Sailor Moon Forum

Lost
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Yabancı TV Dizileri

Yazar Mesaj
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

Lost Konu: Lost Alıntıyla Cevap Gönder

Şu sıralar sardığım dizi. Mükemmel ya *-* heycandan geçilmiyor, ilk iki sezonu dün satın aldım, şu an 17. bölümdeyim ^^' bilgisayar takılıp durmasaydı daha da ilerlerdim heralde. Charlie tam benim tipim valla, çok şeker ve çok da cesurr Çok Mutlu ah o adada ben de olsaydım 0.o

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Ağu 2007 21:06
*eva*

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Lost Konu: Yanıt: Lost Alıntıyla Cevap Gönder

lost hastalık gıbı bısı ben 3 sezonuda ızledım 4 u beklıyorum heycandan ölcem baslamakla cok ıyı yapmıssın Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Ağu 2007 22:47
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Lost bence de harika bi dizi! ilk sezonu yeni bitirdim. ikinci sezonu kuzenin getirmesini bekliyorum : )))
Benim favorim Sawyer Eğlenmekte kötü gibi görünen ama benim iyi olduğunu düşündüğüm çok yakışıklı artist bi abimiz kendileri... Kate'i sevmiyorum, onun ne olduğu belli değil... Claire çok şeker biri Gülücük Dağıtıyor Locke ise çok karışık bi karakter! bence diziye damgasını vuracak karakter budur ama bakalım ilerleyen bölümler ne gözterecek... bi de Hurley var, onu da seviyorum nedense : )))

Dizide hikayeyi çok tasarruflu kullanıyorlar... ortada büyük oyunlar dönüyor ama ilk sezon bitti hala adada neler oluyor belli değil...

uzatmayayım... güzel...güzel...izleyin : )))

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Ağu 2007 20:00
ayprensesi

Sağlam Üye
Sağlam Üye

çok güzel bi dizi beni de ablam alıştırdı bu illete de hiç tv de göremedim [böhüyy Üzgün ya da Ağlıyor ] doğal olarak şu aralar hiç izlemedim [bi böhüy daha] acaba tv de yayınlanıyosa zamanını ve kanalını yazabilecek olan var mıı Üzgün ya da Ağlıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Ağu 2007 20:18
Moonlight

Senshi
Senshi

Ben daha ilk sezonu izledim Çıldırmış Durumda Ama diğer sezonlar hakkında birsürü spoiler okudum xD Diğer sezonlarıda almayı düşünüyorumm. Benim favorimde Charlie *.*

Spoiler:
canım charliem benim 3. sezonda ölmüş youtube da izledim ölmesini gözlerim yaşardı Salya Sümük Ağlıyor

Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Ağu 2007 20:56
Seher_odb

Master Otaku
Master Otaku

matrixsakini ne katılıoum..
benim de favorim Sawyer..
Bu arada gerçek hayatta Kate ve Charlie nişanlanıomuş...
Ve Lost 2010a kadr süricekmiş..
ah..ah..
bööle Losttan söz açıldı da aklıma okul geldi..İngilizce dersinde Nancy bize isletirdi..Az mı essay yazdık bunun üzerine..Ahhh Ahhh Üzgün ya da Ağlıyor

http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size Çok Mutlu hah!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Ağu 2007 22:46
noxious_dru

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

aman bi tartışma başlatmiim
ben okulda lost k
tartışması başlatan tek kişiyim Kahkaha Atıyor
hiç seyretmedim aşırı sevilen bu tür dizilere, kitaplara, şarkılara karşı alerjim wardır
harry potter ı okumaya bayaa bi sonra başlamam gibi
ztn sonra heroes çıktı lost'a karşı merakım ztn yoktu bi de heroes la tamamen yok oldu
sanırım lost'u hiç seyretmicem Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Ağu 2007 12:30
Moonlight

Senshi
Senshi

Seher_odb yazmış:

Evet, Evangeline (Kate) in evi yanmış çekimlere yakın biryerde olan yani ilk yardıma Charlie koşmuş işte böylece yakınlaşmışlar falan filan
Çıldırmış Durumda Ben sinir oluyorum nişanlanmalarına Kate güzel kız ama uyuz oluyorum ona Katılmıyorum!

Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Ağu 2007 20:16
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Moonlight yazmış:
Seher_odb yazmış:

Evet, Evangeline (Kate) in evi yanmış çekimlere yakın biryerde olan yani ilk yardıma Charlie koşmuş işte böylece yakınlaşmışlar falan filan
Çıldırmış Durumda Ben sinir oluyorum nişanlanmalarına Kate güzel kız ama uyuz oluyorum ona Katılmıyorum!

ben de uyuz oluyorum Çılgın Ah Carlie ah! o da nerden çıktı ya..... Kötülük Düşünmekte!

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Ağu 2007 23:16
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Moonlight yazmış:
Ben daha ilk sezonu izledim Çıldırmış Durumda Ama diğer sezonlar hakkında birsürü spoiler okudum xD Diğer sezonlarıda almayı düşünüyorumm. Benim favorimde Charlie *.*

Spoiler:
canım charliem benim 3. sezonda ölmüş youtube da izledim ölmesini gözlerim yaşardı Salya Sümük Ağlıyor

na-na-naso yani Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

ben onu yener diye düşünüyodum... Üzgün ya da Ağlıyor ama neden ya...

off inanamıyorum ya Hüzünlü

ben 3. sezonda 13. bölümdeyim.. ya onun öldüğü bölümü izleyemem ben.. claire napcak onsuz? claire'i geçtim ben napıcam Kızmışa Benziyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 25 Ağu 2007 13:04
*eva*

Sağlam Üye
Sağlam Üye

ben ızledım agladım hata dızıyı bıdaa ızlemıcemı soledım ama yapcak bısı yok cıdden öldu ama o bolumler cok duygusal ızlemeden yanınıza bıtomar pecete alın * yada ben cok duygusalım bılmıyorum*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 25 Ağu 2007 13:45
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Lost'un türk versyonu çıkıyormuş 0.o rezalet.. batıracaklar diziyi.. doktorların yapımcısı almış yine Çok Mutlu hiç şaşırmadım nedense Çok Mutlu o havayı asla yakalayamayacaklar ama.. hadi bakalım 0.o

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 01 Eyl 2007 19:43
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ünvan: Prens

benim biricik dizim xD sawyer charlie claire hurley ve kate fanıyım xD 4. sezonun sadece 1 dölümünü izleyebildim T-T izleyenler spoiler verebilir mi ?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Nis 2008 19:27
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

Lost Konu: Re: Lost Alıntıyla Cevap Gönder

rei yazmış:
Şu sıralar sardığım dizi. Mükemmel ya *-* heycandan geçilmiyor, ilk iki sezonu dün satın aldım, şu an 17. bölümdeyim ^^' bilgisayar takılıp durmasaydı daha da ilerlerdim heralde. Charlie tam benim tipim valla, çok şeker ve çok da cesurr Çok Mutlu ah o adada ben de olsaydım 0.o

nerden satın aldın yahu bende izlemek istiyorum gerçi tekrarı mı ne varmış tnt de ama ben o sırada okulda olduğu için izleyemiyorum Şaşırmış Durumda

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Nis 2008 19:32
The Undertaker

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

4.sezonun 6. bölümüne kadar izlediğim ve sürekli başka bilmecelerin ortaya çıktığı süper dizi Çok Mutlu türk versiyonu çıkarsa hayatta izlemem.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Nis 2008 19:38
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 36 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız