Sailor Moon Forum
Lovely Complex! (Rabu Kon!)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prenses

Lovely Complex! (Rabu Kon!) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ne yavaş yüklenir animeymiş yaa. kaç gündür yükleme devam ediyor ama 16. bölüm yüklendi henüz Çılgın

otani çok tatlııııı *.* ama risa'ya çektirdiği çillerin de haddi hesabı yok. o market bölümünde çok fena olmullrum yaa. otani de hiç kzın yanına gitmedi. öylece izledi -_-
Spoiler:
bir de ilk öpücüklerinden sonra. ertesi gün otani'nin hiç bir şey hatırlaması da çok sinir bozucuydu

maity de ne yakışıklı öğretmen be. ben de istiyorum öyle öğretmen Çıldırmış Durumda otani'nin kulağına üflediği sahne acayip komikti Kahkaha Atıyor ama maity live-action'da hiç yakışıklı ve karizmatik değil -_- tam bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

http://sakura-umi.deviantart.com

çok teşekkürler Integra. Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Nis 2008 18:45
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Sayemde popüler oldu bu seride Çıldırmış Durumda Dil Çıkartıyor
Special A'de nida-chan ve şahsım sayesinde öyle olmuş sanırım herkes okumaya başlamış ne hikmetse XD
Geçeyim bu tür konuları bari Dil Çıkartıyor
Neyse napalım artık Dil Çıkartıyor Ah Maitakem ah senseimm Hayranlık Besliyor
Büyünü yerim vallahi mauahha bana yap öhm zıvanadan çıkıyorum Çıldırmış Durumda
Otanimde kıskanınca çok tatlı oluyor kawaii~ Hayranlık Besliyor
Benim bayıldığım bir bölüm vardı, kaçtı hatırlamıyorum ama Dil Çıkartıyor Risa Otaninin ağzını süper ayırıyordu muhuha Çıldırmış Durumda Hayranlık Besliyor

Ve ah bu sahne.. Ben olsaydım bir tanede patlatırım, pata küte girişirdim be az yaptın vallahi! İnanamıyor!

Hazır mangadan da bahsetmiş jocelyn Çok Mutlu Mangası animesine 1500 basar diyorum! O_o Çizimleri de daha hoş zaten Hayranlık Besliyor
51'inci chapterden 60'a atlayarak olayları anlamadan bir spoiler yedimsi gibi birşey olduğum için, kendimi çok salak hissediyorum Çıldırmış Durumda Neyse, hızlı çevirirler umarım Madde Bende hızlı çeviririm umarım Dil Çıkartıyor Çıldırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Nis 2008 19:35
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

hehe Çok Mutlu güzel tanıtım NANA Gülücük Dağıtıyor.bu animeyi birkaç gündür izliyorum ve Risa nın yüz mimiklerine kırılıyorum resmen XD bazen yaşlı teyzeler gibi buruşuk buruşuk çenesi sarkık oluyor ya çok komiğime gidiyor Kahkaha Atıyor ayrıca Risa güzelde bir kız ama sanki 1.70 boyu abartmışlar gibi Çıldırmış Durumda yani 1.80 den fazla duruyor gibi çzimişler Çıldırmış Durumda benimde boyum 1.67 ya da 1.68 filan.bilmiyorum ben kendimi uzun görmüyorum herhalde Kahkaha Atıyor ayrıca Ootani de çok şeker Hayranlık Besliyor Çıldırmış Durumda
Spoiler:
yalnız o 5.bölümde kız nasıl Ootan yi öptü böykkk Karışık ay birde erkek gibi bir vücut çıkmasın mı kızda İnanamıyor! görünce ahanda böyle kaldım vala İnanamıyor!

bu aralarda dramasını da izlemeyi düşünüyorum bakalım güzel mi Gülücük Dağıtıyor

Teşekkürler Integra Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Nis 2008 20:19
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Flamesniper yazmış:
hehe Çok Mutlu güzel tanıtım NANA Gülücük Dağıtıyor.bu animeyi birkaç gündür izliyorum ve Risa nın yüz mimiklerine kırılıyorum resmen XD bazen yaşlı teyzeler gibi buruşuk buruşuk çenesi sarkık oluyor ya çok komiğime gidiyor Kahkaha Atıyor ayrıca Risa güzelde bir kız ama sanki 1.70 boyu abartmışlar gibi Çıldırmış Durumda yani 1.80 den fazla duruyor gibi çzimişler Çıldırmış Durumda benimde boyum 1.67 ya da 1.68 filan.bilmiyorum ben kendimi uzun görmüyorum herhalde Kahkaha Atıyor ayrıca Ootani de çok şeker Hayranlık Besliyor Çıldırmış Durumda
Spoiler:
yalnız o 5.bölümde kız nasıl Ootan yi öptü böykkk Karışık ay birde erkek gibi bir vücut çıkmasın mı kızda İnanamıyor! görünce ahanda böyle kaldım vala İnanamıyor!

bu aralarda dramasını da izlemeyi düşünüyorum bakalım güzel mi Gülücük Dağıtıyor

öhm..

Spoiler:
o kız değil zaten.. erkek o ^^'

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Nis 2008 20:42
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

usa-ko yazmış:
Flamesniper yazmış:
Spoiler:

öhm..

Spoiler:
o kız değil zaten.. erkek o ^^'

^^''''
dedim ya zaten o şekil görünce böyle kaldım diye İnanamıyor! Çıldırmış Durumda

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Nis 2008 20:50
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Ben o bölümde şok olmuştum ya T______T

Bu arada bence de mangalar animeden daha güzel oluyor Shoujo'da -LC'nin animesini izlemedim henüz ama tahmin edebiliorum nasıl bir şey olduğunu-.

Otani'yi animede kahverengi saçlı yapmışlar O.O Sarışın olaydı ya *_*

51. bölüm (manga) hakkında;

Spoiler:
Önceki bölümlerde Otani'ye hep söverdim, kıssadan hisse en kibar dille "odun" derdim ama bu kadarı yetti. Çılgın Son sayfadaki son resimden de anladık ki Otani resmen aldattı Koizumi'yi.
Ha, 52. bölümün başında Otani o kızı reddederse, yani "ben yapamam başkasını seviyorum." derse YALAN! diye bağıracağım. Zaten 51'in sonundaki resimden sonra böyle bir şey demek mantık hatası olur, o yüzden mangakanın öyle bir şey kurguladığını sanmıyorum (zayıf da olsa bir teoriydi).
Yazık Koizumi'ye, yazık Risa'ma Üzgün ya da Ağlıyor

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 13 Nis 2008 21:51
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Otaninin saçları sarı olursa iğrenç olur Kahkaha Atıyor Şaşırmış Durumda
Mangadada saçı Turuncu zaten, Animedede.

Spoiler:
Manga TRde bunu çok belirttim zaten; hatta "dangalak." kelimesini bile uygun görüyorum kendilerine. Onun kafasına o kızın göğüsleri düşsün. Çıldırmış Durumda Yeter artık tutamıycam kendimi gerisini kendime bırakıyorum öyle bir yazacağım ki yoksa...
Yinede akıllıca karar vermiştir umarım Çıldırmış Durumda Gerçi pek mantık bekleyemiyorum ama..

Neyse artık, bi ara manga başlığı açarımda orda bol bol hakaret ederiz pardon konuşuruz. Dil Çıkartıyor Çıldırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Nis 2008 22:37
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Hmm süper bir anime daha bilgi için tşk..
Mutlaka izleyecem..

chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)

Spoiler:

Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. Hayranlık Besliyor (İşte ikinci imzam)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 18 Nis 2008 23:59
umi

Efsane Üye
Efsane Üye

sonunda tüm bölümler yüklendi *.*

neyse 18. bölümde koca ibr "oh" çektim. rahatladım
bitirmeme 4 bölüm kaldı. bu 4 bölümde acaba neler neler olacak

http://sakura-umi.deviantart.com

çok teşekkürler Integra. Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Nis 2008 07:33
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=4074
bakın ne buldum lovely complexsin oynu XD

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Nis 2008 15:51
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

hehe ne güzel bir oyun bu kız bayıldım valla Çok Mutlu bende uyumlu olsunlar diye rastgele kıyafet seçip giydirdim biraz kro oldular galiba Çok Mutlu
Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 20 Nis 2008 22:27
ay prensesi usagi

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

güzele benziyor ama bakalım malum kota Kötülük Düşünmekte!

kendime teşekkür ederim:)

pikachumun büyümesi için lütfen basınGülücük Dağıtıyor
(uzun süre aranızda olamicam hoşçakalın ^_^)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Nis 2008 23:02
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Ünvan: Prens

izlemeye yeni başladım güzel bi anime ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Nis 2008 09:43
Mss. Pretty Queen

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

mangasını çeviriyoruz. yakın zamanda yayınlamaya başlayacağız Gülücük Dağıtıyor mangası gerçekten de daha güzel.

Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Nis 2008 19:38
Reina

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Mss. Pretty Queen çok süper bi haber verdin Çok Mutlu çok mutlu oldum yaaa Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 23 Nis 2008 20:42
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız