ne yavaş yüklenir animeymiş yaa. kaç gündür yükleme devam ediyor ama 16. bölüm yüklendi henüz
otani çok tatlııııı *.* ama risa'ya çektirdiği çillerin de haddi hesabı yok. o market bölümünde çok fena olmullrum yaa. otani de hiç kzın yanına gitmedi. öylece izledi -_-
Spoiler:
bir de ilk öpücüklerinden sonra. ertesi gün otani'nin hiç bir şey hatırlaması da çok sinir bozucuydu
maity de ne yakışıklı öğretmen be. ben de istiyorum öyle öğretmen otani'nin kulağına üflediği sahne acayip komikti ama maity live-action'da hiç yakışıklı ve karizmatik değil -_- tam bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. _________________
Sayemde popüler oldu bu seride
Special A'de nida-chan ve şahsım sayesinde öyle olmuş sanırım herkes okumaya başlamış ne hikmetse XD
Geçeyim bu tür konuları bari
Neyse napalım artık Ah Maitakem ah senseimm
Büyünü yerim vallahi mauahha bana yap öhm zıvanadan çıkıyorum
Otanimde kıskanınca çok tatlı oluyor kawaii~
Benim bayıldığım bir bölüm vardı, kaçtı hatırlamıyorum ama Risa Otaninin ağzını süper ayırıyordu muhuha
Ve ah bu sahne.. Ben olsaydım bir tanede patlatırım, pata küte girişirdim be az yaptın vallahi!
Hazır mangadan da bahsetmiş jocelyn Mangası animesine 1500 basar diyorum! O_o Çizimleri de daha hoş zaten
51'inci chapterden 60'a atlayarak olayları anlamadan bir spoiler yedimsi gibi birşey olduğum için, kendimi çok salak hissediyorum Neyse, hızlı çevirirler umarım Bende hızlı çeviririm umarım _________________
hehe güzel tanıtım NANA .bu animeyi birkaç gündür izliyorum ve Risa nın yüz mimiklerine kırılıyorum resmen XD bazen yaşlı teyzeler gibi buruşuk buruşuk çenesi sarkık oluyor ya çok komiğime gidiyor ayrıca Risa güzelde bir kız ama sanki 1.70 boyu abartmışlar gibi yani 1.80 den fazla duruyor gibi çzimişler benimde boyum 1.67 ya da 1.68 filan.bilmiyorum ben kendimi uzun görmüyorum herhalde ayrıca Ootani de çok şeker
Spoiler:
yalnız o 5.bölümde kız nasıl Ootan yi öptü böykkk ay birde erkek gibi bir vücut çıkmasın mı kızda görünce ahanda böyle kaldım vala
bu aralarda dramasını da izlemeyi düşünüyorum bakalım güzel mi _________________
Teşekkürler Integra
hehe güzel tanıtım NANA .bu animeyi birkaç gündür izliyorum ve Risa nın yüz mimiklerine kırılıyorum resmen XD bazen yaşlı teyzeler gibi buruşuk buruşuk çenesi sarkık oluyor ya çok komiğime gidiyor ayrıca Risa güzelde bir kız ama sanki 1.70 boyu abartmışlar gibi yani 1.80 den fazla duruyor gibi çzimişler benimde boyum 1.67 ya da 1.68 filan.bilmiyorum ben kendimi uzun görmüyorum herhalde ayrıca Ootani de çok şeker
Spoiler:
yalnız o 5.bölümde kız nasıl Ootan yi öptü böykkk ay birde erkek gibi bir vücut çıkmasın mı kızda görünce ahanda böyle kaldım vala
bu aralarda dramasını da izlemeyi düşünüyorum bakalım güzel mi
Spoiler:
bu aralarda dramasını da izlemeyi düşünüyorum bakalım güzel mi
öhm..
Spoiler:
o kız değil zaten.. erkek o ^^'
^^''''
dedim ya zaten o şekil görünce böyle kaldım diye _________________
Teşekkürler Integra
13 Nis 2008 20:50
jocelyn
Beni Görmeye Alışın
Konu: (Belirtilmedi)
Ben o bölümde şok olmuştum ya T______T
Bu arada bence de mangalar animeden daha güzel oluyor Shoujo'da -LC'nin animesini izlemedim henüz ama tahmin edebiliorum nasıl bir şey olduğunu-.
Otani'yi animede kahverengi saçlı yapmışlar O.O Sarışın olaydı ya *_*
51. bölüm (manga) hakkında;
Spoiler:
Önceki bölümlerde Otani'ye hep söverdim, kıssadan hisse en kibar dille "odun" derdim ama bu kadarı yetti. Son sayfadaki son resimden de anladık ki Otani resmen aldattı Koizumi'yi.
Ha, 52. bölümün başında Otani o kızı reddederse, yani "ben yapamam başkasını seviyorum." derse YALAN! diye bağıracağım. Zaten 51'in sonundaki resimden sonra böyle bir şey demek mantık hatası olur, o yüzden mangakanın öyle bir şey kurguladığını sanmıyorum (zayıf da olsa bir teoriydi).
Yazık Koizumi'ye, yazık Risa'ma
Otaninin saçları sarı olursa iğrenç olur
Mangadada saçı Turuncu zaten, Animedede.
Spoiler:
Manga TRde bunu çok belirttim zaten; hatta "dangalak." kelimesini bile uygun görüyorum kendilerine. Onun kafasına o kızın göğüsleri düşsün. Yeter artık tutamıycam kendimi gerisini kendime bırakıyorum öyle bir yazacağım ki yoksa...
Yinede akıllıca karar vermiştir umarım Gerçi pek mantık bekleyemiyorum ama..
Neyse artık, bi ara manga başlığı açarımda orda bol bol hakaret ederiz pardon konuşuruz. _________________
13 Nis 2008 22:37
gusbel_sitav
Ay Savaşçısı
Hmm süper bir anime daha bilgi için tşk..
Mutlaka izleyecem.. _________________
Spoiler:
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Spoiler:
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam)
güzele benziyor ama bakalım malum kota _________________
kendime teşekkür ederim:)
pikachumun büyümesi için lütfen basın
(uzun süre aranızda olamicam hoşçakalın ^_^)
20 Nis 2008 23:02
Cohen_Mangaka
Ay Fedaisi
Kayıt: 28 Oca 2008 Mesajlar: 456 Ünvan: Prens Nerden: Neptune
izlemeye yeni başladım güzel bi anime ^^ _________________
mangasını çeviriyoruz. yakın zamanda yayınlamaya başlayacağız mangası gerçekten de daha güzel. _________________
Türkiye'nin ilk ve tek Shoujo (kız) manga çeviri grubu yeniden sizlerle ^^
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız