Sailor Moon Forum
mutlu bir gün

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Kitap, Şiir ve Yazılar

Yazar Mesaj
mercan

Yeni Üye
Yeni Üye

mutlu bir gün Konu: mutlu bir gün Alıntıyla Cevap Gönder

geçen gün tüm gün süren bir koşuşturmanın ardından arkadaşımla dolaşmaya vitrin bakmaya çıktık hava çok güzeldi hafif esen rüzgar ve akşam serinliği.....arkadaşıma uzun zamandr içinde bulunduğum bunalımı anlattm.hayat kurallar insanlar herşey boğmaya başlamıştı beni kaçmak istiordm uzaklaşmak.......
arkadaşım beni sonuna kadar dinledi senin sorunun başkalarını çok önemsior olman dedi.biraz rahat ol......
demesi kolay dedim içimden,arkadaşım kolumdan tuttu gel dedi,şu kaldırıma oturalım biraz.hemen itiraz ettim elalem ne der die boşver elalemi gel dedi. oturduk kaldırıma geçen arabaları saydk 150 tane araba geçti önümüzden insanlar tuhaf tuhaf baktı bize.umursamadm hayatımda ilk kez bak dedi arkadaşım şu binaları görüormusun nekadarda yüksek.evet dedim ama bak ayağa kalkınca nasılda küçülüorlar dedi.haklısın dedim.işte senin sorunlarında böyle ayağa kalkınca daha küçük görünecek dedi.gülümsedim.ha şöyle hadi kalk gidelim dedi teşekkür ettim ona sonra ayağa kalktım sorunlarım gerçektende çok küçük göründü bana.ve o gün uzun zamandr yaşadığım en ğüzel ğünlerden biriydi benim.................. Kucaklıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ekm 2007 10:14
haruka*

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

mutlu bir gün Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

güzelmiş Gülücük Dağıtıyor sakın o arkadaşını yitirme sıkı sıkıya sarıl ona Çok Mutlu
bunu unutma Allah kimseye taşıyamayacaği bi yük vermez..herşey geçer sadece anı olarak kalır çoğu şey.belki seni bugün çok üzen şey yarın gülerek hatırlayacağın bir anı olucak..sonuçta hayatın bisürü zorluğu var ama onları umursamamak mutlu olmak senin elinde ben çok üzgün olunca bu siteye giriyorum rahatlıyorum buradan edindiğim arkiler herşey çok güzel yani seni mutlu edicek bişey muhakkakki vardır onu düşün ve gülümse gülümsemeni mutlu olmanı istiyen bir arkadaşın ve birsürü buradaki sm arkilerin var Çok Mutlu kendine her zaman ben mutlu olmak istiyorum de o sana gelmezse sen ona git senin gelmeni bekliyodur belki Gülücük Dağıtıyor ve müzik dinle şöyle kıpır kıpır,oyna coş Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 10 Ekm 2007 12:06
mercan

Yeni Üye
Yeni Üye

teşekkür ederim sizleri tanıdığım için çok sanslıyım gerçekten teşekkürler tüm yazdıkların için Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Ekm 2007 14:09
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Ünvan: Prenses

çok hoş gerçeten harukaya katılıyorum kıymetini bil

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 15 Ekm 2007 11:59
usagi tusukino

Anime Fan
Anime Fan

mutlu bir gün Konu: Re: mutlu bir gün Alıntıyla Cevap Gönder

mercan yazmış:
geçen gün tüm gün süren bir koşuşturmanın ardından arkadaşımla dolaşmaya vitrin bakmaya çıktık hava çok güzeldi hafif esen rüzgar ve akşam serinliği.....arkadaşıma uzun zamandr içinde bulunduğum bunalımı anlattm.hayat kurallar insanlar herşey boğmaya başlamıştı beni kaçmak istiordm uzaklaşmak.......
arkadaşım beni sonuna kadar dinledi senin sorunun başkalarını çok önemsior olman dedi.biraz rahat ol......
demesi kolay dedim içimden,arkadaşım kolumdan tuttu gel dedi,şu kaldırıma oturalım biraz.hemen itiraz ettim elalem ne der die boşver elalemi gel dedi. oturduk kaldırıma geçen arabaları saydk 150 tane araba geçti önümüzden insanlar tuhaf tuhaf baktı bize.umursamadm hayatımda ilk kez bak dedi arkadaşım şu binaları görüormusun nekadarda yüksek.evet dedim ama bak ayağa kalkınca nasılda küçülüorlar dedi.haklısın dedim.işte senin sorunlarında böyle ayağa kalkınca daha küçük görünecek dedi.gülümsedim.ha şöyle hadi kalk gidelim dedi teşekkür ettim ona sonra ayağa kalktım sorunlarım gerçektende çok küçük göründü bana.ve o gün uzun zamandr yaşadığım en ğüzel ğünlerden biriydi benim.................. Kucaklıyor
böyle toparlayıcı arkadaşlar hayatımızdaki mucizeler oluyor
sevgili mercan sen o mucizeyi bulmuşsun sıkı sıkı sarıl,şanslısın çünkü nadir arkadaşlıklardan biri bu
bende şanslıyım benimde bir mucizem var yıkılmama izin wermiyor!
o ayağa kalkınca küçülen binalar gibi bütün olomsuzluklara karşı beni ayağa kaldırdı(artık oturmuyorum) Üzgün ya da Ağlıyor

yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 15 Ekm 2007 12:07
mercan

Yeni Üye
Yeni Üye

bende artık oturmamaya karar verdim Çok Mutlu
sizlere gerçekten çok teşekkür ederm hepiniz çok iisiniz Çok Mutlu Hayranlık Besliyor Kayan Gözler
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Ekm 2007 08:02
usagi tusukino

Anime Fan
Anime Fan

mercan yazmış:
bende artık oturmamaya karar verdim Çok Mutlu
sizlere gerçekten çok teşekkür ederm hepiniz çok iisiniz Çok Mutlu Hayranlık Besliyor Kayan Gözler
hayır iyi değilizz(kötüde değiliz) hepimiz arkadaşınızz Şaşırmış Durumda iyi olmayla alakası yok ki bunun Hayranlık Besliyor

yardımınız için teşekkürler arkadaşlar!!!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 19 Ekm 2007 11:51
çibiçibi

Venus Fan
Venus Fan

evt arkadaşım, arkilerinde dediği gibi o arkadaşını kaybetme senin herzaman seni düşünen kişi yanında olacaktır ne kar şanslısın ki böyle bir arakadaşın var, ben yıkıldığımda kendi kendime toparlanmaya çalışıyorum sağolsun, bilmiyorum sanırım biraz bencillik yapıyorum onlarla bütün duygularımı paylaşmıyorum insanlara bağlanmaktan onlar beni unuttuklarında, kendi dünyamda kaybolmaktan korkuyorum, depresyon yaşamaktan korkuyorum depresyona girdiğimde 4/5 ay kurtulamıyorum zaten onlardan birine girmiş bulunuyorum sağolsn arkiler biraz yardımcı oluyorlar ama içimdei fırtınaları bilmiyorlar ben isterdim ki senin gibi her zaman yanında bulabileceğin senin tam yanında elini uzattığında kalbine dokunan birisi olsun Üzgün ya da Ağlıyor üff ağlamaya başladım yine bu aralar çok duygusal olmaya başladım yahu ; Şaşırmış Durumda
sana son söz o arkadaşını asla bırakma ve onun değerini bil Ünlem
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Ekm 2007 11:11
mercan

Yeni Üye
Yeni Üye

mutluluk bizim elimizde lütfen üzülme herşey geçer dostluk sonsuza kadar sürer dostlarına biraz daha açılırsan eminim sana daha çok yardımcı olabilirler hem bizlerde varız unutma yalnız değilsin kimse yalnız değil bu dünyada Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Ksm 2007 09:36
Hachiko

Efsane Üye
Efsane Üye

bu arkdaşın baya bilgin biri allah kimseye vermez böyle arkiler onu sakın üzme ve onunla herşeyini paylaş çünkü seni arkinden başka kimse anlamaz Hayranlık Besliyor

Yuuki artık geber Fc !

Zero [ ma * muza * muzlara ] yazık Fc !

Kaname yi çömek fizik kimya astoloji ister Fc !

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 15 Ksm 2007 11:14
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

mutlu bir gün Konu: Yanıt: mutlu bir gün Alıntıyla Cevap Gönder

Çok gzel

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 26 Tem 2008 11:48
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Kitap, Şiir ve Yazılar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız