| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
Çok fazla mesaj fazlalığına sahip olduğumuzdan dolayı (özellikle oyun bölümü sağolsun ^^), mesaj sayısı kriter olmaktan çıkartılmıştır. Bunun yerine başlık sayısına bakacağız. En çok başlık açan 10 kişiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz:
http://www.venus.gen.tr/stat/
Orjinal Mesajın Değiştirilmiş Hali:
Eski Sailor Moon Fan Kulübü adminleri ve modları artık değiller. Bunda sebep yeni forumda yeni bir düzen ve kuralların bulunması.
Örneğin sadece bu foruma değer veren, emek veren ve hakeden insanların işlerini kolaylaştırmak için moderatör ya da admin olarak belirleyebiliriz. Bunu da belirlemenin iki yolu var.
1. İlgili kişiyle ilgili yönetim kurulu genel kanısı
(Nasıldır? iyi midir? güvenilir midir?)
2. Foruma verdiği emek
(Sahiden güzel mesajlar göndermiş herkese yardım etmiş mi?)
3. Başlık Limiti
- En az 250 mod olmayı istemek için gerekli
- En az 500 admin olmayı istemek için gerekli
Genellikle sizin istemenizden çok bizim teklif etmemizi beklemenizi tavsiye ederiz. Zaten hepimiz sevgi dolu saygılı insanlar olduğumuz için pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorum ama yaşarsak Admin ve Mod takımı gereken işlemleri yapacaktır... _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
En son Mamoru tarafından 27 Ağu 2007 23:25 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Hayırlı olsun _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
15 Hzr 2007 02:23 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
tabi en az 250 başlık dersin kendinde 77 tane var(ama sen zaten koruyucusun) seni kurnaz biz 250 başlık nasıl aççaz(yoqsa ben mi ynlş anlaadım zekam gidip gelio hava alcakmışta biras) _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
15 Hzr 2007 11:41 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1169 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
başlık limitimi 250 offff maşallah kolay gelsin herkeze _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
sungirl

Otaku

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 356 Ünvan: Prenses Puan: 2225
|
|
|
|
modlukta gözüm yok ama sınır biraz fazla gibi ya. bence mod olmak imkansız başlıklara kalırsak. forumu kirletmeye yararımız olur bu şekilde.  _________________
__[img]http://img389.imageshack.us/my.php?image=sungirlhediera1.gif[/img]
*Gold_Heart*'e Çok Teşekkürler *.*
|
|
 |
|
 |
noxious_dru

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
| bu işi bilen ve güvenilir biri olması yeter bence |
|
 |
|
15 Hzr 2007 12:09 |
|
 |
sungirl

Otaku

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 356 Ünvan: Prenses Puan: 2225
|
|
|
|
| noxious_dru yazmış: |
| bu işi bilen ve güvenilir biri olması yeter bence |
evet katılıyorum. başlık atmak için insanlar uğraşırsa forum kirlenir. admin veya modluğu daha önce yapmış , güvenilir kişiler alınsa en uygunu. ama tabi yönetim karar verir tabi herşeye. _________________
__[img]http://img389.imageshack.us/my.php?image=sungirlhediera1.gif[/img]
*Gold_Heart*'e Çok Teşekkürler *.*
|
|
 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
Benzer ve anlamsız başlıkları tabiki silecez. Başlık sayısının fazla olması forumun birden fazla renge sahip olduğunu gösterir. Hem oyun bölümündeki başlıkların yükünü de azaltır. Üstelik bunu sadece mod ya da admin olmak isteyenler dikkate alsın. Mesaj atmak kolay ama akıllıca mantıklı ve paylaşımcı bir başlık açmak zordur. =D
bknz. Zor neden sevilir. _________________
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
Sailor_Moon

Master Otaku

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 434 Ünvan: Prenses Puan: 2040
|
|
|
|
bence şöyle bir şey yapılabilir.. maden açılan başlık sayısı önemli.. profilde mesaj sayımız yazıyor bunun yanında açtığımız başlık sayısıda yazabilir.. _________________
メルベ |
|
 |
|
15 Hzr 2007 12:28 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
| Sailor_Moon yazmış: |
| bence şöyle bir şey yapılabilir.. maden açılan başlık sayısı önemli.. profilde mesaj sayımız yazıyor bunun yanında açtığımız başlık sayısıda yazabilir.. |
Güzel düşünce yalnız başlık sayılarınız belirli aralıklarla hesaplanıyor. Şu an listeye bakarsanız başlık açsanız dahi hep aynı sayıyı gösterir. Bu nedenle eklesek de pek yararlı olmaz. Dedim ya başlık sayısını kafaya takmayın bundaki amaç forumun oyun bölümünü biraz olsun rahatlatmak.
=) _________________
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
noxious_dru

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
bence başlıkla da olmasa daha iyi olur çünkü bu sefer başlık sayısıyla ilgili bi yarışma ya da ne biliyim en fazla başlık açan şöyle olcak fln gibi bişi olduğunda başlık açma istenilcek ve daha fazla kirliklik ortaya çıkçak
ve benim düşüncem eğer yapabilirseniz bir moda herşey yüklenmesin
mesela oyunla bi mod
sailor moonla bi mod ilgilenebilir
nası fikir  |
|
 |
|
15 Hzr 2007 13:43 |
|
 |
edanurkiz

Lanetli

Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 437 Ünvan: Prenses Puan: 80 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Bn 250 başlık açsam hiç yetişemem ki ya. _________________ ED@NURK!Z
|
|
 |
|
 |
edanurkiz

Lanetli

Kayıt: 14 Hzr 2007 Mesajlar: 437 Ünvan: Prenses Puan: 80 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Bişi sorucam sana mamoru acaba değişebiliyor mu?Yoksa hep böylemi kalacak. _________________ ED@NURK!Z
|
|
 |
|
 |
Kunzite

Üye

|
|
|
|
Görünüşe göre uzun süre modsuz devam edeceğiz.  _________________
 |
|
 |
|
19 Hzr 2007 15:58 |
|
 |
usa-ko

O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1491 Ünvan: Prenses Puan: 2985
|
|
|
|
| Kunzite yazmış: |
Görünüşe göre uzun süre modsuz devam edeceğiz.  |
bu mesaj beni kopardı XD çok doğru ama zaten şu an çok az üye var mesaj sayısının fazla olması da mamorunun dediği gibi oyun bölümündeki yoğunluktan..şu an moda pek gereksinim olduğunu sanmıyorum mamoru gayet güzel hallediyor.. zamanla üye sayısı artıp, belli bir yönetim kadrosuna ihtiyaç duyulduğu zaman hepsi yoluna girecektir arkadaşlar bence siz 250 başlığı mod başvurusu yapabilmek için değil forumu çok daha iyi bir hale getirmek için yapmalısınız yani açtığınız başlık "sayısına" değil, açtığınız başlıklara ve içindeki mesajlara, popülaritesine baktığınızda gururlanabilmelisiniz ((: umarım kendimi iyi bir şekilde ifade edebilmişimdir((: _________________ scarred for life - no compensation |
|
 |
|
20 Hzr 2007 01:56 |
|
 |
|
|