| |
| Yazar |
Mesaj |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Şu sıralar sardığım dizi. Mükemmel ya *-* heycandan geçilmiyor, ilk iki sezonu dün satın aldım, şu an 17. bölümdeyim ^^' bilgisayar takılıp durmasaydı daha da ilerlerdim heralde. Charlie tam benim tipim valla, çok şeker ve çok da cesurr ah o adada ben de olsaydım 0.o _________________
 |
|
 |
|
 |
*eva*

Sağlam Üye

|
|
|
|
lost hastalık gıbı bısı ben 3 sezonuda ızledım 4 u beklıyorum heycandan ölcem baslamakla cok ıyı yapmıssın  |
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Lost bence de harika bi dizi! ilk sezonu yeni bitirdim. ikinci sezonu kuzenin getirmesini bekliyorum : )))
Benim favorim Sawyer kötü gibi görünen ama benim iyi olduğunu düşündüğüm çok yakışıklı artist bi abimiz kendileri... Kate'i sevmiyorum, onun ne olduğu belli değil... Claire çok şeker biri Locke ise çok karışık bi karakter! bence diziye damgasını vuracak karakter budur ama bakalım ilerleyen bölümler ne gözterecek... bi de Hurley var, onu da seviyorum nedense : )))
Dizide hikayeyi çok tasarruflu kullanıyorlar... ortada büyük oyunlar dönüyor ama ilk sezon bitti hala adada neler oluyor belli değil...
uzatmayayım... güzel...güzel...izleyin : ))) _________________
 |
|
 |
|
 |
ayprensesi

Sağlam Üye

Kayıt: 24 Hzr 2007 Mesajlar: 178 Ünvan: Prenses Puan: 150 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
çok güzel bi dizi beni de ablam alıştırdı bu illete de hiç tv de göremedim [böhüyy ] doğal olarak şu aralar hiç izlemedim [bi böhüy daha] acaba tv de yayınlanıyosa zamanını ve kanalını yazabilecek olan var mıı  |
|
 |
|
 |
Moonlight
Senshi

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 304 Ünvan: Prenses Nerden: İstanbul
|
|
 |
|
 |
Seher_odb

Master Otaku

Kayıt: 13 Ağu 2007 Mesajlar: 445 Ünvan: Prenses Puan: 1800
|
|
|
|
matrixsakini ne katılıoum..
benim de favorim Sawyer..
Bu arada gerçek hayatta Kate ve Charlie nişanlanıomuş...
Ve Lost 2010a kadr süricekmiş..
ah..ah..
bööle Losttan söz açıldı da aklıma okul geldi..İngilizce dersinde Nancy bize isletirdi..Az mı essay yazdık bunun üzerine..Ahhh Ahhh  _________________
off off
http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size hah! |
|
 |
|
20 Ağu 2007 22:46 |
|
 |
noxious_dru

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
aman bi tartışma başlatmiim
ben okulda lost k
tartışması başlatan tek kişiyim
hiç seyretmedim aşırı sevilen bu tür dizilere, kitaplara, şarkılara karşı alerjim wardır
harry potter ı okumaya bayaa bi sonra başlamam gibi
ztn sonra heroes çıktı lost'a karşı merakım ztn yoktu bi de heroes la tamamen yok oldu
sanırım lost'u hiç seyretmicem  _________________ çok şirin ya
 |
|
 |
|
21 Ağu 2007 12:30 |
|
 |
Moonlight
Senshi

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 304 Ünvan: Prenses Nerden: İstanbul
|
|
|
|
| Seher_odb yazmış: |
|
Evet, Evangeline (Kate) in evi yanmış çekimlere yakın biryerde olan yani ilk yardıma Charlie koşmuş işte böylece yakınlaşmışlar falan filan
Ben sinir oluyorum nişanlanmalarına Kate güzel kız ama uyuz oluyorum ona  _________________
Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası |
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| Moonlight yazmış: |
| Seher_odb yazmış: |
|
Evet, Evangeline (Kate) in evi yanmış çekimlere yakın biryerde olan yani ilk yardıma Charlie koşmuş işte böylece yakınlaşmışlar falan filan
Ben sinir oluyorum nişanlanmalarına Kate güzel kız ama uyuz oluyorum ona  |
ben de uyuz oluyorum Ah Carlie ah! o da nerden çıktı ya.....  _________________
 |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| Moonlight yazmış: |
Ben daha ilk sezonu izledim Ama diğer sezonlar hakkında birsürü spoiler okudum xD Diğer sezonlarıda almayı düşünüyorumm. Benim favorimde Charlie *.*
|
na-na-naso yani
ben onu yener diye düşünüyodum... ama neden ya...
off inanamıyorum ya
ben 3. sezonda 13. bölümdeyim.. ya onun öldüğü bölümü izleyemem ben.. claire napcak onsuz? claire'i geçtim ben napıcam  _________________
 |
|
 |
|
 |
*eva*

Sağlam Üye

|
|
|
|
| ben ızledım agladım hata dızıyı bıdaa ızlemıcemı soledım ama yapcak bısı yok cıdden öldu ama o bolumler cok duygusal ızlemeden yanınıza bıtomar pecete alın * yada ben cok duygusalım bılmıyorum* |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Lost'un türk versyonu çıkıyormuş 0.o rezalet.. batıracaklar diziyi.. doktorların yapımcısı almış yine hiç şaşırmadım nedense o havayı asla yakalayamayacaklar ama.. hadi bakalım 0.o _________________
 |
|
 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi

|
|
|
|
benim biricik dizim xD sawyer charlie claire hurley ve kate fanıyım xD 4. sezonun sadece 1 dölümünü izleyebildim T-T izleyenler spoiler verebilir mi ? _________________
 |
|
 |
|
20 Nis 2008 19:27 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| rei yazmış: |
Şu sıralar sardığım dizi. Mükemmel ya *-* heycandan geçilmiyor, ilk iki sezonu dün satın aldım, şu an 17. bölümdeyim ^^' bilgisayar takılıp durmasaydı daha da ilerlerdim heralde. Charlie tam benim tipim valla, çok şeker ve çok da cesurr ah o adada ben de olsaydım 0.o |
nerden satın aldın yahu bende izlemek istiyorum gerçi tekrarı mı ne varmış tnt de ama ben o sırada okulda olduğu için izleyemiyorum  _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
The Undertaker

Sağlam Üye

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 187 Ünvan: Prens Puan: 260 Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
4.sezonun 6. bölümüne kadar izlediğim ve sürekli başka bilmecelerin ortaya çıktığı süper dizi türk versiyonu çıkarsa hayatta izlemem. |
|
 |
|
20 Nis 2008 19:38 |
|
 |
|
|