| |
| Yazar |
Mesaj |
umi

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1940 Ünvan: Prenses Puan: 3800
|
|
|
|
| chibi_chibi_tr yazmış: |
hahha saclarını mı sanki cok sacı varda savası kaybetmek korkutuomuymus ahanda kaldım bole ne dmk yhaa sawas mı istio bu adam  |
şimdi farkettim bir yazım hatası yapmışım. savaşı kaybetmekten korkmuyor. savaş olmasında korkuyor. bunun nedeni de küçüklüğünde yaşadığı olaylar _________________
http://sakura-umi.deviantart.com
çok teşekkürler Integra.  |
|
 |
|
16 Eyl 2007 17:57 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1379 Ünvan: Prenses Puan: 2925
|
|
|
|
haa tmm o zmn kucukken yasadıklarını bnde okudum çok huzunlu yhaa... yazık adama ama simdi kendi ayakları ustunde duruyo  _________________
~Happy New Year!~ |
|
 |
|
 |
hime

Üye

|
|
|
|
muzik acisindan cok begenirim gerci kendisinide severim.kendine has bir tarzi var.
takdir ettigim bir sahis
herkes ville valo gibi yakışıklı olacak diye bir kaide yok ki  |
|
 |
|
28 Eyl 2007 19:09 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
marilyn manson şüper adam yahu, bn bu adamı önceleri şarkısı için eğil korktuğum için seviyordum, ama şlimdi herikiside ama korku gitti şimdi biraz sevgiye dönüştü
en çok coma white şarkısını seviyorum klibide harika :'( duygulandığımda bu şarkıyı dinlerim _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
Seher_odb

Master Otaku

Kayıt: 13 Ağu 2007 Mesajlar: 445 Ünvan: Prenses Puan: 1800
|
|
|
|
adamın "Şeytana inanmıyorum olsaydı bana tapardı" sözüne bayılıyorum...
şarkıları da süper...Bööle dinleyip dinleyip kafa sallanılası bi türden bayılıyorum ya... _________________
off off
http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size hah! |
|
 |
|
13 Ekm 2007 13:21 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Şarkıları çok güzel. _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam) |
|
 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
| Seher_odb yazmış: |
şarkıları da süper...Bööle dinleyip dinleyip kafa sallanılası bi türden bayılıyorum ya... |
sözü iyi söylemiş , şarkılarına ve kendisine sözüm yok harika kişilik mükemmel parçalar. ancak şarkılarını şöyle bir dinleyip kafa sallanılcak parçası yok. kendini bir kenara çeker ve raha bırakırsın sonra ses gelir rahatlamaya başlarsın.  _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
| çibiçibi yazmış: |
| Seher_odb yazmış: |
şarkıları da süper...Bööle dinleyip dinleyip kafa sallanılası bi türden bayılıyorum ya... |
sözü iyi söylemiş , şarkılarına ve kendisine sözüm yok harika kişilik mükemmel parçalar. ancak şarkılarını şöyle bir dinleyip kafa sallanılcak parçası yok. kendini bir kenara çeker ve raha bırakırsın sonra ses gelir rahatlamaya başlarsın.  |
evet şarkıLarı çok qüzeL özeLLikLe This Is The New Sh*t harika... SöyLediqi sözde süpermişşş ama biLdiqim kadarıyLa kötü bi cocukLuk dönemi qecirmiş
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1223 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
siz bu korkunç adamın yaptığına "Metal" mi diyorsunuz arkadaşlar ?
Yapmayın lütfen sabah sabah güldürmeyin beni.Sakın sizde Metalciyim, Marilyn Manson dinliyorum triplerine girmiyordursunuz umarım.
Ayh Allah'ım sabah sabah gülmekten karnıma ağrılar girdi.
Kısacası bu korkunç adamın yaptığa müziğe ne müzik ne de "metal" derim ben !
iki yüzünü gözünü suratını soytarı gibi boyuyor diye "metalci" formuna bürünüyor ve biz de bunu "metalci" diye övüyor ve dinliyoruz. _________________
Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
Bence Alternatif metal'i çok iyi temsiL ediyor... ŞarkıLarıda çok qüzeL bence... Kendi tarzı farkLı oLsa da şarkıLarı çok qüzeL... _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
!..@yShA..!

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
|