| |
| Yazar |
Mesaj |
Kunzite

Üye

|
|
|
|
Bu anime ile çok küçükken tanışmıştım. Sonra BRT'de tüm bölümlerini izleme şansına eriştim. Bence oldukça güzeldi. Bende SNES oyunu da var isteyene upload edebilirim.
Magic Knight Rayearth’ın hikayesi; Japonya-Tokyo’da yaşayan, Hikaru Shidou, Umi Ryuuzaki ve Fuu Hououji isimli üç genç bayanın, Prenses Emeraude tarafından, adına “Cephiro” denilen mistik bir dünyaya çağırılmasıyla başlıyor. Hikaru, Umi ve Fuu, Yüksek Rahip Zagato tarafından kaçırılan, Prenses Emeraude'yi kurtarmaları için Cephiro'ya çağırılırlar. Fakat bundan önce uzun bir yolculuğa çıkmaları, bu yolculuk esnasında Cephiro’nun üç efsanevi tanrısını diriltmeleri ve bununla beraber, efsanevi “Magic Knights (Sihirli Şövalyeler)” olmaları gerekmektedir. Çünkü bunu efsaneye göre, sadece başka bir dünyadan çağrılan kişiler yapabilir.
NOT: Alıntıdır. _________________
 |
|
 |
|
20 Hzr 2007 16:45 |
|
 |
edanurkiz

Lanetli

Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 437 Ünvan: Prenses Puan: 80 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Güzel bi çizgi filme benziyo  _________________ ED@NURK!Z
|
|
 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
ben bilmiom ama konusuna bakılırsa güsel bi anime _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
20 Hzr 2007 19:27 |
|
 |
UsaGi_-_MaMoru

Ay Fedaisi

|
|
|
|
evet bende hiç görmemiştim  _________________ [b]## masahıro-chan ##[/b] |
|
 |
|
20 Hzr 2007 19:43 |
|
 |
Kunzite

Üye

|
|
|
|
Ben de bu kadar bilinmemesine şaşırdım.
Güzel bir animeydi. İzleyememiş olmanız kötü olmuş. _________________
 |
|
 |
|
20 Hzr 2007 19:57 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Bu benim İKİNCİ FAVORİ ANİMEM ...Bayılıyorum bu animeye...brt de hiç kaçırmadan izlerdim ahhh ahhh brt de ne animeler vardı Lady oscardan ,You are under arrested a ve dedective conan a ...ahhh ahhh hepsi harikaydı...
ama bu animeyee ben bayılıyorummm yaaaaa. _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
20 Hzr 2007 22:18 |
|
 |
Ecmmi

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 21 Hzr 2007 Mesajlar: 131 Ünvan: Prenses Puan: 50 Nerden: İzmir
|
|
|
|
Küçükken hastasıydım,her bölümünü izlemiştim,ancak şu an sadece bazı kareleri hatırlıyorum.Güzel bir anime olarak aklımda kaldı..  |
|
 |
|
23 Hzr 2007 18:02 |
|
 |
jeymss

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 524 Ünvan: Prens Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bencede güzel bir animeydi her bir bölümünü büyük sabırsızlıkla bekleyerek seyretmiştim yabancı kanallardada dragonball ın 400 bölümünü izlemiştim _________________
avatar için sevgi ye çoooooook Teşekürler:D
|
|
 |
|
 |
pride

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
| benimde en sevdiğim animelerden biridir ama onunda mangası sailormoon gibi animeden biraz farklı, lantis en sevdiğim karakterlerden biridir ama bana sonu biraz fazla çabuk oldu gibi geldi, savaş bitti animede bitti, insanların şehri tekrar kurmalarını ve kahramanları biraz daha gösterseler iyi olurdu ama neyse ki manga da uzun anlatılmış |
|
 |
|
25 Hzr 2007 20:33 |
|
 |
Buki

Ay Fedaisi

Kayıt: 27 Hzr 2007 Mesajlar: 465 Ünvan: Prenses Puan: 2537
|
|
|
|
bn izliyemedim ama herkesden çok gzl olduğunu duymuştum umarım gzldir youtubeden seyredicem  _________________
Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***
En son Buki tarafından 09 Tem 2007 22:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1754 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
ilk defa gördüm güzel bişeye benzio...  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
Reina

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 112 Ünvan: Prenses Puan: 50 Nerden: Mars
|
|
|
|
Süper bi animeydi brt de komple izlemiştim ama isimlerini fln hiç hatırlayamıyorum ya unutmuşum konuyu hatırlıyorum ama  _________________
 |
|
 |
|
 |
nida

Sağlam Üye

|
|
|
|
sevdiğim animelerden bitanesi bende brt'den takip ediyodum ama o zaman küçük olduğum için sonunu pek hatırlamıyorum bir şeyi çok iyi biliyorum Nova tam bi gıcıktı hep bizim kızın aklını karıştırıyodu  _________________
 |
|
 |
|
17 Tem 2007 22:24 |
|
 |
jandark

Sağlam Üye

Kayıt: 16 Ağu 2007 Mesajlar: 197 Ünvan: Prenses Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
güzeldi ya son bölümde lusi (kızılkafalı) olan prenseslik hakkını almıştı aslında karışık bi konusu vardı ama güzel di ah bu japonlar nerden bulurlar bu kadar mitoloji hayalgücünü anlamam _________________ sende bu yürek varken herşeyin üstesinden gelirsin...........
 |
|
 |
|
23 Ağu 2007 17:36 |
|
 |
berenasan

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
anime adı altında izlediğim ilk animeydi üstelik animeyi sevdiren bir yapım.
ben bunlara bayılıyorum favorim de fuu-chan.
ilk sezon bitimine çok üzülmüştüm ama asıl finalde çok sevinmiştim
ayrıca prensesin durumu içler acısı asla onun gibi bir prenses olmak istemem doğrusu
çizimlerine gelince kılıçlar devasa kıyafetlerinin dalgalanması bile muhteşem
OSTları ise başyapıt denilebilecek kadar güzel. kim hangi tarz severse sevsin hiçkimse "yuzurenai negai"yi sevmem diyemez ((en azından ben)) veya zor der
mokonanın şirinliğine bir şey diyemicem çünkü hiç bir şey denilemez o tatlı yaratığa  _________________ Digimon Fan Sitesi ^^
 |
|
 |
|
 |
|
|