Usa-chan'im buda snin doğum günün için cnm biraz geç oldu ama anca yapabildim umarım beğenirsin ^^
bu avatrıda kendime yaptm sen kullanmadığın için
_________________ Teşekkürler princess mercury Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =)
ben önceki isteğimden vazgeçiyorum ve ben Lovely Complexli bir ava imza istiyorum deminki isteğide başkasından isticem çünkü heh bu istediğim imzada Risa ile Otaniyi istemiyorum ama Nabu-chan olsun ama o olmazsa Risalı Otanilide olur _________________
beğenmene sevindim canikom ^^
@deli_kuzum seninkinide en kısa zamanda yapıcam canım
bunlarda kendime mina-chan'imin çalışmalarına bakarak yaptım biraz ^^
_________________ Teşekkürler princess mercury Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =)
beğenmene sevindim canikom ^^
@deli_kuzum seninkinide en kısa zamanda yapıcam canım
bunlarda kendime mina-chan'imin çalışmalarına bakarak yaptım biraz ^^
herkeste onun çalışmalarına bakarak yapıyo bnde son çalışmamı onun yaptığına bakarak yapmıştım neyse bnce son yaptığın harika olmuş Mina-Chan'im ellerine sağlık ^^ _________________ Teşekkürler Mina-Chan
@Sevgi'm saol canım
@Usa-chan'im çalışmalar güzel olunca insanın örnek alası oluo tabi
@sailor neptune tşklr canım
@deli kuzum ben o Nabu-chan'in resmini bulamadım sen koyarmısın yoksa Risa&Otani'limi yapıyım? _________________ Teşekkürler princess mercury Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =)
saol canım ^^ buda öylesine isteyen kullansın (vazgeçtim ben kullanıcam XD)
saol canım ^^ buda öylesine isteyen kullansın (vazgeçtim ben kullanıcam XD)
bu imzanın siyah kenarlıksız halini yap ben kullanacam _________________
Çok teşekkürler usa-chan *-*
bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*
süpersin sweet-chanim *-*
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız