| |
| Yazar |
Mesaj |
haruka*

Ay Savaşçısı

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 782 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 5770 Nerden: Kristal Tokyo Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
L Lawliet
Gerçek İsim: L Lawliet
Takma İsim: L, Ryuuzaki, Erald Coil, Danuve.
Doğum tarihi: October 31, 1979
Ölüm Tarihi: November 5, 2004
Boy: 179 cm
Kilo: 50 kg
Kan Grubu: bilinmiyor
Sevdikleri: tatlı şeyler
Sevmedikleri: yumruklar
Meslek: dedektif
Death Note: yok
Seslendiren: Yamaguchi Kappei
Filmde Canlandıran: Matsuyama Ken'ichi
L dünyanın en iyi üç dedektifi arasındadır ve bu diğer iki dedektifte farklı kimliklerle yine kendisidir , kendini Kira’yı bulmaya adamıştır bu yüzden Raito’nun en başta cezalandırmak istediği isimdir.. Başlangıçta Raito L'i küçümsemiş fakat küçümsediği anda hiç beklemediği bir şekilde L'in tuzağına yakalanmıştır, daha sonraları L'i ciddiye almaya başlayan Raito artık çok geç kalmıştır çünkü L daha önce yaptığı hatalardan yola çıkarak Raito’yu çok hızlı bir şekilde köşeye sıkıştırmayı başarmıştır. L in çok garip alışkanlıkları vardır; Dizleri çenesine kadar çekik oturmaktadır, toplantıların ortasında şeker ve şekerli şeyler yer ve ikram eder, telefon çatal vb. Nesneleri kendine has bir biçimde tutar. (Telefonu baş ve işaret parmağıyla, çatalı ise baş, işaret ve orta parmakları ile tutar.) Rakiplerine tahmin edemeyecekleri kadar yakın olan ama asla açık vermeyen farklı bir strateji uygular.
aslında bu animeyi daha izleyemedim sadece mangasını okuyorum şuan ve en çok bu karakteri begendim birde Yagami Raito yu ama bir karakter tanıtmak zorunda oldugumuzdan sadece L yi tanıttım.bu karakterin en çok stratejisi hoşuma gidiyor(ve çok karizmatik)^_^
not:mamo abi ben bu tanıtımı aşşagıda belirttiğim sitelerden aldım.manga.gen.tr ye baktım çok kısaydı daha bi ayrıntılı olsun istedim.ama eger değiştir dersen oradaki tanıtımı koyabilirim
<<alıntıdır(vikipedi,deathnote.anime.web.tr>> _________________

En son haruka* tarafından 15 Mar 2008 17:00 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
 |
|
15 Mar 2008 15:49 |
|
 |
Enma Ai

Anime Fan

Kayıt: 03 Ksm 2007 Mesajlar: 332 Ünvan: Prenses Puan: 200 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
tanrımm siz anlaştınızmı yagami light başlığındadad aynısı varr
neyse sonuç olarak i love you L
onun oturuşunu yerim ben yaa
i'll let you leave me.
Call when you're back home cause i'll wait.
İndise his near.
Wherever you go whatever you see.
i'll give up life and i'll be your home.
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1155 Ünvan: Prenses Puan: 395 Nerden: Yamashita Malikanesi o_O Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1192 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1475 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
YAgami Light ile L ayrı kişler canım ^^ MAnga ve anime ile karıştırdın isimleri sanırsam ^^ L'nin kambur oturmasına sinir oluyorum yaaaa ayaklarını içeri çekiyo ya çok komik oluyo _________________
Asian FANS =) Tıkla
Wookie ve Jang Geun seok benim benim benim *-*
<3 あいしてる <3
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1155 Ünvan: Prenses Puan: 395 Nerden: Yamashita Malikanesi o_O Teşekkür: 3 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
yoo bilerek öyle söyledim L'i sevmem, benim için Light vardır gerisini salla dedim ama tanıtım gayet güzel olmuş  _________________
Vasiyetname...
|
|
 |
|
 |
Nilo$

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 556 Ünvan: Prenses Puan: 2275 Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
L x Light-kun desem???
Yoch ya saka ama aklimdan gecmedide degil.. shonen ai sevmem aslinda ama burda.. hmm haha
L cok zeki ve cok seker bir karakter.. simdiye kadar hic görünmemis biri *-*
|
|
 |
|
15 Mar 2008 16:54 |
|
 |
haruka*

Ay Savaşçısı

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 782 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 5770 Nerden: Kristal Tokyo Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ben onun bakışlarına da hastayım deli deli bakıyor  _________________
|
|
 |
|
15 Mar 2008 16:59 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1730 Ünvan: Kraliçe Puan: 1250 Nerden: Nerden Geldiğimiz Değil Nereye Gittiğimiz Mühim Teşekkür: 32 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ayy tanıtım süper olmuş  _________________
"Gerçeğin rengi gridir"
|
|
 |
|
 |
BuLuT

Ay Savaşçısı

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 715 Ünvan: Prenses Puan: 1185 Nerden: Ankara ^^ Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
haruka*

Ay Savaşçısı

|
|
|
işte bi kaç resim *-*
çok tatlı dimi*-*
|
15 Mar 2008 17:08 |
|
 |
Flamesniper

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2548 Ünvan: Güzel Prenses Nerden: İstanbul Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
abawsss L =P şu son oturuş mama bekler gibi duruyor sanki =P onun dışında tanıtımın çok güzel olmuş cnm bende yeni başladım death note a ^^'''' _________________
Teşekkürler ami
|
|
 |
|
15 Mar 2008 17:11 |
|
 |
umi

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2722 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
bu gün etkinliğe geç kaldım. yoksa bu başlık benim olacaktı.
güzel tanıtım olmuş. resimler de harika. L, animedeki en sevdiğim karakterdir. _________________
imza by Daydream *-*
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
|
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 773 Ünvan: Prenses Puan: 1100 Nerden: belediye çöplüğünün yanındaki pembe mukavvalı karton evimden! xD Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
 |
|
 |
venüs prensesi
Moderator

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1338 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 400 Nerden: zamanın ve uzaklığın olmadığı sonsuz yerden Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
light demek istiyorum ama tanıtım güzelmiş  _________________ ...Here comes the rain again
Raining in my head like a tragedy
Tearing me apart like a new emotion
Here it comes again
Here it comes again...
|
|
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1730 Ünvan: Kraliçe Puan: 1250 Nerden: Nerden Geldiğimiz Değil Nereye Gittiğimiz Mühim Teşekkür: 32 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
BU arkadaş otistik mi  _________________
"Gerçeğin rengi gridir"
|
|
 |
|
 |
|
|