| |
| Yazar |
Mesaj |
Luchi-Sana

Üye

|
Konu: Kim Possıble |
|
|
|
Kimberly Ann Posible Kim Possible çizgi filminin karakteri. Kim, dizinin başlangıcında yaklaşık 15 yaşındadır ve her sezon yaşlanarak 4. Sezonda 18 yaşına girer. Kim okulunun futbol takımı “Mad Dogs“ için amigo kızlık yapar. Boş zamanlarında ise arkadaşı Ron ile beraber Dünya'yı kurtarır. Kim’in yeşil gözleri ve kırmızı, uzun saçları vardır ve genellikle saçları bir gözünü kapatır. Görevdeyken ilk üç sezonda koyu yeşil pantolon ve göbeği acik bluz giyer, 4. Sezonda ise pantolonu kaza ile yirtılır ve başka benzer bir elbise bulamadığı icin kıyafetini değiştirir.
İlk 3 sezonda Kim'in görev kıyafeti.Ayrıca Wade ona zırhlı bir elbise yapar ve bu elbiseyi birkaç bölümde kullanır. Bu elbise kendi kendini tamir edebilir ve şekil değiştirebilir. Örneğin 64. bölümde eli bir beyzbol eldivenine dönüşür ve Shego'nun plazma bombasını geri firlatır. Kim ilk üç sezonda çok kişiye Aşık olur, ama hepsi kısa sürer. Kim ilk 37. bölümde Ron'u yanağından öper, ve 43. Bölümde Josh Mankey'den dudağından bir öpücük alır. 53. Bölümde ise duyguları değiştiren bir cihazın kontrolü altinda iken Ron'u dudağından öper. 3. Sezonun finalinde Kim Eric adında Dr. Drakken tarafından üretilmiş bir robota aşık olur. Ron yavaş yavaş Kim'i kaybettiğinin farkına varır ve bunun üzerine onu sevdiğinin ilk sinyallerini verir. Kim ve Ron aralarında arkadaşlıktan daha fazla seyler olduğunun farkına varırlar ve ilk kez gerçek dudaktan öpüşürler ve resmen beraber olurlar.Ancak durum sonra değişir.Kim Possible'ın adı İngilizce “impossible“e dayanır ve anlamı, onun herşeyi yapabilmesidir. Bu ismin asıl kaynağı Mission : Impossible adlı filme dayanır. Kim'in en çok kullandığı cümleler şunlardır: “What’s he sitch?“ (Ne var ne yok? – Kimminukatörüne cevap verirken kullanır; çizgi filmin introsunda da kullanılır (Türkçe jenerikte “Yeni görevim nedir“), “So not the drama“ (Türkçesi yok - Kim Possible'ın Filmi So the Drama'nın adı bu cümleden gelmektedir). Bu cümleler klasik olmuştur ve her bölümde kullanılır.
süper bir disney çizgi filmi ben çok seviom^^
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
ewt cnm bnde biliorum hayranıyım onun helede başlangıç şarkısı çok sewerim!! demmekki senle oratk yönümüz 3 tane mermaid melody sailormoon kim possible  _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
Luchi-Sana

Üye

|
|
|
|
hehe  _________________
 |
|
 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
ben bu çizgi filmi çok seviyordum bencede süperdi _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar 1 yıllığına yokum :'( |
|
 |
|
 |
usa-ko92

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
güzel bir çizgi film katılıyorum  _________________
bu hayattan bağlanmamak üzere koptum kimse kurtamak için uğraşmasın uğraşmazda zaten...
şimdiklik zamanın doldu şimdi ise yaşam bitmesin istiyorsun...
AMA BİTTİ!!!! |
|
 |
|
15 Tem 2007 14:47 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ben hiç kaçırmazdım kaçırdığım bölümleri tekrarları ile izlerdim en çok dövüş sahnelerine bayılıyorum  |
|
 |
|
15 Tem 2007 20:31 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1745 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
evt bende izlerdim çok eğlenceli bir çizgifilm  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
usagigizem

Otaku

|
|
|
|
| ewet ama shego ondan iğreniyorum |
|
 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1093 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
oyununun 3 serisini de oynamıştım 4 oyunu daha var _________________
|
|
 |
|
17 Tem 2007 16:16 |
|
 |
Naturela

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 18 Tem 2007 Mesajlar: 1111 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 590
|
|
|
|
bencede çok güzel bir çizgi film nerdeyse hepsini izledim harika ben en çok kim !in ikiz erkek kardeşlerini seviyorum çok tatlılar Ayrıca başlangıç müziği süper katılıyorum  _________________
 |
|
 |
|
 |
oski

Yeni Üye

|
|
|
|
ya disney channel da var rastladıım da izliyorum. japon yapımı olmasa bile fena değil  _________________
  |
|
 |
|
19 Tem 2007 00:30 |
|
 |
edanurkiz

Lanetli

Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 437 Ünvan: Prenses Puan: 80 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Çok sevdiğim bi çizgi filmdi ama kaldırdılar yaa.  _________________ ED@NURK!Z
|
|
 |
|
 |
*serenty*

Üye

|
|
|
|
bende kardeşim sayesinde izlemeye başladım ve çok beğendim _________________ Sen Benim Hayatımda Piyonsun Seni Kaybedersem 2 Puanım Gider,Ben Senin Hayatında Şahım Beni Kaybedersen Oyun Biter.
 |
|
 |
|
24 Tem 2007 20:54 |
|
 |
edanurkiz

Lanetli

Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 437 Ünvan: Prenses Puan: 80 Nerden: Ay Krallığı
|