ya son chapter neydi öyleee >_< usui ye küfredesim var! edemiyorum şerefsiz çok tatlı >___>'
Spoiler:
usui:ayuzawa and i are not in a couple relationship
-ha? you are still saying that?
usui:there's no need for that
-?
usui:because being in the form of " lovers" is too troublesome
usui ½$#$?\bip si ne demek istiyo şimdi burda? gezelim tozalım yiyişelim mi tüm olaylar? ayuzawa bunu duysaydı yumruğu yapıştırır ve giderdi ha bunun tam terside olabilirdi...evet bende öyle düşünüyorum der bi kenara çekilir melankolik melankolik otururdu... _________________
duyuru!
16 ekimde Antalyada anime buluşması yapılacak ve japon festivaline gidilecektir.Herkes gelebilir.Gelmek istiyenlerin bana mesaj atması yeterlidir.
Gerçekten de o neydi öyle? Belki de ayuzawa ya hala anlatmadığı şeyler yüzünden böylle diyordur.Ayuzawa onu iyice tanıyınca istemeseler bile sevgili olacakları belli XD Hoş şimdiki hallarininde sevgiliden farkı yok bence... _________________
Spoiler:
SaILoRSuN : "Hayallerimin gerçeğiniz olması dileğiyle..."
EFSUN ÖĞRETİSİ
Sürpriz 1: Efsun öğretisi trailer Başlangıç tarihi: 3Mart2010 -% 55
Hoş şimdiki hallarininde sevgiliden farkı yok bence...
diymii diymii !
peki bu gerizekalı yakışklı usui ne yapmaya çalışıyor amacı ney kendine gelsin
Alıntı:
Belki de ayuzawa ya hala anlatmadığı şeyler yüzünden böylle diyordur
bi kaç şey var gibi hani ... kestirebiliyorum ama bende kalsın... _________________
duyuru!
16 ekimde Antalyada anime buluşması yapılacak ve japon festivaline gidilecektir.Herkes gelebilir.Gelmek istiyenlerin bana mesaj atması yeterlidir.
süper ötesi bi manga animesini çok beğenmedim açıkçası ama manga süperdi (tabi daha anca 2.cilltteyim o ayrı xD )
süperdi paylasım için saol _________________
Gerçekten de o neydi öyle? Belki de ayuzawa ya hala anlatmadığı şeyler yüzünden böylle diyordur.Ayuzawa onu iyice tanıyınca istemeseler bile sevgili olacakları belli XD Hoş şimdiki hallarininde sevgiliden farkı yok bence...
katılıyorum xD
bu aralar animesini izledim 15.bölüme kdr tr izlemek iz lav xD
çok değişik olmus ama güzeldide _________________
ikon by venüs prensesi
By princess mercury
29 Tem 2010 14:17
güneş savaşçısı
Ay Savaşçısı
Kayıt: 27 Oca 2010 Mesajlar: 782 Ünvan: Prenses Puan: 350 Nerden: güneş krallığı Teşekkür: 58 Durumu: Çevrimdışı
Manga okuma alışkanlığım yok ama animesi gerçekten çok severek takip ettiğim bi anime .d Usuiiiii ~ diye ölüyo insan izlerken ister istemez.. ahh ahh nerde usui gibiler..
Bence de takip edilesi bi anime/manga~ tavsiye ederim ^^ _________________
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız