| |
| Yazar |
Mesaj |
warrior

Yeni Üye

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
ßen hiç izlemedim nerden izleyeblilrm? _________________
 |
|
 |
|
29 Ekm 2007 14:12 |
|
 |
aurellia

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
| çok sevdiğimi söyleyemem bende hiç sailor moon havası uyandırmadı.sadece sürekli gereksiz yere parende atan kızları izliyorum gibi geldi:D hatta hislerimi en iyi şu şekilde açıklayabilirim sailor moon'dan çok power rangers havası var:D |
|
 |
|
29 Oca 2008 00:16 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2345 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
|
|
|
ben artık izliyorum bugün 42.bölümünü izledim.aslında kedilerin oyuncak olması dışında bence pgsm çok güzel efektlerin daha iisinin yapılması dışında ii olamazdı.ben beğeniyorum pgsm i  _________________
Teşekkürler Integra  |
|
 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

|
|
|
|
Başlarda Hiç hoşuma gitmedi yinede Sailor Moonu oldugu ve MerakıM yüzünden izlediM Mamoruyu canlandıranı çok severdim keikodan çok azama hoşuma gitti Sırf minako ve reinin o tartışmalarını seyrederdim Bi açılış Müzigi güzeLdi Bence Çok semiştim ve ezberledim o.O Ama herkezin de dedigi gibi bende efektler oyuncakalar kötü buldum Hele LunaM yasık yha ilk çıktıgında ne kadar güLmüştüM Sailor Moonun Live Actionu Daha iyi oLmalıydı Oyuncuar Felan nese Sonunçta kötü mötü İçinde Sm varsa sever İnsan  _________________ .
.
Yuuki artık geber Fc !
Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !
Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !
 |
|
 |
|
 |
zac_efron

Anime Fan

|
|
 |
|
29 Oca 2008 09:42 |
|
 |
mysailormoon

Lanetli

|
Konu: eh işte |
|
|
|
arkadaşlar ben türkçe izleyemedim ama ingilizceside yetti
yoksa japoncamıbilmiyorum ama gereken ilgi ve önem verilmemiş (şahsen ben oynasam dahaii oynardım )yani giysileri çocuk gibi yapmacık sahici olmamış biraz gerçekci olmalıydı _________________ ben ay savaşçısının delisiyim onu çook seviyorum anlatamam görmeniz lazım
 |
|
 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
| jingjing yazmış: |
beni fazla sarmadı.. bazı yerler çok yapmacıktı. hatta bir bölümde çok iyi hatırlıyorum usaginin peşinden bir canavar geliyordu. ve usagi ondan kaçıyordu. buraya kadar tamam animeda da usagi başlarda kaçıyordu .. ama usagi sonra bir taksiyi çevirdi ve binip kaçtı... çok saçmaydı.. luna ve artemise de diyeceğim bir şey yok artık.. canavarlarda bilgisayardan yapabilirlerdi ... saçlarıda boyaya bilirlerdi... neyse ben çok eleştiri yaptım.. dövmesinler beni  |
katılıyorum ben 3 bölüm izledim sadece ama sarmadı beni animesi nin yerini tutmaz yaw _________________
 |
|
 |
|
31 Oca 2008 21:29 |
|
 |
mysailormoon

Lanetli

|
|
|
|
biraz yapmacık ama olsun ben izleyemedim bölümlerin linkini atarmısınız ben sadece klip izledim müzikli rollerini göremedim bulamadım _________________ ben ay savaşçısının delisiyim onu çook seviyorum anlatamam görmeniz lazım
 |
|
 |
|
 |
mysailormoon

Lanetli

|
|
|
|
ama you tubeden hariç bi yerde olsun çünkü youtube bizde engelli _________________ ben ay savaşçısının delisiyim onu çook seviyorum anlatamam görmeniz lazım
 |
|
 |
|
 |
ay savaşçısı büşra

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
valla ben izledim çok güzel çok beğendim hatta sinema bilene yapmışlar onu da izledim onuda beğendim çok güzel olmuş bence _________________ AYRILIKLAR KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR AMA BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİR.TIPKI BİR RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ ALEVLENDİRDİĞİ GİBİ...
 |
|
 |
|
 |
jeymss

Otaku

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 376 Ünvan: Prens Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ilk yayınlanmaya başladığında ilk bölümlerini izledim hiç hoşuma gitmedi ve birdaha izlemedim _________________
imza için ::Hachiko:: çok teşekürler
Eğer aşka bir ceza verebilseydim onunda benim gibi sevmesini isterdim |
|
 |
|
 |
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
slm mrb ben yeni üyelerdenim pgsm konusuna geliyim hemen aslında ilk izlediğimde pek beğenmedim çok saçma geldi ama ikinciye izlediğimde o kadarda saçma olmadıgını anladım konusu güzeldi dogrusu ama 50 bölümde bitirmeleri kötü olmuş. bide canavarlar işi bozmuş yani bilgisayarla yapılsaydı eminim daha güzel olurdu oyunculara diğicek bi sözüm yok ama usagi olacak kişi daha güzel ve ona az da olsun bnenzeyen biri olosaydı daha iyi olurdu ama genede iyi olmuş usagi rolüne pek yakışmasada bayabi güzel oynamış yiğidi öldür hakkını yeme demişler dimi yinede çok begendim süper diyebilirim ama yinede animesinin yerini tutamaz benim için anime bi başka güzel hiçbişey onun yerini tutamaz  |
|
 |
|
17 Şub 2008 18:11 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
| usagi ile momoro yazmış: |
slm mrb ben yeni üyelerdenim pgsm konusuna geliyim hemen aslında ilk izlediğimde pek beğenmedim çok saçma geldi ama ikinciye izlediğimde o kadarda saçma olmadıgını anladım konusu güzeldi dogrusu ama 50 bölümde bitirmeleri kötü olmuş. bide canavarlar işi bozmuş yani bilgisayarla yapılsaydı eminim daha güzel olurdu oyunculara diğicek bi sözüm yok ama usagi olacak kişi daha güzel ve ona az da olsun bnenzeyen biri olosaydı daha iyi olurdu ama genede iyi olmuş usagi rolüne pek yakışmasada bayabi güzel oynamış yiğidi öldür hakkını yeme demişler dimi yinede çok begendim süper diyebilirim ama yinede animesinin yerini tutamaz benim için anime bi başka güzel hiçbişey onun yerini tutamaz  |
tıpkı benim gibi düşünüyosun  bende pgsmyi ilk başta sevmedim ama merak ettim devam etmek istedim 50 bölümünüde izlediğimde süper olduğunu anladım doğru animesi çok farklı ama buda güzel bi dizi olmuş bence...bende sadece canavarlardan şikayetçiyim..bilgisayar yapımı olabilirdi..galiba savaşçıların dövüşebilmesi için böyle kostümle yaptılar taklalar felan atıolardı ya o yüzden olabilir..rolleri oyuncuları çok iyi bide en sevdiğim yanı konusu süper  _________________
 |
|
 |
|
 |
usagi ile momoro

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
| evet haklısın bişeyi merak ediyorum acaba devam ettirselerdi nasıl bişey olurdu :shock: ya siz live actionu devam ettirseydiniz nasıl bişey yazardınız kimleri degiştirir kimleri aynı bırakırdınız ve ileriki bölümlerde neler yapardınız çok merak ettim :?: |
|
 |
|
18 Şub 2008 11:49 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
| usagi ile momoro yazmış: |
evet haklısın bişeyi merak ediyorum acaba devam ettirselerdi nasıl bişey olurdu ya siz live actionu devam ettirseydiniz nasıl bişey yazardınız kimleri degiştirir kimleri aynı bırakırdınız ve ileriki bölümlerde neler yapardınız çok merak ettim  |
bence onun için pgsm kısmında ayrı bi başlık aç herkes fikrini yazsın ben ama animesindeki gibi devam ederdim bi kaç deişiklik olurdu tabi..uranüsü neptünü çıkartırdım yine tılsımı aradıkları heyecanı verirdim.... _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|
|