| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
Selamlar,
Ben Mamoru, bu dünyanın koruyucusu
Sailor Moon ile ilk 1996'da tanıştım. Daha sonra 2001 yılında TRT 1 de yayınlanan Sailor Moon'un şu çok ünlü Venus karakteri için bir site hazırlamıştım. İşte o zamandan bu yana aldığımız destekle ileri götürmeye devam ediyorum.
Neden bu anime? sorusunun yanıtı ise gayet basit. Sahip olunabilecek en güzel erdemleri farkettirmeden öğretiyor. İyilik ve kötülüğün savaşında, hep kötülük kazanacak da olsa, iyi olmaya devam et...
Sevgiler... |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
süper bi site yapmışın mamoru harikasın..seni tanıyoruz zaten..  _________________

En son sailormoooon tarafından 08 Hzr 2007 19:57 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
| Heyy benim başlığımı kaptın ama! burası benim başlığım kendine yeni başlık açsana yaaa =D hoşgeldin bu arada cenk =) |
|
 |
|
 |
mako_chan

Üye

|
|
|
|
e ama mamoru tamam seni tanıyoruz...ama olmazki böle okullar açılınca dedin kapandı yeni açtın forumu o da zorla yani neyse sewioruz seni bütün sailormoon ailesi olaraktan... bnde geri döndm bu arada du bnde baslık açim bari
|
|
 |
|
08 Hzr 2007 19:39 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
seni bir çok forumda ismini gördüm ama hiç bir zaman tanışmadık. inşallah tanışırız artık  _________________
 |
|
 |
|
08 Hzr 2007 19:41 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
| Uzun bir aradan sonra seni görmek çok güzel hoşgeldin bu arada bırakma bir daha seni kaybedince bir daha zor buluyoruz =) |
|
 |
|
 |
mako_chan

Üye

|
|
 |
|
08 Hzr 2007 19:55 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
| Mamoru yazmış: |
| Uzun bir aradan sonra seni görmek çok güzel hoşgeldin bu arada bırakma bir daha seni kaybedince bir daha zor buluyoruz =) |
Çok mu fazla bir daha diyorum !? =D |
|
 |
|
 |
dolunay_surat_usagi

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
Hoşgeldin -Gerçi gelen biz oluyoruz ama.. _________________ ...from a fallen angel...
..broken heart..
usagi |
|
 |
|
08 Hzr 2007 20:34 |
|
 |
jeymss

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 524 Ünvan: Prens Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
selam arkadaşlar forum gecekten güzel olmuş seni tebrik ederim mamoru inşallah sürekli olur _________________
avatar için sevgi ye çoooooook Teşekürler:D
|
|
 |
|
 |
~mana~

Anime Fan

|
|
|
|
Tebrik ederim Mamoru.Hem bizi bir forumda birleştirdiğin:D hem de bizimle olduğun için çok mutluyum açıkçası-gerçi araya okul girdi ama olsun- seni hazır böyle bulmuşken bırakmaya niyetimiz yok  _________________
 |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Mamoru bizim biricik mamoru'muz =P İyi ki görmüşsün ay savaşçısını ve iyi ki bir site açmışsın ve dahası devam ettirmişsin ki bizde senin sayende bütün sm hayranlarını tanımış ve kaynaşmış olduk ^-^ İyi ki varsın  _________________
 |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
ciddi yhaa mamoru sen olmasan burada iyi arkadaşlıklar edinemiycektim hiç kimseyle tanışamıycaktım bende.Herşey için çok teşekkür ediyorum sana.. _________________
 |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Merhaba Mamoru...
Yepyeni güzelliklerle bir forum daha işte!Açtığın ilk siteden beri her yenilendiğinde daha bir güzelleşti her şey...Her foruma emek veren tüm arkadaşlar ve tabiyki bu zünciri başlatana sana çok teşekkürler... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
09 Hzr 2007 15:17 |
|
 |
HllJss

Geçiyordum Uğradım

|
Konu: . |