Sailor Moon Forum

Mamoru'nun Gülleri
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Sailor Moon

Yazar Mesaj
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

Mamoru'nun Gülleri Konu: Yanıt: Mamoru'nun Gülleri Alıntıyla Cevap Gönder

usagiserenity yazmış:
Formül harika güller olmasa mamorunun bir havası mı olurdu canavar tam usagiye saldıracakken gül yerine kendinimi atcaktı?güller onun karizmasını koruyor.

hakikaten Mamoru gül yerine kendini fırlatsaydı bu durum çokk komik olurdu Çok Mutlu
ama bu durumda Mamoru çoktan öldürülebilirdi çünkü canavarlar onu parçalayabilirdi Üzgün ya da Ağlıyor
Moonlight senin de paylaşımların çok güzel ne zaman bir paylaşım yapsan 4 4 lük oluyor bence
paylaşımın için çokkk teşekkürler.......

Çok teşekkürler usa-chan *-*

bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*

süpersin sweet-chanim *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Eyl 2007 09:20
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Ünvan: Prenses

harika bi inceleme Moonlight tabrikler paylaştıgın içinde sagol Dil Çıkartıyor bende Moonlight Princess sen Moonlight
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 12 Eyl 2007 12:47
Sweet Princess

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

güller olmadan mamoruda olmaz bence birde ilk sayfasdaki formüle uygun bir soru;
usagi+x=kırmızı güller
x=? Çok Mutlu

Süper Ötesisin usacagla*m *-*

avatar için teşekkürler matrixsakini
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 20 Eyl 2007 17:50
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

kırmızı güller-usagi = mamoru Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 20 Eyl 2007 18:06
usagixtsukino

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

ya gülleride severim mamoruyuda...
mamorunun güllerle usagiyi kurtarması güsel oluyo hani anlamını falnda örndim ya daha bi hoş oldu ahhhh ahhh keşke gerçk hayattada böle şeyler olsaydı Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Ekm 2007 21:13
misis narnidya

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

[color=indigo]gülü mitolojide anlatan bir efsanede vardır.bu efsane şöyledir:::::::::

'günlerden bir gün güzelliğin efendisi olan peri kraliçesi bahçesinde gezerken ölmüş bir perikızı görür ve onu sonsuza kadar yaşatmak ister...
onu sonsuza kadar yaşatmak için tanrıları çağırır ve ona hepsinin bir özelliğini vermesini ister...kendi, bütün gücünü kullanır ve perikızını çok güzel bir güle çevirir.şarap tanrısı ona bütün şarapların kokusunu,aşk periside o gül olan perikızına kırmızı rengini verir.ama hepsi bütün güçlerini kullandığı için yorgun düşüp bayılmıştır.ve yavaş yavaş yokolmaya başlamışlar...'
işte gülün mitolojideki efsanesi bu......

::::::::kırmızı güller serdim yoluna:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[/color]

http://img206.imageshack.us/img206/7157/gvfjr4ob71gr8.jpg

En son misis narnidya tarafından 08 Ksm 2007 20:40 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 13 Ekm 2007 10:41
merve-usagi

Üye
Üye

süpermiş!zaten mamoruya da bböyle güzel bişey yakışır! Dil Çıkartıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Ksm 2007 07:41
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

güller evet mamorunun usagiye aşkı ve mamorunun yaşamı =)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 02 Ksm 2007 21:27
Enma Ai

Anime Fan
Anime Fan

bişi sorucam ben bunu 1arkadaşımdan duymuştum ama aslını tam oalark bilmiyorum mangada mamorunun kedine özel 1saldırı varmış adını unuttumbilmem bişi patlamasıydı sadece gül atmıyormuş bu doğrumu acaba Çıldırmış Durumda

.::Devil May Cry::.
Don't look back don't regret.
Times falling out of these hands.
i'll let you leave me.
Call when you're back home cause i'll wait.
İndise his near.
Wherever you go whatever you see.
i'll give up life and i'll be your home.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Ksm 2007 23:56
sereru

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

aslında öle bi saldırı vardı die hatırlıom ben ama bilemicem şimdi........... merak ettim şimdi...................................................................................................
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ksm 2007 08:54
Haruka-T

Üye
Üye

Ünvan: Prens

Mamoru'nun Gülleri Konu: Re: Mamoru'nun Gülleri Alıntıyla Cevap Gönder

Moonlight yazmış:
Güllerin mitolojisi; Yunan ve romen mitolojisinde güllerin anlamı sevgi, koruma ve yeniden doğuşun simgesidir. Mitlojide gül sevginin çiçeğidir ve gül yunanlılarda tanrıçadır. Yunanlılarda gül çiçeklerinin tanrıçası, çiçeklerin tanrıçası ve aphrodite in yardımıyla güle şarap rengini parlaklık, sevinç tatlı bir koku cazibe kattıklarını anlatır. Ve yaptıkları karışımı uzağa öyle uçururgüneş tanrısı olan Apollo parlar, bundan dolayı gül, doğar, Kırmızı güller ilk olarak, Adonis'in kanından sıçrayan şey olarak varsayıldı, Aphrodite'nin aşığıdır aynı zamanda ve Bu yüzünden, gül, sevgi için bir simge ölüm, ve yeniden dirilme olmuştur. Gizli kalmak kaydıyla, gizlice, gizliliğin mührünün altında ifade eder.

Karakter ilişkileri: Endymion sailormoon serisinde dünyanın prensine verilen isimdir. Oda mitolojide her iki seride (manga ve animede) adlandırıldığı gibi serenity ile aşkı görülür. Onlar cennet ve dünyayı güneş ve ayı altın ile gümüşü birlikte temsil ederler. Kral ise çoğunlukla (Naokonun kraliyetle ilgili tüm hikayelerine göre) bir kılıç ve güneş ile temsil edilir.

Sailormoonda altın: sadece güneşten simgesel olarak bilinir ama ayrıca dünyanın gücünü ve parlaklığınıda ifade etmektedir. mamoru güneşin temsilcisi ve bazı zamanlarda dünyanın temsilcisi olarak gösterilir. Mangada mamorunun altın ile güneşi temsil ettiği söz edilir ayrıca usaginin de gümüş kristale hakimiyeti oldugu belirtilir. Elios ve mamoru ikiside dünyanın koruyucusudur. Ve ayı temsil eden güçlerin çogunlugu kadınsılığı simgeler.

Bir beyaz gül genç kızın masum sade duygularını ifade ettiği söylenir.Beyaz gül: Saflığın ve masumiyetin, gizliliğin, akıllılığın, ve özgürlüğün simgesidir.. Yine de, o da, ölüm için bir simgede olmuştur. Kırmızı ve beyaz gülün bir arada olması simyada çiftliliği gösterir. Sarı gül nostaljiyi ve anımsamayı göstermektedir. Siyah gül ölümün önceden gösterdiği söylenir. Çin kozmolojisinde siyah su elementinin öğe oldugu söylenir.Sailormoonda Tsukikage Şovalyeleri bir beyaz gül fırlatır, ve tuxedo kamen ise kırmızı gül (gelecekteki eşi usagiyi koruma amaçlıdır.. Tuxedo kamenin gülleri seride bir diriliş yenilenmenin temsilidir. O usagiye gümüş kristalde aşkı ile bir beden bir doğuş vermiştir. Siyah gül ilk sezonun sonunda Berlynin mamoru tarafından kontrol edilişinin ve ölen dünyayı sembolize etmiştir.

(bu son kısım mitoloji ile ilgili değildir yani güller.. güllerin ifade ettiği simgesel özelliklerdir)

inceleme by ben

paylaşımın çok güzel olmuş sağol Gülücük Dağıtıyor
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 09 Ksm 2007 13:11
miharu sachiko

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Enma Ai yazmış:
bişi sorucam ben bunu 1arkadaşımdan duymuştum ama aslını tam oalark bilmiyorum mangada mamorunun kedine özel 1saldırı varmış adını unuttumbilmem bişi patlamasıydı sadece gül atmıyormuş bu doğrumu acaba Çıldırmış Durumda

evet vardı mamorunun başka saldırısı adıda sanırım dumanlı bombardıman smokini gibi birşeydi tam emin olamıyorum adından Şaşırmış Durumda

adolph`a imza için çok teşekkürler Çok Mutlu

Be realistic
Don`t try to be perfect
No one is...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ksm 2007 20:15
usagi tusukino

Anime Fan
Anime Fan

gerçekten güzel bir tespit olmuş moonligt eline sağlık,hayranlıkla okudum Hayranlık Besliyor

yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Oca 2008 16:17
The Undertaker

Sağlam Üye
Sağlam Üye

Ünvan: Prens

Paylaşımın için çok sağol zaten gülsüz mamoru mamorusuz da gül olmaz ikisi artık bir oldu benim için :D birbirlerinin simgesi haline geldiler.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Oca 2008 16:24
usagi_serenity

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

dicek bişey bulamıyorum ama..mamoru ortaya o sahneye girmeden önce güllerinden birin ifırlatıo o harweketi çok karizmatik deilmi?bide usaginin tmde önünekatılan vamı? Soru

qece[P]erisi&asi[R]oméo(L)
Hüzünlü seny. HeP seVİceĞİm aMa sN yaLn daN seVmeİ ßıraKcA....
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 04 Şub 2008 01:25
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 92 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008