Sailor Moon Forum

Magic Knight Rayearth (Sihirli Şövalyeler)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
Kunzite

Üye
Üye

Ünvan: Prens

Magic Knight Rayearth (Sihirli Şövalyeler) Konu: Magic Knight Rayearth (Sihirli Şövalyeler) Alıntıyla Cevap Gönder

Bu anime ile çok küçükken tanışmıştım. Sonra BRT'de tüm bölümlerini izleme şansına eriştim. Bence oldukça güzeldi. Bende SNES oyunu da var isteyene upload edebilirim.

Magic Knight Rayearth’ın hikayesi; Japonya-Tokyo’da yaşayan, Hikaru Shidou, Umi Ryuuzaki ve Fuu Hououji isimli üç genç bayanın, Prenses Emeraude tarafından, adına “Cephiro” denilen mistik bir dünyaya çağırılmasıyla başlıyor. Hikaru, Umi ve Fuu, Yüksek Rahip Zagato tarafından kaçırılan, Prenses Emeraude'yi kurtarmaları için Cephiro'ya çağırılırlar. Fakat bundan önce uzun bir yolculuğa çıkmaları, bu yolculuk esnasında Cephiro’nun üç efsanevi tanrısını diriltmeleri ve bununla beraber, efsanevi “Magic Knights (Sihirli Şövalyeler)” olmaları gerekmektedir. Çünkü bunu efsaneye göre, sadece başka bir dünyadan çağrılan kişiler yapabilir.

NOT: Alıntıdır.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Hzr 2007 16:45
edanurkiz

Lanetli

Ünvan: Prenses

Magic Knight Rayearth (Sihirli Şövalyeler) Konu: Yanıt: Magic Knight Rayearth (Sihirli Şövalyeler) Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel bi çizgi filme benziyo Dil Çıkartıyor Dil Çıkartıyor

Spoiler:

Eskiden her şey daha kolaydı dört işlem için yeterliydi abaküs şimdi herkes biraz dik kenar herkes oldu hipotenüs
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Hzr 2007 16:50
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Magic Knight Rayearth (Sihirli Şövalyeler) Konu: Yanıt: Magic Knight Rayearth (Sihirli Şövalyeler) Alıntıyla Cevap Gönder

ben bilmiom ama konusuna bakılırsa güsel bi anime

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Hzr 2007 19:27
UsaGi_-_MaMoru

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

evet bende hiç görmemiştim İnanamıyor!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Hzr 2007 19:43
Kunzite

Üye
Üye

Ben de bu kadar bilinmemesine şaşırdım. İnanamıyor!
Güzel bir animeydi. İzleyememiş olmanız kötü olmuş.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Hzr 2007 19:57
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

Bu benim İKİNCİ FAVORİ ANİMEM ...Bayılıyorum bu animeye...brt de hiç kaçırmadan izlerdim ahhh ahhh brt de ne animeler vardı Lady oscardan ,You are under arrested a ve dedective conan a ...ahhh ahhh hepsi harikaydı...
ama bu animeyee ben bayılıyorummm yaaaaa.

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Hzr 2007 22:18
Ecmmi

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Küçükken hastasıydım,her bölümünü izlemiştim,ancak şu an sadece bazı kareleri hatırlıyorum.Güzel bir anime olarak aklımda kaldı.. Zarif
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Hzr 2007 18:02
jeymss

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

bencede güzel bir animeydi her bir bölümünü büyük sabırsızlıkla bekleyerek seyretmiştim yabancı kanallardada dragonball ın 400 bölümünü izlemiştim

avatar için sevgi ye çoooooook Teşekürler:D
Spoiler:

hotaru chan avatar için tekrar çok teşekürlerim ichigoyu cok seviyorum Çok Mutlu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 23 Hzr 2007 19:29
pride

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

benimde en sevdiğim animelerden biridir ama onunda mangası sailormoon gibi animeden biraz farklı, lantis en sevdiğim karakterlerden biridir ama bana sonu biraz fazla çabuk oldu gibi geldi, savaş bitti animede bitti, insanların şehri tekrar kurmalarını ve kahramanları biraz daha gösterseler iyi olurdu ama neyse ki manga da uzun anlatılmış
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Hzr 2007 20:33
Buki

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

bn izliyemedim ama herkesden çok gzl olduğunu duymuştum umarım gzldir youtubeden seyredicem Çok Mutlu Ünlem

Cnm ablam saol ama yaptığın göndermeyide anlamadm sanma bana cadı diyosun dimi XD
***ßuki***

En son Buki tarafından 09 Tem 2007 22:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Hzr 2007 12:01
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

ilk defa gördüm güzel bişeye benzio... Gülücük Dağıtıyor

Sailor Mars ♥
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 29 Hzr 2007 12:37
Reina

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Süper bi animeydi brt de komple izlemiştim ama isimlerini fln hiç hatırlayamıyorum ya unutmuşum konuyu hatırlıyorum ama Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 29 Hzr 2007 18:20
nida

Sağlam Üye
Sağlam Üye

sevdiğim animelerden bitanesi bende brt'den takip ediyodum ama o zaman küçük olduğum için sonunu pek hatırlamıyorum bir şeyi çok iyi biliyorum Nova tam bi gıcıktı Kötülük Düşünmekte! hep bizim kızın aklını karıştırıyodu Madde

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 17 Tem 2007 22:24
jandark

Sağlam Üye
Sağlam Üye

güzeldi ya son bölümde lusi (kızılkafalı) olan prenseslik hakkını almıştı aslında karışık bi konusu vardı ama güzel di ah bu japonlar Çıldırmış Durumda nerden bulurlar bu kadar mitoloji hayalgücünü anlamam
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 23 Ağu 2007 17:36
berenasan

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

anime adı altında izlediğim ilk animeydi üstelik animeyi sevdiren bir yapım.
ben bunlara bayılıyorum favorim de fuu-chan.
ilk sezon bitimine çok üzülmüştüm ama asıl finalde çok sevinmiştim
ayrıca prensesin durumu içler acısı asla onun gibi bir prenses olmak istemem doğrusu
çizimlerine gelince kılıçlar devasa kıyafetlerinin dalgalanması bile muhteşem
OSTları ise başyapıt denilebilecek kadar güzel. kim hangi tarz severse sevsin hiçkimse "yuzurenai negai"yi sevmem diyemez ((en azından ben)) veya zor der
mokonanın şirinliğine bir şey diyemicem çünkü hiç bir şey denilemez o tatlı yaratığa Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 24 Ağu 2007 16:35
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 29 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız