Sailor Moon Forum
Kamikaze Kaitou Jeanne ( Sevimli hırsız)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses

Kamikaze Kaitou Jeanne ( Sevimli hırsız) Konu: Kamikaze Kaitou Jeanne ( Sevimli hırsız) Alıntıyla Cevap Gönder

evet bu anime bir kaç sene önce star tvde yayınlandığı için eminim çoğunuz izlemişsinirdir.

ana karakteri olan jeanne finn adlı koruyucu meleği sayesinde jeanne dönüşür. amaçları kötü ruhları girdiği değerli eşyaları ortadan kaldırmaktır. maron tek başına yaşamaktadır. komşusu ve en iyi arkdaşı olan miyako bir polis kızıdır. babası da jeanne yaptığı hırsızlıkları araştırır.. iyi kralın ve kötü kralın savaşını anlatmaktadır

En son jingjing tarafından 01 Tem 2007 19:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Tem 2007 19:22
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Kamikaze Kaitou Jeanne ( Sevimli hırsız) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

En Favori Animemdir...
Hakkında Bİlmediğim Şey Yok!
Çok Mutlu Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Tem 2007 19:29
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Kamikaze Kaitou Jeanne ( Sevimli hırsız) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

o zmaan sana bir kaç soru soarcağım. tüm bölümlerini izleyemediğim için bayağı kafam karıştı. jeanne iyi kral için çalışmıyor muydu? chıakının söylediklerine göre ise jeanne kötü kral için chiaki ise iyi kral için. iyice kafam karıştı ya. ama chiaki çok yakışıklıydı abisi de *_*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Tem 2007 19:32
Sailor_Moon

Master Otaku
Master Otaku

ben bunu çok seviyorum ya.. bir sm bir de bu.. Gülücük Dağıtıyor

メルベ
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Tem 2007 19:35
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

jingjing yazmış:
o zmaan sana bir kaç soru soarcağım. tüm bölümlerini izleyemediğim için bayağı kafam karıştı. jeanne iyi kral için çalışmıyor muydu? chıakının söylediklerine göre ise jeanne kötü kral için chiaki ise iyi kral için. iyice kafam karıştı ya. ama chiaki çok yakışıklıydı abisi de *_*

1.Olarak o Abisi değil Babasıydı...
2.Olarak ise evet Chiaki'nin dediği doru o İYİ Krala Maron İse Kötü Krala ÇAlışıyordu ama bunu bilmiyordu...
Çünkü;Fine onu kandırmıştı ama Fineninde suçu yoktu onuda Kötü Kral Maron'a daha dorusu içinde Bulundurduğu Jeanne D'arc'ın Gücüne Ulaşabilmek İçin Kullandılar...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Tem 2007 19:50
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

babası mı ?'!!! ohaa o kadar genç miydi?!!

bu arada bilgin için çokkk saoll
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Tem 2007 19:53
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

evet angewomonn dediği gibi bende seyrettim güzel bir animeydi

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Tem 2007 19:55
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

jingjing yazmış:
babası mı ?'!!! ohaa o kadar genç miydi?!!

bu arada bilgin için çokkk saoll

Evt babasıydı hatta Chiaki onunla sırf o Annesi ölürken onun yanında olmaduığı için onula konuşmuyor elinden geldiince ondan uzak duruyordu...(Ama aslında herşey daha farklıydı o da bilmiyordsu sonradan Maronun yardımı ile öğreniyor)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Tem 2007 19:57
dolunay

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

starda sailormoon yayınlanacak deyip duruyorlardı ama bu yayınlanmaya başladı
bunu sevip izledim ama çizimlerini fazla beğenmiyorum bi de chaki (nasıl yazılıyorsa işte) biraz fazla maço huy olarak takuto ya benziyor sanki Çok Mutlu (f.m.w.s)
ama iyidir güzeldir beni her gün başında izlettirmiştir (hafta içi yani )
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Tem 2007 08:10
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

dolunay yazmış:
bunu sevip izledim ama çizimlerini fazla beğenmiyorum bi de chaki (nasıl yazılıyorsa işte) biraz fazla maço huy olarak takuto ya benziyor sanki Çok Mutlu (f.m.w.s)

Tam Aksine canım CHİAKİ çok kibar ve nazik bir ,insandı sdc MARON'a sert davrannıyodu bu da sebepsiz değildi zaten..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Tem 2007 10:51
SaILoRSuN

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

dolunay yazmış:

chaki nin takuto ya benzemesi nor mal ve hatta fmws i izlemiş olarak şu da dikkatini çekmiştir Mitsuki de Maronda değişirken baştan aşağı değişiyor ve hatta bu iki anime de konuları açısından melekler ve Tanrıyla ilgili...peki neden mi?Çünkü ikisinin de Mangakası aynı kişi.

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Tem 2007 11:00
dolunay

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

mangakalarının aynı olduğunu bi
liyorum o yüzden söyledim zaten
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Tem 2007 11:08
usa-ko92

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

çok güzel animeydi
ahh ahh!!!

bu hayattan bağlanmamak üzere koptum kimse kurtamak için uğraşmasın uğraşmazda zaten...
şimdiklik zamanın doldu şimdi ise yaşam bitmesin istiyorsun...
AMA BİTTİ!!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Tem 2007 13:24
edanurkiz

Lanetli

Bu çizgi diziye bayılıyorum ya süper bnce jingjing aferim kız. (:

Spoiler:

Eskiden her şey daha kolaydı dört işlem için yeterliydi abaküs şimdi herkes biraz dik kenar herkes oldu hipotenüs
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Tem 2007 10:37
Buki

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

bnm aşık olduğum aniemlerden biri özelllikle maron vede chıakinin aşkııı bni bağlamıştı bu animeye ayrıca konusuda güzeldi !!!! Çok Mutlu

Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Tem 2007 18:01
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız