| |
| Yazar |
Mesaj |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
T_T
9. bölüm ayın 24ünde çıkacakmış T_T
of çatlıycam ya T_T _________________

En son rei tarafından 26 Nis 2008 17:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
TNT kanalında 2 bölüm birden
pazartesi günleri türkçe dublajlı 21.45
pazar günleri orjinal-altyazılı tekrar 22.45
bilginiz olsun... _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.< |
|
 |
|
 |
jeymss

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 524 Ünvan: Prens Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
daha önce hiç seyretmemiştim ama TNT kanalında izlemeye başladım baya güzel bir diziymiş bundan sonra hiç bir bölümünü kaçırmam  _________________
avatar için sevgi ye çoooooook Teşekürler:D
|
|
 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
arkadaşlar kaçıranlar yeniden izlemek isteyenler için süper bir haberim var
lostun 1. sezonunu kaçıranlar için tnt bir daha yayınlayacak cumartesi saat 21:15te başlayacak
ben ilk bölümlerini kaçırmıştım çok iyi oldu bu tekrar  _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
Lost qerçekten baqımLıLık yaratan bir dizi hem konusu süperrr ben 5. sezonda kaLdım favorim Sawyer yaptıqı herşey o kadar sevimLi ki çok qıcıkLık yapıyor ama çok sevimLi Boone da çok sevimLiydi ama çok erken öLdü Kate'i bende pek sevmiyorum ama çok qüzeL oynuyor asLında hepsi çok qüzeL oynuyor Shannon ı da çok beqeniyorum Lost'un türk versiyonu çıkasa asLa izLemem arada şimdi de TNT de eski böLümLerine bakıyordum 1. sezon finaLe qirmeden önce son diqer sezonLarında biLe haLa iLk sezon qibi heyecanLı... _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_
En son tweety tarafından 26 Tem 2008 18:15 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
ben 3. sezonu bitirdimm ama 4 ü de biran önce izlemek istiyorum coook merak ediyorum favori karekterim tabiki JACK yaa matthew fox hayranlıgı başladı lost bağımlılık yapıyo hakkaten yaa .. izlemeyenler olabilir diye fazla yorum yapmıycamm ama beni sarsan cok olay oldu yahuuu ne diziymişş bu  _________________
 |
|
 |
|
11 Tem 2008 23:42 |
|
 |
*eva*

Sağlam Üye

|
|
|
|
cidden bagımlılık yaratan bı dızı tum bolumlerını ızledım son zamanlarda ıyıce karstırdılar herseyı ama olsun yenı sezonu beklıorm sabrsızlıkla onuda ne zaman cekerler artıkkk  |
|
 |
|
 |
sailor neptune

Efsane Üye

Kayıt: 15 Tem 2008 Mesajlar: 1775 Ünvan: Prenses Puan: 1700 Nerden: Tekirdağ
|
|
|
|
Yalnızca bir kaç bölümünü izleyebildim ama güzel bi dizi _________________
michiru ellerine sağlık
Teşekkürler küçük-melek (Ahh matematikk...) |
|
 |
|
 |
Luna_brc

Beni Görmeye Alışın

|
|
 |
|
07 Ağu 2008 16:48 |
|
 |
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 20 Ağu 2007 Mesajlar: 1336 Ünvan: Prenses Puan: 455 Nerden: Merkür
|
|
 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1774 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
ben izleyemiyorum bakamıorum öle iskelet falan çıko kanlı kalı oluo adam ıyy bir bölüm bile tam izleyemedim  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
Luna_brc

Beni Görmeye Alışın

|
|
 |
|
15 Ağu 2008 16:42 |
|
 |
!..@yShA..!

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
Kesinlikle muhteşem bir dizi. Her bölümünü kaçırmadan seyrettim ve tabii ki de seyredicem. 2 gün sonra başlıyo. Yaşasııınnn.. Bu arada Sawyer çok yakışıklı |
|
 |
|
06 Eyl 2008 16:20 |
|
 |
aknagyerla

Üye

|
|
|
|
ya jack- kate- sawyer başka bişe demiorrm ama charlie seni gzllikle anıyorum dünyanın en gzl dizisi ya sırlar karmaşa aşk geçmişleri karanlık kahramanlar flashback ve flashforward larla spr ötesi _________________

http://img33.yukle.tc/image.php?id=2761linkin20park.jpg
[/img] [img]
|
|
 |
|
06 Eyl 2008 23:32 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
Yönetmen fiLmi 7 sezon cekmeyi düsünüyor... Cok merak ediyorum sonu nasıL bitecek diye bir de su ONLAR dedikLeri haLa beLLi deqiL 4. sezonun sonunda biLe deLi oLdum  _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
|
|