Sailor Moon Forum
İşte Size Hikaye...
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Kitap, Şiir ve Yazılar

Yazar Mesaj
chibi_moon

Süper Üye
Süper Üye

İşte Size Hikaye... Konu: İşte Size Hikaye... Alıntıyla Cevap Gönder

Bu yazı gerçek bir aşk hikayesini anlatmaktadır ve yazıların hepsi aşık delikanlının günlüğünden alınmıştır.

10. sınıf

İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum...
ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum...
Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını
istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum,
onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

11. sınıf

Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı,
yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya
başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi,
bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum
nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Son sınıf

Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve "çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çıktığım biri yoktu
ve 7. sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadaş" olarak. Ve partiye birlikte gittik,
o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana
o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum,
bana "hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini" söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum,
onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı...

Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi
.. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi
ve ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler" deyip yanağımdan öptü.
Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Aradan yıllar geçti...

Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum... evet artık evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatına girmesini izledim
, başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum.
Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve "nikahıma geldin teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum,

Yıllar Çabuk Geçti....

Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı...
Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi...

"Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum.
Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
Keşke bana beni bir kez sevdiğini söyleseydi... Kayan Gözler "
Üzgün ya da Ağlıyor

e-mailime gelmişti paylaşmak istedim Kayan Gözler Gülücük Dağıtıyor

bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar 1 yıllığına yokum :'(
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Mar 2008 20:58
The Undertaker

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

İşte Size Hikaye... Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

çok güzel bir yazı keşke söyleseymiş onu sevdiğini kıza Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Mar 2008 21:04
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Prenses

ooff.çok üzücüydü yaa.nie sölememiş kıza onu sevdiğini. Üzgün ya da Ağlıyor

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Mar 2008 21:55
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

benim sonum da aynı bu kız gibi olacak sanırım -_-

princess mercury yazmış:

belki de benim gibi arkadaşlıklarının zarar göreceğini düşündüğü içindir -_-

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Mar 2008 22:25
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

off ya ben bunu mars prensesyle izlemiştim vidyo olarak ikimizde ağlamıştık :cry:ne duygusal ama off ya offf Üzgün ya da Ağlıyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Mar 2008 08:49
aqua_vita

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ben bunu ilk facebook ta okumuştum.Gerçekten etkileyici bi yazı.Paylaşım için teşekkürler.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Mar 2008 17:32
chibi_moon

Süper Üye
Süper Üye

birşey değil beğenmenize sevindim. bencede söyleseydi sevdiğini ama arkadaşının ondan uzaklaşacağını düşünmüştür. yoksa kesin sölerdi İnanamıyor!

bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar 1 yıllığına yokum :'(
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 14 Mar 2008 18:08
tweety

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

bunnn youtube da videosu da vardı ama youtube kapandığı için size linkini gönderemiorum :S ben okuduumda ürperdim Üzgün ya da Ağlıyor

Çok Keyifli tweety <3 kyo_kusanagi Melek

Spoiler:

A$KıM Kyo'm Tesekkür Ederim Hayranlık Besliyor

Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...

<<< SeVenLer ÖleCek >>>

_BaSiLiSk_
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 14 Mar 2008 18:17
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

oofff...sonumun benzeri olması ihtimali öyle yüksek ki
demiycem elbette Çıldırmış Durumda ama ucundan da dönerim belki Kahkaha Atıyor
ama öyle bakarken şak diye seni seviyorum mu deseydi Kayan Gözler tabii bir süre sonra keşke deseymiş...

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^

En son sevgi tarafından 17 Mar 2008 17:19 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 14 Mar 2008 18:30
Prenses Serenetty

Efsane Üye
Efsane Üye

merkür prensesi yazmış:
benim sonum da aynı bu kız gibi olacak sanırım -_-

princess mercury yazmış:

belki de benim gibi arkadaşlıklarının zarar göreceğini düşündüğü içindir -_-

Ne olursa olsun söylerdim Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

How can you see into my eyes...
Spoiler:

You are my sunshine my only sunshine
You make me happy when skies are gray.

You'll never know dear how much I love you.
Please don't take my sunshine away...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 15 Mar 2008 22:06
Lyzard

Üye
Üye

Ünvan: Prens

gerçek olmadiğini anlamam için ilk 5-6 satırı okumam yetti, cocuk ona not verecek kız onu öpecekde daha sonra kız nedense hiç samimi olmadiği bu kisiyi arayacakta askının onu nasıl kırdıgını anlatacak. yahu biraz fazla olmamışmı sizce?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Mar 2008 22:57
usa-ko

Senshi
Senshi

erkeklerin biraz daha cesaretli olması gerektiğini gösteren güzel bir hikaye ^^

bu aralar forumda fazla aşk hikayesi görüyorum
ne oldu? nisan mayıs ayları gelince gönüllerin yayları mı gevşedi hıı?? =PPP

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 Mar 2008 23:39
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

böhü hüngür yuhu ....
ikiside aynı duyguları besliyorlar ve ikiside utangaç bu iyi aile terbiyesi aldıkalrını gösterir Dil Çıkartıyor

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 15 Mar 2008 23:51
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

usa-ko yazmış:
erkeklerin biraz daha cesaretli olması gerektiğini gösteren güzel bir hikaye ^^

bu aralar forumda fazla aşk hikayesi görüyorum
ne oldu? nisan mayıs ayları gelince gönüllerin yayları mı gevşedi hıı?? =PPP

mart ayı geldi de ondan gevşedi o gönül yayları =P
öhm... bahar işte =P ^.^

hikayeyi de bana daha önce bir arkadaşım göndermişti, güzel hikaye, elinize sağlık =)

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 Mar 2008 08:18
Nozomi

Yeni Üye
Yeni Üye

::Hachiko:: yazmış:
böhü hüngür yuhu ....
ikiside aynı duyguları besliyorlar ve ikiside utangaç bu iyi aile terbiyesi aldıkalrını gösterir Dil Çıkartıyor

yok böyle bişey Çok Mutlu aile terbiyesiyle alakayı kuramadım.yani aile terbiyesi alanlar utangaçmı oluyo.yalnız kız pek utangaç gibide değil söliyim sana Çok Mutlu hikayede abartılmış baya.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Mar 2008 11:30
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Kitap, Şiir ve Yazılar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız