| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
Eski Sailor Moon Fan Kulübü adminleri ve modları artık değiller. Bunda sebep yeni forumda yeni bir düzen ve kuralların bulunması.
Örneğin sadece bu foruma değer veren, emek veren ve hakeden insanların işlerini kolaylaştırmak için moderatör ya da admin olarak belirleyebiliriz. Bunu da belirlemenin iki yolu var.
1. İlgili kişiyle ilgili yönetim kurulu genel kanısı
(Nasıldır? iyi midir? güvenilir midir?)
2. Foruma verdiği emek
(Sahiden güzel mesajlar göndermiş herkese yardım etmiş mi?)
3. Mesaj Limiti
- En az 1000 mod olmayı istemek için gerekli
- En az 2500 admin olmayı istemek için gerekli
Genellikle sizin istemenizden çok bizim teklif etmemizi beklemenizi tavsiye ederiz. Zaten hepimiz sevgi dolu saygılı insanlar olduğumuz için pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorum ama yaşarsak Admin ve Mod takımı gereken işlemleri yapacaktır...
En son Mamoru tarafından 14 Hzr 2007 23:42 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Sorması ayıp ta 1000 mesaj çok değil mi?ömrğm yetmez hehehe olur jnm da o zmna kadar adminler yetişebilirse ok.. _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Mesaj sayısı bana da biraz çok geldi ama mesaj sayıları hızla artanlar oluyor bu yüzden bu pek sorun olmayabilir.Kendi adıma mesaj sınırına takılacağım büyük ihtimal çünkü ben her yeri okumaya çalışırım ama her yere mesaj yazmam.Elimden gelen yardımı yaparım yine de... _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
09 Hzr 2007 22:55 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Ama bence bu bir haksızlık herkes oyuna mesaj atıyor serbest köşesine mesaj atıyor..NEDNN? Çünkü mod-admin olabilmek çiçn onlar hızla çoğalırken biz de anime yerlerine mesaj atıyoruz.Bizlere haksızlık değil mi?Bence animeye çok mesaj atanlar-Sürekli online olan-Destekliyip Yardım edenler alınmalı.. _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 2328 Ünvan: Prenses Puan: 935
|
|
|
|
ben sana katılmıyorum başlık açanlarda var birsz eglenmek için olur olmaz oraya ilgi daha çok animelerede atmallıar ama bence böle bi kural konmamamlı  |
|
 |
|
 |
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
bence mesaj kotası çok yüksek. kritarler normal ama bu kota gerçekten abartı olmuş.
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
çok doğru snaa katılıyorum  _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
11 Hzr 2007 12:49 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
bence mesaj sayısıyla değerlendirmemeli admin ve modluk .. çünkü bazen sailor moonla alakası olmayanlar ama çok mesaj atanlar da oluyor.. bunları dikkate alacağını düşünüyorumm saygılar _________________
 |
|
 |
|
11 Hzr 2007 21:58 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
| usagiserenity yazmış: |
| Sorması ayıp ta 1000 mesaj çok değil mi?ömrğm yetmez hehehe olur jnm da o zmna kadar adminler yetişebilirse ok.. |
çok değil benim eski forumda 4000e yakın mesajım vardı xD
ama bence kaç mesaj olduğu değil mesajların içeriği önemlidir..
ama elbette mamorunun bir bildiği vardır =) bu arada bence diğer şartlar olmadan admin ve mod olunmayacağı için boş mesajlı üyeler pek de sorun olmayacaktır... _________________
 |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
| rei yazmış: |
ama bence kaç mesaj olduğu değil mesajların içeriği önemlidir..
|
Doğrusun Benimde 400 mesajım filan vardı hehe ama orası lunanın da dediği gibi deneyim forumuydu. Yani herkese yöneticiliği denemek için de vermişti bir bakıma bana bunun için verdi diyebilirim  _________________
 |
|
 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
 |
|
 |