Sailor Moon Forum

Live Action Hoşunuza Gitti Mi?
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Sailor Moon Forum -> PGSM

Yazar Mesaj
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Live Action Hoşunuza Gitti Mi? Konu: Live Action Hoşunuza Gitti Mi? Alıntıyla Cevap Gönder

Daha fazla ayrıntı:
http://www.manga.gen.tr/live.php?live=1

Sahi live action Pretty Guardian Sailor Moon ilginizi çekti mi? Bence iyi sayılabilir ama yine de ne Anime ne Manga kadar olabilir. Biraz ticari ve de Japonların peluş lunası ve artemisi pek hoş durmuyor. Birinin bu gerçeği onlara söylemesi gerek =D
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Hzr 2007 17:49
sailormoooon

Efsane Üye
Efsane Üye

Live Action Hoşunuza Gitti Mi? Konu: Yanıt: Live Action Hoşunuza Gitti Mi? Alıntıyla Cevap Gönder

İlgimi çekti 50 bölümüde izledim.Çok sevdim..Sadece canavarlar oyuncak gibiydi başka sorun yoktu...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Hzr 2007 19:36
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses

Live Action Hoşunuza Gitti Mi? Konu: Yanıt: Live Action Hoşunuza Gitti Mi? Alıntıyla Cevap Gönder

beni fazla sarmadı.. bazı yerler çok yapmacıktı. hatta bir bölümde çok iyi hatırlıyorum usaginin peşinden bir canavar geliyordu. ve usagi ondan kaçıyordu. buraya kadar tamam animeda da usagi başlarda kaçıyordu .. ama usagi sonra bir taksiyi çevirdi ve binip kaçtı... çok saçmaydı.. luna ve artemise de diyeceğim bir şey yok artık.. canavarlarda bilgisayardan yapabilirlerdi ... saçlarıda boyaya bilirlerdi... neyse ben çok eleştiri yaptım.. dövmesinler beni Kayan Gözler
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Hzr 2007 20:06
Moonlight

Senshi
Senshi

Ben konusunu beğendim karakterlerde gayet güzel oynamışlar.. tabiki dediklerinize de katılıyorum özellikle saldıran canavarlar okadar iyi değildi xD

Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 08 Hzr 2007 20:12
dolunay

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

bence live action başarılı değildi başarılı olsa zaten sonuna kadar gidilirdi sadece bir kaç karakter başarılı oynayabilmiş ve usagiyi oynayan kız da bunlardan değil
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Hzr 2007 10:26
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

bnm çok hoşuma gitti

Sailor Mars ♥
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 09 Hzr 2007 20:58
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

Ben çok beğendim açıkçası elbette eleştirilerim var.Mesela sizin gibi youmaları efektle şekinde yapabilirlerdi örneğin ilk bölümdeki youma çok iyi ama şu da youmalarını özelliklerini iyi belirlemişler keşke bir de bilgisayarla yapsalardı.Oyuncalar bir şey demiyorum gayaet iyiler ordaki istisna da Usagi nin annesi o da iyi,güzel oynamış da ben alışmışım akıllı yol gösterici anneye bu sanki daha çok Usagi ile aynı yaşta gibi olmuş.Luna ve Artemise gelince başlarda oyuncak olmalarını ben de yadırgamıştım ama bir oyuncağı ordan oraya taşımak bir hayvanı taşımaktan daha kolay olacaktır yani ek problemler getirmez yanında hem de ticari durum da var tabiyki.
Ama açıkçası çocuksu bulduğumuz bazı şeyleri diziyi gerçekten "çocuksulaştırmak" için yaptıklarını düşünüyorum.Yani bunu daha gerçekçi yapsalardı çocuklar kendilerini aşırı kaptırabilirlerdi.Hani gizlice "bakın bu gerçek değil" işareti veriyor gibi.
Başa dönüyorum.Senaryosuna sözüm yok bence çok güzel,ayrıca müzikleri de,başta alışmak zor olsa da peruklardan bir şikayetim yok (Mavi saçlı bir herkese garip gelebilir,saçı boya da olsa)(Usagi ve venüsün saçları da bence yakışmış),ve oyunculukları gayet güzel...hımmm...başka....Yani ben sevidm beğendim ve bir soluktan ne zaman başalsam izliyorum.

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Hzr 2007 23:59
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

*-* Döktürmüşsün Çok Mutlu Ben sevmedim*-* Hatta hiç sevmedim gibi bir durum da var Dil Çıkartıyor Yani her şeyi bir tuhaftı baştan aşağı. Sırf Sailor Moon hikayesi var diye izlenebilir diyebilirim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Hzr 2007 00:19
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ben gıcık kaptım. Kötülük Düşünmekte! Kötülük Düşünmekte! Yıllardır populerliğini yitirmemiş bir anime ve manga bu TV Dizisinde gerçekten populerliğine yakışmamış açıkçası. Hüzünlü Hüzünlü Ben daha ciddi ve daha iyi olmasını beklerdim ki ümitlerim varken Çılgın Çılgın boşa çıkması beni hayal kırıklığına uğrattı. Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü İlk duyduğumda bir umut parladı İnanamıyor! gözlerimde Düşünce Düşünce çünkü gerçekten iyi olursa Türkiye'ye de gelebilir diye düşünmüştüm Üzgün ya da Ağlıyor ama yanıldığımı okuyunca hatta resimlerine pür dikkat bakınca Ünlem Ünlem Ünlem hatta ve hatta okuyup resimlere bakmakla kalmayıp bazı bölümlerini izleyince bütünü ile hayal kırıklığına uğradığımı ayrıca inşallah yanılıyorumdur diye düşünerek Ünlem Ünlem ehhh 50 bölüm sonra devam etmekten vazgeçip bitirdiklerinde Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü daha fazla hayal kırıklığına uğradım. Şimdi hala umudum var belki yanılıyorumdur diye fakat çok az Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü

Neyse benim düşüncelerim bunlar ama hala bir umudum var belki abarttığım kadar yoktur diye fakat görünen kılavuz istemez diye bir söz de var yaa neyyseee Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü Hüzünlü Ama gene de izleyecem Kayan Gözler Zarif
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Hzr 2007 13:10
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

prenses serenity yazmış:
*-* Döktürmüşsün Çok Mutlu Ben sevmedim*-* Hatta hiç sevmedim gibi bir durum da var Dil Çıkartıyor Yani her şeyi bir tuhaftı baştan aşağı. Sırf Sailor Moon hikayesi var diye izlenebilir diyebilirim.

aynen sana %100 katılıyorum hiç güsel diil bence Karışık

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Hzr 2007 22:15
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

sailormoon pembe diziden daha iyisini haokediyordu...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Hzr 2007 12:24
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

başta beğenmedim ama 2.defa izleyince hoşuma gitti am apeluş kediler ve plastikten yapılmış kıyafetli canavarlar pek hoş olmamış
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Hzr 2007 13:48
jeymss

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

sarmadı birde daha başta sailor V nin kamen i yenmesi filan o yapmacık kıyafetler tabi kedileri zaten hepiniz söylediniz
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 19 Hzr 2007 16:52
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

sailormoooon yazmış:
İlgimi çekti 50 bölümüde izledim.Çok sevdim..Sadece canavarlar oyuncak gibiydi başka sorun yoktu...

Bnce de haklısın ^^
Herşey iyiydi de canavarlar biraz bozdu işte size bir örnek zar zor buldum ama =)
çok ii bakın biraz bekleyin yorumlarınızı beklerim =)

yorumlarınızı beklerim...

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 20 Hzr 2007 22:06
princess serenity

Üye
Üye

usagiserenity yazmış:
sailormoooon yazmış:

Bnce de haklısın ^^
Herşey iyiydi de canavarlar biraz bozdu işte size bir örnek zar zor buldum ama =)
çok ii bakın biraz bekleyin yorumlarınızı beklerim =)

yorumlarınızı beklerim...

haklısınız ama usagi ile mamorunun evlenmesi çok hoştu mio vardı ya bi tane gıcık oldum kıza yaa
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Hzr 2007 15:02
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 70 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız