| |
| Yazar |
Mesaj |
Ecmmi

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 21 Hzr 2007 Mesajlar: 131 Ünvan: Prenses Puan: 50 Nerden: İzmir
|
|
|
|
| Animeden sonra çok basit geliyor.Oyunculuklar hiç güzel değil,sailor kıyafetleri haricinde saldırılar vs pek güzel yapılamamış.Daha güzel beklerdim ama yine de izlerken sıkmıyor..pekte beğendim diyemem. |
|
 |
|
27 Hzr 2007 16:11 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| rei yazmış: |
| sailormoon pembe diziden daha iyisini haokediyordu... |
Bence live action bir pembe dizi değil... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
27 Hzr 2007 23:53 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
|
|
|
bncee gayet glzdi sadece canawarlar çok komikti daha ii olabilirdi ama bnce karakterlerde gayet iyiydi ayrıca pgsm şu yönden daha ii animed saçları hep aynı renkti ondan kimliklerinin anlaşılması koleydı bnce ama pgsmde öle değil o yönden dahaii ama tabikide animenin yeride başka ama bn pgsme yi sewdim 50 bölümüde izledim  _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
 |
|
 |
fisildayan

Yeni Üye

|
|
|
|
| bence sailormoon s sezonu haricinde tüm sezonlardan çok daha güzel konusu var. bence pgsm nin konusu ile ilgili pgsm'yi baştan sona kadar izlemeyenler yorum yapmamalı. çünkü tamamını izlemek gerekiyor. çok detaylı çok güzel bir senaryosu var... |
|
 |
|
06 Tem 2007 00:46 |
|
 |
usa-ko92

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
açıkçası çok fazla hoşuma gitmedi benim animedeki zevki alamadım  _________________
bu hayattan bağlanmamak üzere koptum kimse kurtamak için uğraşmasın uğraşmazda zaten...
şimdiklik zamanın doldu şimdi ise yaşam bitmesin istiyorsun...
AMA BİTTİ!!!! |
|
 |
|
06 Tem 2007 16:43 |
|
 |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
ben çok sevdim
tekrar seyretme fırsatım olsa tekrar seyrederim
tamam yaratıklar işi bozuyordu ama motoki o tarafı kapatıyordu  _________________ Digimon Fan Sitesi ^^
 |
|
 |
|
 |
minako

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
ya nerden izlediniz bölümlerini ben izlemedim 1 . bölümünü izledim güzel ama çizgi filmi daha güzel ayrıca mamoruyu daha yakışıklı biri oynaya bilirdi mesela bill kaulitz  |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| minako yazmış: |
ya nerden izlediniz bölümlerini ben izlemedim 1 . bölümünü izledim güzel ama çizgi filmi daha güzel ayrıca mamoruyu daha yakışıklı biri oynaya bilirdi mesela bill kaulitz  |
ben bölümlerini koydum pgsm bölümleri indirin diye bi başlık açtım bakabilirsin tüm bölmüleride koydum oraya.. _________________
 |
|
 |
|
 |
minako

Geçiyordum Uğradım

|
|
 |
|
 |
fisildayan

Yeni Üye

|
|
|
|
| arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama ben pgsmyi sevmeyenlerin çoğunun pgsmyi baştan sona "anlayarak" izlediğini düşünmüyorum açıkçası. bunu söylememin sebebi de ben de 3-4 bölüm izleyip "ıyy hiç sevmedim" falan demiştim. bence önyargılar bi kenara bırakılmalı. her sailormoon hayranı bunu sevecektir diye düşünüyorum tabii sevmeyenlere de saygı duyarım.. |
|
 |
|
14 Tem 2007 01:23 |
|
 |
Tangel

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
| fisildayan yazmış: |
| arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama ben pgsmyi sevmeyenlerin çoğunun pgsmyi baştan sona "anlayarak" izlediğini düşünmüyorum açıkçası. bunu söylememin sebebi de ben de 3-4 bölüm izleyip "ıyy hiç sevmedim" falan demiştim. bence önyargılar bi kenara bırakılmalı. her sailormoon hayranı bunu sevecektir diye düşünüyorum tabii sevmeyenlere de saygı duyarım.. |
Çok haklısında ben zaten hep söylüyorum. Sevmememin tek bir sebebi var ki oda oyunculuklarını hiç sevmediğim için beğenmediğimi söylüyorum ve beni şahsen çekmedi diyebilirim. Ayrıca belki kimse devam ettiğini bilmiyordur ama Power Rangers (Sentai) yani Live-Action'ı seyrettim bence SMden daha iyi idi ve hala da sezon olarak devam ediyor çünkü oyunculukları süper. Benim tek eleştirdiğim zaten sadece oyunculukları olduğu için beni çekmedi diyorum o kadar.
Ayrıca onu da bırakın ben SeraMyu'yu SM Live-Action'dan daha çok beğendim çünkü oyunculukları mükemmel.  _________________ MÜTHİŞ İKİLİ,
TUTKU,
EJDER'İN GÖZYAŞLARI,
SEVGİNİN BÖYLESİ VE
HAYALLERİM (BİR RÜYA - KANKA ve KANKİ
KALBİMİN ANAHTARINI BULUP İÇİMDEKİ MANZARAYI KEŞFEDEBİLEN HERHANGİ BİR KİŞİ İÇİMDE HAPSOLMAYI GÖZE ALMIŞTIR |
|
 |
|
14 Tem 2007 12:56 |
|
 |
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
ben daha iki böümünü iledim, daha yeniyim bu konuda,ama ben çok sewdim , bence çok tatlılar.  _________________
Watashi wa hitman tutor Reboooorn! |
|
 |
|
 |
edanurkiz

Lanetli

Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 437 Ünvan: Prenses Puan: 80 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Benimde hoşuma gitti ama çizgi filmi daha güzel.. _________________ ED@NURK!Z
|
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1115 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Ay
|
|
|
|
bende çoook sewdim hele usaginin mimikleri çok hoş ve karakterleri güzel uydurmuşlar ama dark kingdom daki 4 general için aynı şeyi söyleyemeyeceğim _________________
|
|
 |
|
19 Tem 2007 12:20 |
|
 |
michiru

Efsane Üye

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1631 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
|