| |
| Yazar |
Mesaj |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1754 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
Muse, 1994 yılında İngiltere'nin güneybatısında yer alan Devon'da kurulmuş rock grubu. Üç kişiden oluşur;
* Matthew Bellamy (solist, gitar ve klavye)
* Chris Wolstenholme (bas gitar)
* Dominic Howard (davul ve vurmalı çalgılar)
Bellamy grubun esas söz yazarı ve başıdır.
Muse, zaman zaman post-Britpop grubu olarak anılsa da onlar bunu kabul etmez. Muse`un Amerikan grunge muzik (Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden gibi) ve alternatif Britanyalı grupların (Radiohead ve The Verve) karışımı olduğunu olduğuna atıfta bulunurlar.
Son yıllarda Muse`un popülaritesi yukarda bahsedilen gruplara yetişti. Oysa ki sadece üç kişiden oluşan bu grup on yıldan beri sahnededir. Bu da aldıkları yolun kolay olmadığını gösterir.
Wikipedia Alıntı... _________________
Sailor Mars ♥
En son SailorMarsReiChan tarafından 27 Ağu 2007 16:52 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
Peggy

Yeni Üye

|
|
|
|
Severim ii gruptur bi ara çok modaydı!!! Böle biz resimelrini defterlere yapıştırıdık! _________________

|
|
 |
|
27 Ağu 2007 16:51 |
|
 |
noxious_dru

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
bi ara sınıfta sürekli supermasive black hole dinlerdik (şarkı adını muhtemelen yanlış yazdım) _________________ çok şirin ya
 |
|
 |
|
09 Eyl 2007 23:52 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
muse bugün ilk defa dinledim, arkadaşım üç şarkısını yolladı ben en çok stockholm syndrome'yi beğendim
beni alıp götürdü hayal dünyama ; bayıldım
 _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
cant take my eyes off you'nun coverını yapmışlar.. gözlerim kamaştıı *-* _________________
 |
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1786 Ünvan: Prenses Puan: 5315
|
|
|
|
rei ye katılıyorum en sevdiğim şarkılarından biride odur zaten  _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
11 Ksm 2007 12:24 |
|
 |
saprofit**

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
| rei yazmış: |
| cant take my eyes off you'nun coverını yapmışlar.. gözlerim kamaştıı *-* |
frankie valli den onyüzmilyon defa dinledikten sonra bana baygınlık getirmişti o cover. hatta kitapçıda tam olarak kurt vonnegut ların önünde psikolojimin bozuldugunu hatırlıyorum. (tamam abarttım ) _________________
mirror mirror, where's the crystal palace??
. |
|
 |
|
 |
jocelyn

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
3 yıldır hastalarıyım bu grubun. Rock'n Coke'ta en önden izledim konseri ^^
Gerçi artık fazla dinlemiyorum, o kadar çok sadece Supermassive Black Hole'u dinleyip "ben Muse fanıyım!" diyenler oldu ki pataklayana kadar öldüresim geldi onları.
New Born... üzerine şarkı & NB fanı tanımam.  _________________
∞
|
|
 |
|
 |
princess mercury

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
| rei yazmış: |
| cant take my eyes off you'nun coverını yapmışlar.. gözlerim kamaştıı *-* |
aynen.bi de travisle berber bi çaılşma yapıp britneyle dalga geçmişlerdi sanırım.hatta britneynin baby one more şarkısıydı sanırım.ha ha kopmuştum  _________________
matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller |
|
 |
|
 |
michi-san

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
| starlight şarkısına bayışlırım |
|
 |
|
15 Tem 2008 12:14 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1069 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
starlight.. kulaklarımda sürekli çınlayan ... hayatımı anlatan tek şarkı =) _________________
 |
|
 |
|
 |
|
|