| |
| Yazar |
Mesaj |
rei

Ay Savaşçısı

|
Konu: Megaupload'a Girmek |
|
|
|
sitede linklerin çoğunu megauploaddan vereceğim =) napiyim çok hızlı xD yine de giremeyenleriniz olursa diye, nasıl girileceğini anlatayım dedim. deneyenleriniz bilir, ktunnel gibi siteler java ve cookiesi kapattığı için dosya indirme işlemini gerçekleştiremezsiniz. o zaman şu yöntemi deneyin, ben bu şekilde giriyorum şahsen
--> Öncelikle Denetim Masasından Ağ Bağlantıları na tıklıyoruz. Açılan sayfada internet için kullandığımız bağlantıya sağ klik tıklayıp, özelliklere geliyoruz.
--> Açılan ekranda Internet İletişim Kuralları bölümüne gelip Özelliklere tıklıyoruz.
--> Yeni gelen ekranda muhtemelen DNS sunucu adresini otomatik olarak al işaretlidir. Bunu değiştireceğiz. Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan yazan yere tıklayıp aşağıdaki kısımda:
Yeğlenen DNS sunucusu kısmına 4.2.2.5 Diğer DNS Sunucusu kısmına 4.2.2.6 yazıyoruz. Ardından Tamam a basıp ekranı kapatıyoruz.
--> Bir sonraki adımımızda Başlata gelip Çalıştır a tıklıyoruz. Orada ipconfig /flushdns yazıyor ve Tamama basıyoruz.
Bu kadar. Artık yasaklı tüm sitelere girebilirsiniz. _________________
 |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1156 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
Konu: Yanıt: Megaupload'a Girmek |
|
|
|
vayyyy süper*-* megaupluada girebilmek için bi program indirmiştim bu sefer hiç bi siteye girememiştim bu daha zararsıza benziyor .Saol canım paylaşım için çok işime yarayacak bilgisayarımdaki bi virüstenn dolayı program indiremiyordumda *-* çok çok iyi oldu.Hemen deneyeyim _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
|
 |
|
06 Ağu 2008 12:38 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1156 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
benim oldu valla hatta hemen megaupluadlı olan bir anime indirdim *-* çok yaşa emi sen *-* _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
eğer basamakların hepsini eksizsiz yaptıysan engelli olmasına imkan yok.
ama hala giremiyorum diyorsan üstteki aşamalarla birlikte alttakileri yap:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc'ye gir
oradaki hosts isimli dosyayı Not defteri ile aç
alt kısma 69.5.88.72 www.megaupload.com
ekle ve dosyayı kaydet.
bundan sonra buradan toolbarı indirip daha rahat ve hızlı download edebilirsin. _________________
 |
|
 |
|
 |
Sweet Witch

Ay Savaşçısı

|
|
 |
|
06 Ağu 2008 12:45 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

|
|
|
|
rei chan bu şeyleri indiridkden sonra hangi progrmala açılır söylermisin ? _________________ .
.
Yuuki artık geber Fc !
Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !
Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !
 |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
bu şeyleri indirdikten sonra derken? O__o
size indirmek için verdiğim tek link toolbar. o da daha hızlı download yapabilmek için ve indirdikten sonra indirdiğiniz konumdan açarsanız kendisi açılır ve yüklenir zaten. yüklendikten sonra da açmanıza falan gerek yok ie ve firefoxa kendisi otomatik olarak ekleniyor.
her şey çok basit aslında :p _________________
 |
|
 |
|
 |
miya
 Venus Fan

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 668 Ünvan: Prenses Puan: 2900
|
|
|
|
megaupload düzelmemiş miydi be? O.o
ben girebiliyorum da O__o hatta tr versiyonu açık o sitenin O___o ilginçtir...
Ayrıca hiç de hızlı değil rapidi bile tercih edebilirim  _________________
Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
çok hızlı manyak mısın O__o saniyede 75le indiriyor *-*
üstelik torrent kullanmak istemeyenlerin tek kaçamağı megaupload tamam mı O__o _________________
 |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

|
|
|
|
Aslınd aRapidde artık eskisi gibi deil hem hızlı indiriyor hemde yeni bölüm indirmekiçin resetlemeye gerek kalmıyor *-* _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
rapidde anime linki bulunması çok kolay ama pek drama linki yok xD o yüzden ben megauploadı tercih ediyorum  _________________
 |
|
 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1413 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
uww rei-chan*.*harikasın çok saol*.* _________________
harikasın matrixsakini*.*
 |
|
 |
|
 |
Game_man

Sağlam Üye

|
|
|
|
aslında bişeyi upload edecekseniz Flyuplaod'ı tercih ederim. Hızı konusunda bişi diyemem ama eş zamnlı indirmeye olanak sağlaması ve indirme sınırı olmaması süper. yani 5 part lık bişeyi aynı ana ayda beklemeden indirebilirisiniz. Bu bi bakın derim. _________________ http://rapidshare.com/files/44757699/vdergi02.zip.html
SailorMoon dergi 2. sayı .-^-.
 |
|
 |
|
 |
matrixsakini

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
çok teşekkürler rei!!! çok işime yaradı, gerçekten daha hızlı iniyor megaupload ile  _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|
|