Ülkemizde de yayınlanan oldukça güzel bir çizgi-dizi.1995 yılında yapılmaya başlanmış.5 sezon boyunca toplam 37 bölm çekilmis."Daytime Emmy"den bircok ödülü olan Louie Anderson tarafından yazılmış.Louie Anderson,cizgi-dizinin senaryosunu yazarken kendi çocukluk anılarından yararlanmış.diziyi oluşturan ise Matthew O'Callaghan.dizinin tekrarları
cine5 te yayınlanmakta.
bence çok komik bi çizgi film.hele louie nin babası Andy çok komik=))
İslemem mii.çok güzel.Fakirlikten japon balığını gezmeye çıkarıyo.Chessecake yiyo balık.Ovlama zamanı var.Elleri ve kafaları bi bölümde kocaman oluyo.Andy nasıl arıların arasına girdi hayret.ayağımı arı soktu o ne güzel anlaşıyo. _________________
Sweet Dream...
mükemmeldi bayılırım bu çizgi filme
hala tekrar tekrar izlerim son zamanlarda unutmaya başlamıştım sayenizde tekrar hatırladım
sağolun =) _________________
19 Tem 2008 14:30
fawn_fairy
Süper Üye
yaa gerçekten çok komik ve eğlenceli bi çizgi dizi.
dublaj da lounin babası yani andy nin seslendirmesi çok güzel.=) _________________ Arigato umi-chan^-^
ben 4. sınıftayken tr de ilk kez yayınlanıyodu. yaz tatili ödevi olarak test kitabı fln vermişlerdi. ben de çizgi film izlemekten kitabın yarısına anca gelmiştim. Çok güzel bi yaz tatili geçirmiştim.
Sonra geçen hafta bi baktım cine5 te de yayınlamaya başlamışlar. arılı bölümü daha dün gösterdiler. ne zaman olduğunu tam olarak bilmiyorum ama öğlen kuşağındaydı galiba. _________________
Watashi wa hitman tutor Reboooorn!
19 Tem 2008 23:28
prenses serenity
Biri Beni Durdursun
Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
izledim ama pek sevdiğimi söyleyemem çok sıkıcı _________________
Çok teşekkürler usa-chan *-*
bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*
süpersin sweet-chanim *-*
ben çok severdimm louie'ye bayılrdım. Babasının en sewdiğim lafı "bunu duydum!!!!" demesiydi. bi tane kampa gitmişlerdi çakami die okunuyodu ama yazılışını bilmiyoruım mayosunu bunun ağaca asmışlarıı süperdii koprumm orda yaaa _________________
Bende çok severdim bu çizgi filmi.Özellikle Louie'nin babasının ''bunu duydum'' ve ''ben savaştayken...'' diye başlayan cümleleri çok komikti.Sırf Andy Anderson için bile izlenir
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız