Sailor Moon Forum

Leyleklerin Uçuşu-Jean Christophe Grange

Sailor Moon Forum -> Kitaplar (Çeviriler)

bu romanı okudunuz mu??
okudum ve beğendim
50%
 50%  [ 2 ]
adını hiççç duymadım.
50%
 50%  [ 2 ]
okudum ama beğenmedim.
0%
 0%  [ 0 ]
Toplam Oylar : 4

Yazar Mesaj
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Leyleklerin Uçuşu-Jean Christophe Grange Konu: Leyleklerin Uçuşu-Jean Christophe Grange Alıntıyla Cevap Gönder

Göçmen kuşlardır leylekler. Her bahar Avrupa'ya gelir, yaz sonunda tekrar Afrika'ya doğru yola çıkarlar. Ama bu yıl geri dönmeyecekler.. Louis Antioche'un kayıp leyleklerin sırrını çözmek için çıktığı yolculuk kısa sürede kabusa dönüşür. Parçalanmış cesetler, nereden çıktığı belli olmayan katiller... Arayışı onu, Bulgaristan'daki Çingene mahallerinden işgal altındaki toprakların güneşte kavrulan kibutzlarına, Orta Afrika Cumhuriyeti'nin balta girmemiş ormanlarından Kalküta'nın araka sokaklarına kadar götürecektir. Hatta cehenneme kadar...

Sınır tanımayan bir hayal gücü, kusursuz bir kurgu, tüyler ürpertici şiddet sahneleri, nefes nefese bir gerilim. Jean-Christophe Grange'yi bu tarzın zirvesine çıkaran, Kızıl Nehirler'i dünya çapında bir başarıya ulaştıran bu nitelikler, Leyleklerin Uçuşu'nda da var.

Korkutucu bir yolculuk, şaşırtıcı bir kitap!

'Kızıl Nehirler ve Taş Meclisi'ni okudum. İnanıyorumki biz polisiye roman yazarları çok sağlam, sıkı, sarkmayan, soluk soluğa okunan bir kurguyla, edebiyatın temel işlevi olan insan benliğine yolculuğu gerçekleştirebiliriz.'

- Ahmet Ümit-

'Yeni bir Stephen King, Soluk soluğa bir tempo, dozu hiç azalmayan bir gerilim, gerçeküstü şiddet sahneleri. Grange inanılmaz bir ustalık sergiliyor.'

süper bir kitaptı hayatımda okuduğum en macera dolu kitap herkese tavsiye ederim.

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Ekm 2007 18:28
aqua_vita

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Leyleklerin Uçuşu-Jean Christophe Grange Konu: Yanıt: Leyleklerin Uçuşu-Jean Christophe Grange Alıntıyla Cevap Gönder

Ben okudum bu kitabı.Çok beğenmiştim hatta.Bu aralar tekrardan okumayı planlıyorum.Herkese tavsiye ederim.Hele ki bu türün müptelası iseniz mutlaka okumanız gereken bir kitap diyorum.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Mar 2008 21:21
princess mercury

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Leyleklerin Uçuşu-Jean Christophe Grange Konu: Yanıt: Leyleklerin Uçuşu-Jean Christophe Grange Alıntıyla Cevap Gönder

ben bu kitabı yeni aldım.en kısa zamanda okucam

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Nis 2008 18:31
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

çok iyi bir kitaptı gerçekten.
insanlar jean christophe grange için "yeni nesil stephan king" diyorlar ama, bu adamı okuduktan sonra ben o da kimmiş dedim. diğer kitapları da çok iyidir, adamın kurgusu mükemmel tek kelimeyle. herkese tavsiyemdir (:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Nis 2008 12:02
sailor maron

Üye
Üye

çok güzell bir kitaptı ama sonunu keşke daha net açıklasaydıı ya benn herşeyin npara aşkk v.b. sebeplerle olduğunu düşünmüştüm mama herşeyy sadece yıllarca nefret ettiği sonunda psikopata sokupp intiharr ettiği oğlunu kurtarmakk içinn ikinci oğlunu feda etmeye yönelikk olduğunu bilemezdimm süperr bişiyy yaff herkese yawsiye edrim Kötülük Düşünmekte! Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 22 May 2008 17:12
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 5 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008