|
|
|
| |
| Yazar |
Mesaj |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Arkadaşlar size size 4 yıldır çabalayarak öğrendiğim müzik ve nota bilgilerinden söz etmek istiyorum..
Nota:
Arkadaşlar Müzik seslerini gösteren işarettir ve yedi tane nota vardır. La-Si-Do-Re-Mi-Fa-Sol
Porte:
Beş paralel düz çizgi ve dört eşit aralıktan oluşan şekildir.Kısaca porte notaları yazmamız gereken yerdir.Portenin diğer adı dizektir.
bu bir portedir
Anahtar:
Portenin sol baş tarafına konulur ve konulduğu çizgiye kendi adını verir.Arkadaşlar 3 tane anahtarımız vardır.Sol anahtarı,fa anahtarı,do anahtarı..
yukarıda gördüğümüz şekilde 1.si sol anahtarı 2.si fa anahtarı 3.sü do anahtarıdır.Genelde sol anahtarı ve fa anahtarı kullanılır..
Nota değerleri ve vuruşları:
Arkadaşlar size nota değerlerini tabloda göstercem..
Değiştirme işaretleri:Arkadaşlar önüne geldiği notanın ses yüksekliğini değiştiren işaretler vardır.Eminim duymuşunuzdur bemol,diyez felan gibi..
sizin için notaların dizek yani porte üzerinde adlarını yazdım.. sol anahtarı ile..
şimdide sizin için fa anahtarı üzerinde notaların adlarını yazdım..

En son sailormoooon tarafından 25 Tem 2007 14:19 tarihinde değiştirildi, toplam 5 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
vaayy acaba burdan yola çıkarak fülütle sm parçalarını çalabilir miyim? _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
25 Tem 2007 13:05 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
| SaILoRSuN yazmış: |
| vaayy acaba burdan yola çıkarak fülütle sm parçalarını çalabilir miyim? |
çalışırsan çalarsın ama sm parçaları çk zor gibi tabi flütle kolay gelebilir..
aklıma gelmişken arkadaşlar ben bildiğim şeyleri puan kazanmak için paylaşmıyorum.Lütfen beni yanlış anlamayın ben bilgilendirmek için paylaşıyorum.. _________________
 |
|
 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1537 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Zaten daha puan kazancan aldın başını giyon ehehe iyi oluyor iyi _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
25 Tem 2007 15:47 |
|
 |
umi

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1940 Ünvan: Prenses Puan: 3800
|
|
|
|
çok çok teşekkürler özellikle fa anahtarında notalar nasıl sıralanıyor merak ediyordum çok teşekkürler bilgi paylaşımı için _________________
http://sakura-umi.deviantart.com
çok teşekkürler Integra.  |
|
 |
|
25 Tem 2007 17:01 |
|
 |
misis narnidya

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 14 Eyl 2007 Mesajlar: 116 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
ya arklar yaaaaaa..do anahtarı nerde kullanılıyor bilen var mı?  |
|
 |
|
 |
Moonlight Princess

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 11 Eyl 2007 Mesajlar: 1214 Ünvan: Prenses Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
| SaILoRSuN yazmış: |
| vaayy acaba burdan yola çıkarak fülütle sm parçalarını çalabilir miyim? |
benimde alıma geldi hee heee  _________________
 |
|
 |
|
02 Şub 2008 20:22 |
|
 |
|
|
 |
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Sailor Moon Fan Site (c)2007-2008
|