| |
| Yazar |
Mesaj |
umi

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1940 Ünvan: Prenses Puan: 3800
|
|
 |
|
21 Eyl 2007 18:56 |
|
 |
mooncrisis

Sağlam Üye

|
|
|
|
bu grubun yalnız bi şarkısını seviorm bunun dışındaki şarkılarını sevmiorm pek bi de punk grubu deil bunlar basbaya nu-metal yapıolar bazen de sölediin gibi hardrock falan _________________
NANA'dan öndünçaldım =P
MooNcRiSiS |
|
 |
|
21 Eyl 2007 19:16 |
|
 |
NANA

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 539 Ünvan: Prenses Puan: 1745 Nerden: Japonya
|
|
|
|
Crisis'in dediği gibi punk rock grubu değiller..Wikipediye bakmayın siz.. arada zırvalıyor böyle
Punk olarak 1 şarkısı vardı sadece ama şarkının adını unuttum mauhaha XD Demekki hafızamda fazla yer edinemiyor kendileri ^^'
nu-metal'den tiksinirim zaten, güzelim death note animesini de iyi batırdılar^^' Nightmare ne güzeldi oysaki neyse..
Yani kısacası tarzım olan bir grup değil, onlara iyi böğürmeler diliyorum.  _________________
 |
|
 |
|
 |
umi

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1940 Ünvan: Prenses Puan: 3800
|
|
|
|
hım peki o zaman punk sözünü silerim. (ben de last fm deki yazanalara göre yazmıştım)
nu-metal'i seviyorum. bu grup da hoşuma gidiyor. böğürüyorar falan ama seviyorum ^^ ama çok fazla değişik şarkılarını araştırmadım. _________________
http://sakura-umi.deviantart.com
çok teşekkürler Integra.  |
|
 |
|
22 Eyl 2007 08:14 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1379 Ünvan: Prenses Puan: 2925
|
|
|
|
klibini izledim ama hangisi kız onu cozemedim klipte  _________________
~Happy New Year!~ |
|
 |
|
 |
mooncrisis

Sağlam Üye

|
|
|
|
klipte kız yok yani grupta demek istedim ama hepsi kız gibi de nese  _________________
NANA'dan öndünçaldım =P
MooNcRiSiS |
|
 |
|
22 Eyl 2007 16:57 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1379 Ünvan: Prenses Puan: 2925
|
|
|
|
haa olemiii yhaa bn su resimdeki kızıl saclıyı kız sanmıstımmm :lol:bni aydınlattıın için saol mooncrisis  _________________
~Happy New Year!~ |
|
 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
Nightmare'in yeri ayrı tabi ama Zetbou Billy de gaz şarkı. Deneyelim bir  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
21 Ksm 2008 21:50 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
artemisin de dediği gibi, feci gaz şarkıları var. bir albüm indirdim baştan aşağı hepsi öyle. dinleyip coşmalık. tavsiye ederim  _________________
 |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1328 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
Maximum the Hormone severim ben ya... bu yüzden Death Note'un 2. açılış ve kapanışlarına da bayılıyorum =D Zetsubou Billy ve What's Up People dışında Kuso no Breakin' Lily şarkılarını da seviyorum, çok eğlenceli X3 _________________
|
|
 |
|
27 Arl 2008 20:27 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
"Chu chu lovely muni muni mura mura purin purin boron nurururerorero" adlı şarkıları dehşettir. Hem melodisiyle, hem de bahsettiği konu ile. Siz konuyu boşverin şarkıyı dinleyin  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
28 Arl 2008 01:19 |
|
 |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1328 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
| Artemis yazmış: |
"Chu chu lovely muni muni mura mura purin purin boron nurururerorero" adlı şarkıları dehşettir. Hem melodisiyle, hem de bahsettiği konu ile. Siz konuyu boşverin şarkıyı dinleyin  |
hay Yarabbim, bu grubun şarkı adlarına bayılıyorum xD en kısa zamanda dinliycem xD _________________
|
|
 |
|
28 Arl 2008 12:37 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1443 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
severim maximum the hormone grubunu sinir anında en yüksek sesle kulağa takıp dinlenesi şerkılar XD inasan rahatlarken kendini müziğin coşkusunu kaptırıp kendini en olmadık ortamda çıldırasıya kafayı sallarken bulabiliyorXD şarkı adlarındanda belli olduğu gibi yaratıcı bir grupXD zaten şarkılarındada ani çıkış ve inişler var nerden ne çıkacağı pek belli değilXD _________________
merkürümün şaheseri
merkür=Bihter
venüs=Nagehan
|
|
 |
|
 |
|
|