Sailor Moon Forum
matrixsakini'nden ilk fanart :)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic

Yazar Mesaj
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Ünvan: Prenses

matrixsakini'nden ilk fanart :) Konu: matrixsakini'nden ilk fanart :) Alıntıyla Cevap Gönder

Bu elbette benim ilk çizimim değil, ancak bilgisayara aktarıp düzenlediğim ilk çalışma. Bu defterimdeki orjinal hali :

Bu photoshop ile üzerinden geçilmiş hali:

Bu da photoshopta renklenditilmiş son hali:

Üzerine tıklayıp büyük boyutuna bakarsınız. Umarım hoşunuza gider Hayranlık Besliyor

En son matrixsakini tarafından 03 Şub 2008 18:10 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Şub 2008 15:44
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

matrixsakini'nden ilk fanart :) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

ayyyyy çok güzel olmuş yaaaa Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Şub 2008 15:50
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

hey, seni buralarda görmek güzel, kuzen. e artık internetiniz de olduğuna göre ayrılmazsın buralardan Dil Çıkartıyor sen yine de dersleri boşlayayım deme... Göz Kırpıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Şub 2008 15:57
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

gerçekten çok hoş olmuş tebrik ederim umarım bunla sınırlı kalmaz yenileride görürüz inşalallah Gülücük Dağıtıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Şub 2008 16:13
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

evet evet bence de çok güzel olmuş yani 3 halini koymuşsun şimdi alttakine indikçe daha bir güzellliği ortaya çıktı Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor gövde hoşuma gitti de gövdeyle baş arasındaki oran hoşuma gitmedi yani gövde cidden çok güzel orantılı ama o gövdenin üstüne o baş...hoşuma gitmedi güzelliğinden değil oran olarak yani Şaşırmış Durumda daha hoş bir başı olabilirdi ve kol da daha hıım (doğru kelimeyi arıyorum Şaşırmış Durumda ) daha estetik mi demeliyim yani her yerinde kalınlık aynı gibi bu pek aynı olmamılı bence zamanla yüzünün de daha iyi olacağına inanıyorum Çok Mutlu genel olarak çok güzel yani bu hayalinden çizdiğim bir şey mi???öyleyse çok yaratıcı olduğunu söyleyebilirim Gülücük Dağıtıyor Gülücük Dağıtıyor Kayan Gözler Kayan Gözler böyle yaptığım eleştirilere alınmayın lütfen çok yeteneklisiniz ve ben kendimce bu yetenğinizin daha güzel olması için kendimce yorumlar yapıyorum Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda

dediğim gibi genel olarak süper Hayranlık Besliyor devamını ve daha gelişmiş halini bekliyorum

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Şub 2008 16:25
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

USAGİ yazmış:
gerçekten çok hoş olmuş tebrik ederim umarım bunla sınırlı kalmaz yenileride görürüz inşalallah Gülücük Dağıtıyor

insllh, ama photoshopta düzeltmek biraz zaman alıyor... bakalım Gülücük Dağıtıyor

Teşekkürler sevgi, eleştirilerinde haklısın. Ben de kolların daha estetik olması gerektiğini düşünüyorum. Ama öyle çizmişim (bi yıl önce çizdiğim birşey bu aslında, ps kısmını yeni yaptım) değiştirmek istemedim.
Tasarım kardeşim, sailorsebneme ait aslında. o da zeynadan etkilenmiş Dil Çıkartıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Şub 2008 17:31
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

çizim tasarım renklendirme çok hoş durmuşlar dünü bugünü yarını gibi olmuş ii çalışma ama biraz daha çalışma ile daha güzel şeylerde çıkarılabilir

haaaa bu arada unutmadan matrixsakini senin bi ara her güne bi avatar kampanyan ( XD )vardı ne oldu o ????

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Şub 2008 17:36
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

anlayışla karşılamana sevindim açıkcası bir an korktum Şaşırmış Durumda tasarım fln diyince şunu da demek isterim ki baka baka çizmek hani çizimin yöntemini öğrenmek için iyidir ama bence bir yerden sonra bırakılmalıdır çünkü kendi hayal gücünü kısıtlamana neden olur.bunu genel olarak söylüyorum.ben mesela yeni ve tamamen bana ait bir karakter yapıcam yani yapmakyatım ama kahkül çizerken elim öyle bir klasiklere alışmış ki onlara çok bezner bir şey çizdim bu tabii ki güzel değil yani bir yerden sonra kendi çizgisini yakalamalı insan matrixsakini bunu sana söylemiyorum öyle birden aklıma geldi değinmek istedim. Gülücük Dağıtıyor yetenekli olduğun belli devam et Ünlem

Spoiler:

Lovel~chan'im bu hediyeyi düşündüğün için, Flame-chan'im sen de o güzel ellerinle hazırladığın için çok teşekkür ederim Gülücük Dağıtıyor Arigatou Göz Kırpıyor ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Şub 2008 17:37
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Evet, ben biraz klasik olmaya başladım herhalde, dediğin gibi çok özgün çizemiyorum. şebnem de devamlı söylüyor... ben kendimi photoshopa verdim Hayranlık Besliyor Elimde eskiden çizdiğim birkaç resim daha var, onları da hazırlarım vaktim olursa Kahkaha Atıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Şub 2008 18:34
sevgi

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

evet çok sevinirim. Hayranlık Besliyor özgünlükten bahsetmişken ben de çok özgün olduğumu söyleyemiycem baka baka öyle alışıyor ki insan senin özgün olamama sorunun da bu olsa gerek

Spoiler:

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 03 Şub 2008 18:47
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

th3nd yazmış:
çizim tasarım renklendirme çok hoş durmuşlar dünü bugünü yarını gibi olmuş ii çalışma ama biraz daha çalışma ile daha güzel şeylerde çıkarılabilir

haaaa bu arada unutmadan matrixsakini senin bi ara her güne bi avatar kampanyan ( XD )vardı ne oldu o ????

Çok teşekkürler Kahkaha Atıyor Her güne bir avatar kampanyası çok tuttu ama sürdüremedim daha, okul çok ağır geldi. her güne olmaz artık ama hazırlarım yine arada Hayranlık Besliyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Şub 2008 18:57
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ünvan: Prens

^^ güzel renklendirme yapmışsın. ama anatomi konusu için biraz çalışmalısın.

(bunu da kendim yaptım ^^)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 03 Şub 2008 20:20
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

Bence gayet başarılı Kayan Gözler Son hali çok hoş Zarif Devamını bekliyoruzz Gülücük Dağıtıyor

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 03 Şub 2008 20:30
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

hArika bence gayet başarılısınn Hayranlık Besliyor canım devamı gelir umarımm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Şub 2008 00:14
matrixsakini

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

matrixsakini'nden ilk fanart :) Konu: Yanıt: matrixsakini'nden ilk fanart :) Alıntıyla Cevap Gönder

Çok teşekkürler Hayranlık Besliyor

Devamı gelemedi ne yazıkki, bi türlü vakit olmuyor. Ama bir boyama çalışmam olacak sanırım. Bakalım Kahkaha Atıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Tem 2008 18:59
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Fanart ve Fanfic Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız