Sailor Moon Forum

Lost
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Sailor Moon Forum -> Yabancı TV Dizileri

Yazar Mesaj
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ünvan: Prens

Lost Konu: Yanıt: Lost Alıntıyla Cevap Gönder

7 değil 6 da bitiriyorlar..hatta blue jean dergisinin yanında ek dergi olarak lost dergisi vermisti orda yazıyordu neden 6. sezonda bitceği falan numaralarla ilgili birseydi yanlıs hatırlamıyorsam O.o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Ksm 2008 12:22
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

7 falan değil yapımcılar her yerde bas bas bağırıyor 6 sezonuz, lostta hiç bir sayı tesadüf değil diye...

yapımcıların diziyi çok iyi pazarladıklarını hepimiz biliyoruz, bir kaç örnek;
http://www.enterthehatch.com/
http://www.oceanic-air.com/
http://www.dharmawantsyou.com/
http://www.driveshaftband.com/
http://www.dharmainitiative.org.uk/
http://www.thehansofoundation.org/

tabii ki bunların hiçbiri gerçek değil, hepsi yapımcılar tarafından hazırlanmış... insan vay be diyor =)

ha bir de...

5 başlamadan kısa bir genel tekrar...

kazadan (sözde) kurtulanların sayısı; 6 (oceanic six).
adadaki ambar sayısı: 6.
sezon sayısı; 6.

ayrıca;

1. sezon 42
2. sezon 23
3. sezon 16
4. sezon 15
5. sezon 08
6. sezon 04
. +___
dizi toplam 108

günü anlatacak. flashback & forwardlar buna dahil değil.

5. sezon, 12 ocak 2009 tarihinde, saat 21:oo'da ilk iki bölümünü yayınlayacak. ilk bölümün des & pen & ben merkezli olacağı söyleniyor. 5. sezonun ilk promosuna buradan ulaşabilirsiniz. jack ben ve sayid işbirliği içinde herkesi adaya dönmeye ikna eteye çalışacaklar. flashbacklerde onlar ayrıldıktan sonra olanlar gösterilecek. born and death of jeremy bentham bölümünde john'un o tabuta nasıl girdiğini ve diğer survaivorların yanına niçin geldiği anlatılacak.

4. sezonun ardından merak edilenler;

black smoke'un sırrı (4 sezon: ben'in onu çağırması ve widmore'un adamlarının üzerine salması. ancak kendi yargılama sistemine göre herkesi öldüren black smoke nedense askerleri öldürmüyor. ben onu çağırabildiğine göre ilk sezonda john'u çekerek the others'a götürmeye çalıştığı düşünülebilir. )

john locke (birden tüm kapılar esrarengiz bir biçimde kapanmıştı ve john ayağını bu kapılardan birine sıkıştırmıştı. "henry gale" sayıları girmeye gittiğinde ise kapının üzerine bir harita yansımıştı. ?lerle dolu bu haritanın nereleri işaret ettiği bilinmiyor, ambarlar olabilir ama sadece 6 ambar olduğu açıklandı, haritadaki soru işaretlerinin sayısı daha fazlaydı. bu adam en lost haliyle othersın başına geçti. neden tabutta? nasıl öldü? adadan gelenlere bir şeyler söyediğine göre yaşıyor olması gerek. ancak charlie hurleyle gayet güzel iletişim içinde. gerçekten öldü mü? adada dirilecek mi? hala othersın başında mı?)

"ada" ve ölümler ne ulan bu adanın sırrı?! nereye gitti? nasıl gitti?! gitti mi?!!! çatlak bilim adamımız faraday ne alemde? adanın sınırlarında mıydı, ada onu da taşıdı mı yoksa senaristler tarafından denizin ortasında ölüme mi terkedildi? charlotte'ın adaya "dönme" isteği nedir, önceden adada nasıl bulunmuştur? adanın görevi bitmeyenlerin ölmesine izin verilmeyeceğinden bahsediliyor. jin öldü mü bu durumda? henüz ada için birşey yapıp yapmadığı bilinmiyor. sun herşeyi bir hiç uğruna yapıyor olabilir mi? adada ölenlerin tam ölmediği de malum, jackin babası, charlie, ve sanırız claire.. claire öldüyse desmond'ın hikayesinden ne haber? bebekle helikoptere binişi.. ikinci kez yazacağım ama önemli, john locke adaya dödüğünde canlanacak mı.. jacobın adada daha önce ölmüş birisi olma ihtimali nedir?

geçen süre ve geri dönüş.. bizimkiler adadan ayrıldıktan sonra ne oldu.. olanlar sadece othersa mı oldu yoksa tehlikede sawyer rose bernard juliet takımı da var mı? jack neden böylesine geri dönmek istiyor, o isterken kate neden bu kadar duyarsız? bizim şu siyah eleman kim? geri dönmek için hepsinin beraber olması gerekiyor, bu durumda john'u ve hatta büyük ihtimalle benjamin'i de geri götürecekler (lütfen ben'i bırakmayın lan!).. ve bu durumda sun da geri dönecek! sun'ın widmorela işbirliği içinde olduğunu biliyoruz... sonuç olarak..

noluyo lan bu dizide?!! Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Ksm 2008 12:52
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

ayşşş 5.sezonu çıktı ben halen 2.sezonu bile bitirmedim Çok Mutlu netten seyredicem diyorum hep erteliyorum 2009da hepsini bitircem bölümlerin inşallah Kahkaha Atıyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 22 Ksm 2008 23:52
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

5. sezon çıkmadı henüz. ama promosu internete düştü orası ayrı.Gülücük Dağıtıyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 23 Ksm 2008 19:55
Pink moon

Yeni Üye
Yeni Üye

doğru.. lostun henüz 5. sezonu çıkmadı çekimleri sürüoo ama ben şuan 4. sezondayım soluk soluğa izlioruumm her bölümde ayrı bi heyecann varr Gülücük Dağıtıyor)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 Arl 2008 23:45
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

21 ocak, lost geri dönüyor! =)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 27 Arl 2008 19:55
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 36 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız