| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
Daha fazla ayrıntı:
http://www.manga.gen.tr/live.php?live=1
Sahi live action Pretty Guardian Sailor Moon ilginizi çekti mi? Bence iyi sayılabilir ama yine de ne Anime ne Manga kadar olabilir. Biraz ticari ve de Japonların peluş lunası ve artemisi pek hoş durmuyor. Birinin bu gerçeği onlara söylemesi gerek =D |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
İlgimi çekti 50 bölümüde izledim.Çok sevdim..Sadece canavarlar oyuncak gibiydi başka sorun yoktu... _________________
 |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
beni fazla sarmadı.. bazı yerler çok yapmacıktı. hatta bir bölümde çok iyi hatırlıyorum usaginin peşinden bir canavar geliyordu. ve usagi ondan kaçıyordu. buraya kadar tamam animeda da usagi başlarda kaçıyordu .. ama usagi sonra bir taksiyi çevirdi ve binip kaçtı... çok saçmaydı.. luna ve artemise de diyeceğim bir şey yok artık.. canavarlarda bilgisayardan yapabilirlerdi ... saçlarıda boyaya bilirlerdi... neyse ben çok eleştiri yaptım.. dövmesinler beni  _________________
 |
|
 |
|
08 Hzr 2007 20:06 |
|
 |
Moonlight
Senshi

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 304 Ünvan: Prenses Nerden: İstanbul
|
|
 |
|
 |
dolunay

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
| bence live action başarılı değildi başarılı olsa zaten sonuna kadar gidilirdi sadece bir kaç karakter başarılı oynayabilmiş ve usagiyi oynayan kız da bunlardan değil |
|
 |
|
09 Hzr 2007 10:26 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1754 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
bnm çok hoşuma gitti _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Ben çok beğendim açıkçası elbette eleştirilerim var.Mesela sizin gibi youmaları efektle şekinde yapabilirlerdi örneğin ilk bölümdeki youma çok iyi ama şu da youmalarını özelliklerini iyi belirlemişler keşke bir de bilgisayarla yapsalardı.Oyuncalar bir şey demiyorum gayaet iyiler ordaki istisna da Usagi nin annesi o da iyi,güzel oynamış da ben alışmışım akıllı yol gösterici anneye bu sanki daha çok Usagi ile aynı yaşta gibi olmuş.Luna ve Artemise gelince başlarda oyuncak olmalarını ben de yadırgamıştım ama bir oyuncağı ordan oraya taşımak bir hayvanı taşımaktan daha kolay olacaktır yani ek problemler getirmez yanında hem de ticari durum da var tabiyki.
Ama açıkçası çocuksu bulduğumuz bazı şeyleri diziyi gerçekten "çocuksulaştırmak" için yaptıklarını düşünüyorum.Yani bunu daha gerçekçi yapsalardı çocuklar kendilerini aşırı kaptırabilirlerdi.Hani gizlice "bakın bu gerçek değil" işareti veriyor gibi.
Başa dönüyorum.Senaryosuna sözüm yok bence çok güzel,ayrıca müzikleri de,başta alışmak zor olsa da peruklardan bir şikayetim yok (Mavi saçlı bir herkese garip gelebilir,saçı boya da olsa)(Usagi ve venüsün saçları da bence yakışmış),ve oyunculukları gayet güzel...hımmm...başka....Yani ben sevidm beğendim ve bir soluktan ne zaman başalsam izliyorum. _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
09 Hzr 2007 23:59 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
*-* Döktürmüşsün Ben sevmedim*-* Hatta hiç sevmedim gibi bir durum da var Yani her şeyi bir tuhaftı baştan aşağı. Sırf Sailor Moon hikayesi var diye izlenebilir diyebilirim. _________________
 |
|
 |
|
 |
Tangel

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
Ben gıcık kaptım. Yıllardır populerliğini yitirmemiş bir anime ve manga bu TV Dizisinde gerçekten populerliğine yakışmamış açıkçası. Ben daha ciddi ve daha iyi olmasını beklerdim ki ümitlerim varken boşa çıkması beni hayal kırıklığına uğrattı. İlk duyduğumda bir umut parladı gözlerimde çünkü gerçekten iyi olursa Türkiye'ye de gelebilir diye düşünmüştüm ama yanıldığımı okuyunca hatta resimlerine pür dikkat bakınca hatta ve hatta okuyup resimlere bakmakla kalmayıp bazı bölümlerini izleyince bütünü ile hayal kırıklığına uğradığımı ayrıca inşallah yanılıyorumdur diye düşünerek ehhh 50 bölüm sonra devam etmekten vazgeçip bitirdiklerinde daha fazla hayal kırıklığına uğradım. Şimdi hala umudum var belki yanılıyorumdur diye fakat çok az
Neyse benim düşüncelerim bunlar ama hala bir umudum var belki abarttığım kadar yoktur diye fakat görünen kılavuz istemez diye bir söz de var yaa neyyseee Ama gene de izleyecem  _________________ MÜTHİŞ İKİLİ,
TUTKU,
EJDER'İN GÖZYAŞLARI,
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ
KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR |
|
 |
|
10 Hzr 2007 13:10 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
| prenses serenity yazmış: |
*-* Döktürmüşsün Ben sevmedim*-* Hatta hiç sevmedim gibi bir durum da var Yani her şeyi bir tuhaftı baştan aşağı. Sırf Sailor Moon hikayesi var diye izlenebilir diyebilirim. |
aynen sana %100 katılıyorum hiç güsel diil bence  _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
10 Hzr 2007 22:15 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
sailormoon pembe diziden daha iyisini haokediyordu... _________________
 |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1169 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
| başta beğenmedim ama 2.defa izleyince hoşuma gitti am apeluş kediler ve plastikten yapılmış kıyafetli canavarlar pek hoş olmamış |
|
 |
|
 |
jeymss

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 524 Ünvan: Prens Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| sarmadı birde daha başta sailor V nin kamen i yenmesi filan o yapmacık kıyafetler tabi kedileri zaten hepiniz söylediniz |
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
| sailormoooon yazmış: |
| İlgimi çekti 50 bölümüde izledim.Çok sevdim..Sadece canavarlar oyuncak gibiydi başka sorun yoktu... |
Bnce de haklısın ^^
Herşey iyiydi de canavarlar biraz bozdu işte size bir örnek zar zor buldum ama =)
çok ii bakın biraz bekleyin yorumlarınızı beklerim =)
yorumlarınızı beklerim... _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
princess serenity

Üye

|
|
|
|
| usagiserenity yazmış: |
| sailormoooon yazmış: |
| İlgimi çekti 50 bölümüde izledim.Çok sevdim..Sadece canavarlar oyuncak gibiydi başka sorun yoktu... |
Bnce de haklısın ^^
Herşey iyiydi de canavarlar biraz bozdu işte size bir örnek zar zor buldum ama =)
çok ii bakın biraz bekleyin yorumlarınızı beklerim =)
yorumlarınızı beklerim... |
haklısınız ama usagi ile mamorunun evlenmesi çok hoştu mio vardı ya bi tane gıcık oldum kıza yaa _________________
 |
|
 |
|
27 Hzr 2007 15:02 |
|
 |
|
|