| |
| Yazar |
Mesaj |
haruka*

Süper Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 870 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4070 Nerden: Kristal Tokyo
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
bence güzel ama çizgifilmi süper  _________________

|
|
 |
|
 |
Seher_odb

Master Otaku

Kayıt: 13 Ağu 2007 Mesajlar: 430 Ünvan: Prenses Puan: 1800
|
|
|
|
ben pek sewmdm. çünkü animedeki karakterlrin vücut orantısı ile biz normal insanların vücut orantısı aynı diil. (özellikle yüzdeki göz-burun-ağız orantısı ile vücutta bacak-gövde-kol orantıları) bu yüzden animede fln yapılan bazı kol-bacak hareketleri live actiona uygun kaçmamışş.anime süpper ötesii ama liva action  _________________
off off
http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size hah! |
|
 |
|
29 Ağu 2007 11:36 |
|
 |
Venüs Minako

Efsane Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 1829 Ünvan: Prenses Puan: 1035
|
|
|
|
anime daha gzl tabiki live action da azama dışında pek bişey ilgimi çekmedi ama başlangıç şarkısı harikaydı _________________
Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =) |
|
 |
|
 |
usagi tusukino

Anime Fan

Kayıt: 15 Eyl 2007 Mesajlar: 309 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
ben hiç beğenmedim hatta berbat olmuş bencede bu anime daha iyisini hakediyor yani ucuz olmuş kediler ve canavarlar yada kızların kıyafetleri özellikle usaginin saçları ya mamoru ya ne demelii bende çok heyecanlandım belki türkiyeye de gelir diye ama gelsede bişi farketmezmiş ama olsun içinde usaginin geçtiği herşey çok güsellll  _________________
yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!! |
|
 |
|
 |
sewimlisawaşçı91

Üye

|
|
|
|
bncede güzel olmamış hele mamoruya sinir oldum usagiyede snir oldum isteseler müthiş görsel efekleri yapabilrlerdi japon bunlar sadece marsı beğendm orada. pelüş kediler konusundada katılıyorum size.ayrıca mamorunun bi nişanlısı wrdı ki o iice sacmaydı hadi onu da ğeçtim mamorunun smokini çok kötü.bi özel bölümde mamorunun smoknli şowalye olması anlatılıodu gülme kirizine grmiştim resmn neyse arkadaşlar çok yazdım  |
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2345 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
|
|
|
ayyy ewt bnde mamoru nun dönüşümünün gif i var çok matrak ya çok komik one yaw.harbi dalga geçmişler mamoruyla  _________________
Teşekkürler Integra  |
|
 |
|
 |
fisildayan

Yeni Üye

|
|
|
|
mamoru çok komik evet
takşidoo pavaa  |
|
 |
|
03 Ekm 2007 00:53 |
|
 |
usagi tusukino

Anime Fan

|
|
|
|
| sewimlisawaşçı91 yazmış: |
bncede güzel olmamış hele mamoruya sinir oldum usagiyede snir oldum isteseler müthiş görsel efekleri yapabilrlerdi japon bunlar sadece marsı beğendm orada. pelüş kediler konusundada katılıyorum size.ayrıca mamorunun bi nişanlısı wrdı ki o iice sacmaydı hadi onu da ğeçtim mamorunun smokini çok kötü.bi özel bölümde mamorunun smoknli şowalye olması anlatılıodu gülme kirizine grmiştim resmn neyse arkadaşlar çok yazdım  |
mamorunun değişimi bölümünü anlatıyorsun herhaldee o bölüme bende sinir oldum ya çok ucuz olmuşş ya ben efekttende geçtim hiç diilse kostümler adam gibi olsaydıı babamın hayrına mamorunun smokinini ütüleyecektim nerdeyseee kostümden kurtarsalardıı keşkee ya  _________________
|
 |
|
 |
mercan

Yeni Üye

|
|
|
|
bence çok saçma güzelim animei mahvetmişler yani o canavarların hali ne öle?
bi de japonlar teknoloji deviyiz die geçiniorlar ben görsel efktlerle falan canavar beklerdim peh igrenç tek kelimeyle ama usagi rolundeki kız hariç diğerlerini beğendim özelliklede marsı  |
|
 |
|
10 Ekm 2007 08:20 |
|
 |
usagi tusukino

Anime Fan

|
|
|
|
| mercan yazmış: |
bi de japonlar teknoloji deviyiz die geçiniorlar ben görsel efktlerle falan canavar beklerdim peh igrenç tek kelimeyle ama usagi rolundeki kız hariç diğerlerini beğendim özelliklede marsı  |
ama usagiyi oynayan kız kumraldı usagiyse sarışınnn  _________________
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
| usagi tusukino yazmış: |
ama usagiyi oynayan kız kumraldı usagiyse sarışınnn  |
ona kalırsa aminin saçı mavi idi savaşçıyken sarışın oluyo normal olunca saçı normal görünüyo dizide.. ...pgsm yi seven bi allahın kulu yokmu güzel dizi tavsiye ederim arkadaşlar.. mamorunun o dönüşümü dizide kullanılmıyo zaten o sadece özel bölümde var.. _________________
 |
|
 |
|
 |
usagi tusukino

Anime Fan

|
|
|
|
| sailormoooon yazmış: |
| usagi tusukino yazmış: |
ama usagiyi oynayan kız kumraldı usagiyse sarışınnn  |
ona kalırsa aminin saçı mavi idi savaşçıyken sarışın oluyo normal olunca saçı normal görünüyo dizide.. ...pgsm yi seven bi allahın kulu yokmu güzel dizi tavsiye ederim arkadaşlar.. mamorunun o dönüşümü dizide kullanılmıyo zaten o sadece özel bölümde var.. |
bi kanalda aklı başında bişi çeksin yhaaaa _________________
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
bence zaten bu aklı başında bişe  konusu çok güzel bence  _________________
 |
|
 |
|
 |
usagi tusukino

Anime Fan

|
|
|
|
| sailormoooon yazmış: |
bence zaten bu aklı başında bişe  konusu çok güzel bence  |
ama efekt bakımından sınıfta kaldııı
bizim içinde usaginin olduğu herşey güzel ama en azından biraz daha özenselerdii  _________________
|
 |
|
 |
Galaxi Savaşçısı

Beni Görmeye Alışın

|
Konu: Re: Live Action Hoşunuza Gitti Mi? |
|
|
|
| Mamoru yazmış: |
Daha fazla ayrıntı:
http://www.manga.gen.tr/live.php?live=1
Sahi live action Pretty Guardian Sailor Moon ilginizi çekti mi? Bence iyi sayılabilir ama yine de ne Anime ne Manga kadar olabilir. Biraz ticari ve de Japonların peluş lunası ve artemisi pek hoş durmuyor. Birinin bu gerçeği onlara söylemesi gerek =D |
ilk bölümlerde bende böyle dedim ama sonra ilerleyen bölümlerde konuların ilginçleşmesi bu tür ksuurları görmezden gelmemi sağladı _________________
SailorMarsReiChan'e imza ve avatar için çok tşk ediyorum
Sevimli Hırsız a imza ve avatar için çok teşekkürler  |
|
 |
|
 |
|
|
|