmadan çizmek gibisi yoktur elbette ama o düzeye gelene kadar, bakmak iyidir bence. Yani kendi tasarladığının bir karakteri çizersin, ama duruşunu ayarlayamazsın mesela, bunun için istediğin duruşta bir örnek bulup ona bakabilirsin.
çok mu konuştum içimden geldi yazdım XD
ben en çok, hani elini uzatmış duran kız varya, onun bize göre sağında kollarını yukarı kaldırmış halini beğendim _________________
Spoiler:
Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Arigatou ^^
07 Ağu 2008 20:01
hotaru-chan
Sağlam Üye
@sevgi
bu yorum için sana ne kadar minnettar olduğumu anlatamam bunları kesinlikle dikkate alıcam ve uygulamaya çalışıcam
duruşlar konusunda ewt karakterleri bn aklımdan çiziorm ama istediğim pozu (düz duruş hariç) bi animeden veya residen bakıyorum bazen de aradığımı bulamazsam kendim o pozda fotoğraf çekip bakıyorum gerçekten çok yardımcı oluyo _________________
kendime teşekkürler
çoook tşkkr ederm deli_kız *-*
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız