| |
| Yazar |
Mesaj |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde büyük bir mutluluk ve huzur içinde yaşayan Suat ve Nurcan evililik kararı aldığında ise bu aşka başka bir alemden bir varlık musallat olur. Kendilerini ve çevrelerini etkileyen olaylar hiçbir açıklaması olmayacak şekilde gelişir...
Yapım : 2007, Türkiye / Almanya
Tür : Gerilim / Korku
Yönetmen : Alper Mestçi
Senaryo : Alper Mestçi, Güray Ölgü
Oyuncular : Burak Özçivit, Biğkem Karavus, Kurtuluş Şakirağaoğlu, İbrahim Can, Sedat Kalkavan, Selma Kutluğ, Meral Koro, Ecem Cansu Aktay
Yapımcı : Banu Akdeniz
Görüntü Yönetmeni : Feza Çaldıran
Müzik : Reşit Özdamla
Dağıtım : Özen Film
Süre : 1 saat, 30 dk.
Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007
Sinemalar.com
Geçen yıl çıkınca izlemek istemiştim ama fırsatım olmamıştı. Dün gece ki kabustan sonra yeniden aklıma geldi ve izlemem gerektiğini anladım. Ve bir güzel izledim. Gerçekten güzel bir yapıt. Gerek konusuyla, gerek oyuncularıyla çok güzel işlenmiş. İzlemenizi tavsiye ederim. =)) _________________
 |
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1169 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Bende 2gün önce izliyim dedim ama korktum o.O korkarım ben öyle şeyleden uyuyamam sonra birse Semum'u merak ediyorum oda çok korkunç _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
michiru

Efsane Üye

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 1631 Ünvan: Prenses Puan: 300
|
|
|
|
biz ablamla gidicektik ama izleyemedik korkudan  _________________
Sweet Witch çok teşekkür edrim cnm^^ |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Hımm korku oldukça az seviyede kullanılmış bence. Ne filmler izledim bu film onlara göre korku açısından az kalır. Tabii yaşadığımız çevreye ve söylenenler yüzünden filmdeki olaylar bizi daha çok etkileyip korkutabiliyor. Ki ben de dün kabus görmesen aklıma gelmezdi yeniden izlemek. Unutmuştum yahu. İyi ki izlemişim ama, çünkü ilk çıktığı zaman konusu beni cezbetmişti. Düşünsenize Aşk, ama insani olmayan bir canlının tutkulu aşkı. Ve sevdiğini inciten kim olursa onu yok eden bir aşk. Bir de o açıdan bakın derim =) Romantizm Tamam korkulu bir romantizm =D Kesinlikle tavsiye ediyorum yine de*-* _________________
 |
|
 |
|
 |
michi-san

Vazgeçilmez Üye

|
|
 |
|
29 Tem 2008 17:13 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1774 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
Bizim arklar gitmiş ödleri patlamış kimisinin kimisi hiç korkmamamış
Onlar gittiğinde salonda bir adam varmış bizim arklara sormuş bu musallat mı die onlar da demiş evt Adam:
-Hmm Ben bunu izlemiştim demiş yanındaki gazeteyi okumaya başlmış filim boyunca gazete okumuş  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
|
|