| |
| Yazar |
Mesaj |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 2180 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 3305
|
|
|
|
| usagiserenity yazmış: |
| Formül harika güller olmasa mamorunun bir havası mı olurdu canavar tam usagiye saldıracakken gül yerine kendinimi atcaktı?güller onun karizmasını koruyor. |
hakikaten Mamoru gül yerine kendini fırlatsaydı bu durum çokk komik olurdu
ama bu durumda Mamoru çoktan öldürülebilirdi çünkü canavarlar onu parçalayabilirdi
Moonlight senin de paylaşımların çok güzel ne zaman bir paylaşım yapsan 4 4 lük oluyor bence
paylaşımın için çokkk teşekkürler....... _________________
Çok teşekkürler usa-chan *-*
bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*
süpersin sweet-chanim *-* |
|
 |
|
09 Eyl 2007 09:20 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
harika bi inceleme Moonlight tabrikler paylaştıgın içinde sagol bende Moonlight Princess sen Moonlight _________________
 |
|
 |
|
12 Eyl 2007 12:47 |
|
 |
Sweet Princess

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
güller olmadan mamoruda olmaz bence birde ilk sayfasdaki formüle uygun bir soru;
usagi+x=kırmızı güller
x=?  _________________
Süper Ötesisin usacagla*m *-*
avatar için teşekkürler matrixsakini |
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1786 Ünvan: Prenses Puan: 5315
|
|
|
|
kırmızı güller-usagi = mamoru  _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
20 Eyl 2007 18:06 |
|
 |
usagixtsukino

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|
ya gülleride severim mamoruyuda...
mamorunun güllerle usagiyi kurtarması güsel oluyo hani anlamını falnda örndim ya daha bi hoş oldu ahhhh ahhh keşke gerçk hayattada böle şeyler olsaydı  _________________ YG BIG BANG!!!!!!
 |
|
 |
|
 |
misis narnidya

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 116 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
[color=indigo]gülü mitolojide anlatan bir efsanede vardır.bu efsane şöyledir:::::::::
'günlerden bir gün güzelliğin efendisi olan peri kraliçesi bahçesinde gezerken ölmüş bir perikızı görür ve onu sonsuza kadar yaşatmak ister...
onu sonsuza kadar yaşatmak için tanrıları çağırır ve ona hepsinin bir özelliğini vermesini ister...kendi, bütün gücünü kullanır ve perikızını çok güzel bir güle çevirir.şarap tanrısı ona bütün şarapların kokusunu,aşk periside o gül olan perikızına kırmızı rengini verir.ama hepsi bütün güçlerini kullandığı için yorgun düşüp bayılmıştır.ve yavaş yavaş yokolmaya başlamışlar...'
işte gülün mitolojideki efsanesi bu......
::::::::kırmızı güller serdim yoluna:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[/color] _________________ Neptune Crystal POwer
http://img206.imageshack.us/img206/7157/gvfjr4ob71gr8.jpg
En son misis narnidya tarafından 08 Ksm 2007 20:40 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
merve-usagi

Üye

|
|
|
|
süpermiş!zaten mamoruya da bböyle güzel bişey yakışır!  |
|
 |
|
02 Ksm 2007 07:41 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 2328 Ünvan: Prenses Puan: 935
|
|
|
|
| güller evet mamorunun usagiye aşkı ve mamorunun yaşamı =) |
|
 |
|
 |
Enma Ai

Anime Fan

|
|
|
|
bişi sorucam ben bunu 1arkadaşımdan duymuştum ama aslını tam oalark bilmiyorum mangada mamorunun kedine özel 1saldırı varmış adını unuttumbilmem bişi patlamasıydı sadece gül atmıyormuş bu doğrumu acaba  _________________
.::Devil May Cry::.
Don't look back don't regret.
Times falling out of these hands.
i'll let you leave me.
Call when you're back home cause i'll wait.
İndise his near.
Wherever you go whatever you see.
i'll give up life and i'll be your home. |
|
 |
|
 |
sereru

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 13 Ünvan: Prenses Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| aslında öle bi saldırı vardı die hatırlıom ben ama bilemicem şimdi........... merak ettim şimdi................................................................................................... |
|
 |
|
09 Ksm 2007 08:54 |
|
 |
Haruka-T

Üye

|
|
|
|
| Moonlight yazmış: |
Güllerin mitolojisi; Yunan ve romen mitolojisinde güllerin anlamı sevgi, koruma ve yeniden doğuşun simgesidir. Mitlojide gül sevginin çiçeğidir ve gül yunanlılarda tanrıçadır. Yunanlılarda gül çiçeklerinin tanrıçası, çiçeklerin tanrıçası ve aphrodite in yardımıyla güle şarap rengini parlaklık, sevinç tatlı bir koku cazibe kattıklarını anlatır. Ve yaptıkları karışımı uzağa öyle uçururgüneş tanrısı olan Apollo parlar, bundan dolayı gül, doğar, Kırmızı güller ilk olarak, Adonis'in kanından sıçrayan şey olarak varsayıldı, Aphrodite'nin aşığıdır aynı zamanda ve Bu yüzünden, gül, sevgi için bir simge ölüm, ve yeniden dirilme olmuştur. Gizli kalmak kaydıyla, gizlice, gizliliğin mührünün altında ifade eder.
Karakter ilişkileri: Endymion sailormoon serisinde dünyanın prensine verilen isimdir. Oda mitolojide her iki seride (manga ve animede) adlandırıldığı gibi serenity ile aşkı görülür. Onlar cennet ve dünyayı güneş ve ayı altın ile gümüşü birlikte temsil ederler. Kral ise çoğunlukla (Naokonun kraliyetle ilgili tüm hikayelerine göre) bir kılıç ve güneş ile temsil edilir.
Sailormoonda altın: sadece güneşten simgesel olarak bilinir ama ayrıca dünyanın gücünü ve parlaklığınıda ifade etmektedir. mamoru güneşin temsilcisi ve bazı zamanlarda dünyanın temsilcisi olarak gösterilir. Mangada mamorunun altın ile güneşi temsil ettiği söz edilir ayrıca usaginin de gümüş kristale hakimiyeti oldugu belirtilir. Elios ve mamoru ikiside dünyanın koruyucusudur. Ve ayı temsil eden güçlerin çogunlugu kadınsılığı simgeler.
Bir beyaz gül genç kızın masum sade duygularını ifade ettiği söylenir.Beyaz gül: Saflığın ve masumiyetin, gizliliğin, akıllılığın, ve özgürlüğün simgesidir.. Yine de, o da, ölüm için bir simgede olmuştur. Kırmızı ve beyaz gülün bir arada olması simyada çiftliliği gösterir. Sarı gül nostaljiyi ve anımsamayı göstermektedir. Siyah gül ölümün önceden gösterdiği söylenir. Çin kozmolojisinde siyah su elementinin öğe oldugu söylenir.Sailormoonda Tsukikage Şovalyeleri bir beyaz gül fırlatır, ve tuxedo kamen ise kırmızı gül (gelecekteki eşi usagiyi koruma amaçlıdır.. Tuxedo kamenin gülleri seride bir diriliş yenilenmenin temsilidir. O usagiye gümüş kristalde aşkı ile bir beden bir doğuş vermiştir. Siyah gül ilk sezonun sonunda Berlynin mamoru tarafından kontrol edilişinin ve ölen dünyayı sembolize etmiştir.
(bu son kısım mitoloji ile ilgili değildir yani güller.. güllerin ifade ettiği simgesel özelliklerdir)
inceleme by ben |
paylaşımın çok güzel olmuş sağol  |
|
 |
|
 |
miharu sachiko

Sağlam Üye

Kayıt: 06 Ekm 2007 Mesajlar: 170 Ünvan: Prenses Puan: 100 Nerden: Uranus
|
|
|
|
| Enma Ai yazmış: |
bişi sorucam ben bunu 1arkadaşımdan duymuştum ama aslını tam oalark bilmiyorum mangada mamorunun kedine özel 1saldırı varmış adını unuttumbilmem bişi patlamasıydı sadece gül atmıyormuş bu doğrumu acaba  |
evet vardı mamorunun başka saldırısı adıda sanırım dumanlı bombardıman smokini gibi birşeydi tam emin olamıyorum adından  _________________
adolph`a imza için çok teşekkürler
Be realistic
Don`t try to be perfect
No one is... |
|
 |
|
09 Ksm 2007 20:15 |
|
 |
usagi tusukino

Anime Fan

Kayıt: 15 Eyl 2007 Mesajlar: 309 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
gerçekten güzel bir tespit olmuş moonligt eline sağlık,hayranlıkla okudum  _________________
yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!! |
|
 |
|
 |
The Undertaker

Sağlam Üye

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 187 Ünvan: Prens Puan: 260 Nerden: Yurt Dışı
|
|
|
|
| Paylaşımın için çok sağol zaten gülsüz mamoru mamorusuz da gül olmaz ikisi artık bir oldu benim için :D birbirlerinin simgesi haline geldiler. |
|
 |
|
29 Oca 2008 16:24 |
|
 |
usagi_serenity

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
dicek bişey bulamıyorum ama..mamoru ortaya o sahneye girmeden önce güllerinden birin ifırlatıo o harweketi çok karizmatik deilmi?bide usaginin tmde önünekatılan vamı?  _________________
qece[P]erisi&asi[R]oméo(L)
seny. HeP seVİceĞİm aMa sN yaLn daN seVmeİ ßıraKcA.... |
|
 |
|
 |
|
|