Sailor Moon Forum

Live Action Hoşunuza Gitti Mi?
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Sailor Moon Forum -> PGSM

Yazar Mesaj
Ecmmi

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Prenses

Live Action Hoşunuza Gitti Mi? Konu: Yanıt: Live Action Hoşunuza Gitti Mi? Alıntıyla Cevap Gönder

Animeden sonra çok basit geliyor.Oyunculuklar hiç güzel değil,sailor kıyafetleri haricinde saldırılar vs pek güzel yapılamamış.Daha güzel beklerdim ama yine de izlerken sıkmıyor..pekte beğendim diyemem.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Hzr 2007 16:11
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

Live Action Hoşunuza Gitti Mi? Konu: Yanıt: Live Action Hoşunuza Gitti Mi? Alıntıyla Cevap Gönder

rei yazmış:
sailormoon pembe diziden daha iyisini haokediyordu...

Bence live action bir pembe dizi değil...

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Hzr 2007 23:53
Buki

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

bncee gayet glzdi sadece canawarlar çok komikti daha ii olabilirdi ama bnce karakterlerde gayet iyiydi ayrıca pgsm şu yönden daha ii animed saçları hep aynı renkti ondan kimliklerinin anlaşılması koleydı bnce ama pgsmde öle değil o yönden dahaii ama tabikide animenin yeride başka ama bn pgsme yi sewdim 50 bölümüde izledim Gülücük Dağıtıyor Çok Mutlu Dil Çıkartıyor

Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 28 Hzr 2007 23:03
fisildayan

Yeni Üye
Yeni Üye

bence sailormoon s sezonu haricinde tüm sezonlardan çok daha güzel konusu var. bence pgsm nin konusu ile ilgili pgsm'yi baştan sona kadar izlemeyenler yorum yapmamalı. çünkü tamamını izlemek gerekiyor. çok detaylı çok güzel bir senaryosu var...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Tem 2007 00:46
usa-ko92

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

açıkçası çok fazla hoşuma gitmedi benim animedeki zevki alamadım Hüzünlü

bu hayattan bağlanmamak üzere koptum kimse kurtamak için uğraşmasın uğraşmazda zaten...
şimdiklik zamanın doldu şimdi ise yaşam bitmesin istiyorsun...
AMA BİTTİ!!!!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Tem 2007 16:43
berenasan

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

ben çok sevdim Gülücük Dağıtıyor
tekrar seyretme fırsatım olsa tekrar seyrederim Gülücük Dağıtıyor

tamam yaratıklar işi bozuyordu ama motoki o tarafı kapatıyordu Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Tem 2007 10:52
minako

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

ya nerden izlediniz bölümlerini Üzgün ya da Ağlıyor ben izlemedim 1 . bölümünü izledim güzel ama çizgi filmi daha güzel ayrıca mamoruyu daha yakışıklı biri oynaya bilirdi mesela bill kaulitz Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Tem 2007 19:28
sailormoooon

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prens

minako yazmış:
ya nerden izlediniz bölümlerini Üzgün ya da Ağlıyor ben izlemedim 1 . bölümünü izledim güzel ama çizgi filmi daha güzel ayrıca mamoruyu daha yakışıklı biri oynaya bilirdi mesela bill kaulitz Çok Mutlu

ben bölümlerini koydum pgsm bölümleri indirin diye bi başlık açtım bakabilirsin tüm bölmüleride koydum oraya..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Tem 2007 19:30
minako

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

saol valla süpersin
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 11 Tem 2007 19:42
fisildayan

Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama ben pgsmyi sevmeyenlerin çoğunun pgsmyi baştan sona "anlayarak" izlediğini düşünmüyorum açıkçası. bunu söylememin sebebi de ben de 3-4 bölüm izleyip "ıyy hiç sevmedim" falan demiştim. bence önyargılar bi kenara bırakılmalı. her sailormoon hayranı bunu sevecektir diye düşünüyorum tabii sevmeyenlere de saygı duyarım..
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Tem 2007 01:23
Tangel

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

fisildayan yazmış:
arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama ben pgsmyi sevmeyenlerin çoğunun pgsmyi baştan sona "anlayarak" izlediğini düşünmüyorum açıkçası. bunu söylememin sebebi de ben de 3-4 bölüm izleyip "ıyy hiç sevmedim" falan demiştim. bence önyargılar bi kenara bırakılmalı. her sailormoon hayranı bunu sevecektir diye düşünüyorum tabii sevmeyenlere de saygı duyarım..

Çok haklısında ben zaten hep söylüyorum. Sevmememin tek bir sebebi var ki oda oyunculuklarını hiç sevmediğim için beğenmediğimi söylüyorum ve beni şahsen çekmedi diyebilirim. Ayrıca belki kimse devam ettiğini bilmiyordur ama Power Rangers (Sentai) yani Live-Action'ı seyrettim bence SMden daha iyi idi ve hala da sezon olarak devam ediyor çünkü oyunculukları süper. Benim tek eleştirdiğim zaten sadece oyunculukları olduğu için beni çekmedi diyorum o kadar.

Ayrıca onu da bırakın ben SeraMyu'yu SM Live-Action'dan daha çok beğendim çünkü oyunculukları mükemmel. Çok Mutlu İnanamıyor! Hayranlık Besliyor
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ

Spoiler:

KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 Tem 2007 12:56
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ünvan: Prens

ben daha iki böümünü iledim, daha yeniyim bu konuda,ama ben çok sewdim , bence çok tatlılar. Gülücük Dağıtıyor

Watashi wa hitman tutor Reboooorn!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 15 Tem 2007 10:22
edanurkiz

Lanetli

Benimde hoşuma gitti ama çizgi filmi daha güzel..

Spoiler:

Eskiden her şey daha kolaydı dört işlem için yeterliydi abaküs şimdi herkes biraz dik kenar herkes oldu hipotenüs
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Tem 2007 12:05
Eternal Moon

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

bende çoook sewdim hele usaginin mimikleri çok hoş ve karakterleri güzel uydurmuşlar ama dark kingdom daki 4 general için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Tem 2007 12:20
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

bence çok güzeldi. Gülücük Dağıtıyor

Sweet Witch çok teşekkür edrim cnm^^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 31 Tem 2007 14:15
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 70 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız