Sailor Moon Forum

Mod ve Admin Olmak İçin

Sailor Moon Forum -> İstek, Şikayet ve Yardım

Yazar Mesaj
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Mod ve Admin Olmak İçin Konu: Mod ve Admin Olmak İçin Alıntıyla Cevap Gönder

Eski Sailor Moon Fan Kulübü adminleri ve modları artık değiller. Bunda sebep yeni forumda yeni bir düzen ve kuralların bulunması.

Örneğin sadece bu foruma değer veren, emek veren ve hakeden insanların işlerini kolaylaştırmak için moderatör ya da admin olarak belirleyebiliriz. Bunu da belirlemenin iki yolu var.

1. İlgili kişiyle ilgili yönetim kurulu genel kanısı
(Nasıldır? iyi midir? güvenilir midir?)

2. Foruma verdiği emek
(Sahiden güzel mesajlar göndermiş herkese yardım etmiş mi?)

3. Mesaj Limiti
- En az 1000 mod olmayı istemek için gerekli
- En az 2500 admin olmayı istemek için gerekli

Genellikle sizin istemenizden çok bizim teklif etmemizi beklemenizi tavsiye ederiz. Zaten hepimiz sevgi dolu saygılı insanlar olduğumuz için pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorum ama yaşarsak Admin ve Mod takımı gereken işlemleri yapacaktır...

En son Mamoru tarafından 14 Hzr 2007 23:42 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 08 Hzr 2007 14:50
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Ünvan: Prenses

Mod ve Admin Olmak İçin Konu: Yanıt: Mod ve Admin Olmak İçin Alıntıyla Cevap Gönder

Sorması ayıp ta 1000 mesaj çok değil mi?ömrğm yetmez hehehe olur jnm da o zmna kadar adminler yetişebilirse ok..

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 09 Hzr 2007 22:33
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

Mod ve Admin Olmak İçin Konu: Yanıt: Mod ve Admin Olmak İçin Alıntıyla Cevap Gönder

Mesaj sayısı bana da biraz çok geldi ama mesaj sayıları hızla artanlar oluyor bu yüzden bu pek sorun olmayabilir.Kendi adıma mesaj sınırına takılacağım büyük ihtimal çünkü ben her yeri okumaya çalışırım ama her yere mesaj yazmam.Elimden gelen yardımı yaparım yine de...

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Hzr 2007 22:55
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Ama bence bu bir haksızlık herkes oyuna mesaj atıyor serbest köşesine mesaj atıyor..NEDNN? Çünkü mod-admin olabilmek çiçn onlar hızla çoğalırken biz de anime yerlerine mesaj atıyoruz.Bizlere haksızlık değil mi?Bence animeye çok mesaj atanlar-Sürekli online olan-Destekliyip Yardım edenler alınmalı..

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 10 Hzr 2007 10:36
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

ben sana katılmıyorum başlık açanlarda var birsz eglenmek için olur olmaz oraya ilgi daha çok animelerede atmallıar ama bence böle bi kural konmamamlı Zarif
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 11 Hzr 2007 12:01
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

bence mesaj kotası çok yüksek. kritarler normal ama bu kota gerçekten abartı olmuş.
Kayan Gözler

Watashi wa hitman tutor Reboooorn!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Hzr 2007 12:32
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

çok doğru snaa katılıyorum Gülücük Dağıtıyor

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Hzr 2007 12:49
jingjing

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

bence mesaj sayısıyla değerlendirmemeli admin ve modluk .. çünkü bazen sailor moonla alakası olmayanlar ama çok mesaj atanlar da oluyor.. bunları dikkate alacağını düşünüyorumm saygılar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 11 Hzr 2007 21:58
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

usagiserenity yazmış:
Sorması ayıp ta 1000 mesaj çok değil mi?ömrğm yetmez hehehe olur jnm da o zmna kadar adminler yetişebilirse ok..

çok değil benim eski forumda 4000e yakın mesajım vardı xD

ama bence kaç mesaj olduğu değil mesajların içeriği önemlidir..

ama elbette mamorunun bir bildiği vardır =) bu arada bence diğer şartlar olmadan admin ve mod olunmayacağı için boş mesajlı üyeler pek de sorun olmayacaktır...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 12 Hzr 2007 12:33
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

rei yazmış:

ama bence kaç mesaj olduğu değil mesajların içeriği önemlidir..

Doğrusun Dil Çıkartıyor Benimde 400 mesajım filan vardı hehe ama orası lunanın da dediği gibi deneyim forumuydu. Yani herkese yöneticiliği denemek için de vermişti bir bakıma bana bunun için verdi diyebilirim Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 12 Hzr 2007 12:37
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Alıntı:
Evet bu nedenle açtığınız başlık sayısına bakıyorum Çok Mutlu

dermişim... XD

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Hzr 2007 13:41
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Kod:
tamam hemen200tane bilık açıyım.yok bin çıyım daha çok olsun

deermişim XD

Watashi wa hitman tutor Reboooorn!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 12 Hzr 2007 13:45
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 12 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız