| |
| Yazar |
Mesaj |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1293 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
Konu: My Super Sweet 16 X( |
|
|
|
yabancı ülkelerde insanlar 16 yaşına geldiklerinde bunun hayatlarının dönüm noktası olduğunu düşünüyorlar çünkü bu yaşa geldiklerinde istedikleri gibi azmakta özgürler
ve bazı sayılı ultra süper mega züppelerin onlardan da züppe ve şımarık çocukları daha bu yaşta olmalarına rağmen otellerde, büyük park alanlarında büyük bi gösteriş ve su gibi harcanan baba parasıyla 16. yaşgünlerini kutluyorlar
sanki bu kadar parayı gereksiz yere gösteriş yapmak için harcadıkları yetmiyomuş gibi bi de ezik olarak gördükleri kişileri partilerine çağırmayarak onları rezil ettiğini sanıyor ve birçok kişiye de "paranın gözü kör olsun!" dedirtiyorlar
bir keresinde bir kızın sırf pedikürü için 800 dolar ödediğini hatırlıyorum
ve ayrıca içkinin getirdiği sapkınlıklarla dolup taşan bu eğlenceler nedense yabancı gençler için malesef çok büyük bir zevk kaynağı olmuş durumda...
peki sizin fikirleriniz neler? bu çocukların bu kadar şımartılmasını ne kadar uygun buluyorsunuz? _________________
|
|
 |
|
06 Mar 2008 21:17 |
|
 |
marvelgirl

Anime Fan

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
bi de babası doğumgününde araba alıyo,'benim istediğim markadan değil'deyip zırlayıp duruyorlar.
bir aksilik çıksa gene zırlıyolar.olay çıkarıyorlar.
bir elbise beğenene kadar akla karayı seçiyolar.
ne uyuz tipler ya.biz de doğum günü yaptık sizin gibi görgüsüz müyüz!!
 |
|
 |
|
07 Mar 2008 18:51 |
|
 |
princess mercury

Süper Üye

|
|
|
|
gıcık oluom ben bunlara yaa.bişe sanıolar kendilerini.küçük çocuklar bile bu kadar abartmaz heralde olayı .arabaya olayına ayrı gıcığım zaten.babası alıo beğenmi bide.bu kadarda olmazki canım  _________________
matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller |
|
 |
|
 |
knighTeen87

Üye

|
|
|
|
net biçimde o şımarıklar ölse zerre üzülmem,belki o sayede 1-2 afrika da aç insana daha para düşer,gebersin hepsi _________________
 |
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2345 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
|
|
|
ay bana bu zenginlerden bahsetmeyin uyuz oluyorum"baba bana araba al" hey Allahım öbür tarafta da arabasıyla gezinti yapar  _________________
Teşekkürler Integra  |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
bi de anelerine ciyak ciyak bağırıp "beni kıskanıyosun! " demeleri yok mu bunlar öyle zevki sefa sürerken belki yiyecek bir ekmeği, başını sokabileceği bir çatısı olmayan insanları düşünüyor insan... ve o fakir insanlara değil gönlünü fakirleştirmiş züppelere acıyorum... _________________
|
|
 |
|
08 Mar 2008 12:38 |
|
 |
fawn_fairy

Süper Üye

|
|
|
|
| Flamesniper yazmış: |
ay bana bu zenginlerden bahsetmeyin uyuz oluyorum"baba bana araba al" hey Allahım öbür tarafta da arabasıyla gezinti yapar  |
valla elindekilerle yetinmeyi bilmiyo böyle insanlar açgözlü,bencil,kendinden başkasını düşünmüyolar. _________________
|
|
 |
|
08 Mar 2008 12:38 |
|
 |
immortal

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
| Flamesniper yazmış: |
ay bana bu zenginlerden bahsetmeyin uyuz oluyorum"baba bana araba al" hey Allahım öbür tarafta da arabasıyla gezinti yapar  |
sana katılıyorummm _________________
 |
|
 |
|
08 Mar 2008 13:50 |
|
 |
tweety

Ay Fedaisi

|
|
|
|
ii de suç onların deil ki ailelerinn doğduklarından beri şımartıldıkları için ayrıca bilosunuz ki avrupa ve amerika da hayat tarzı burdakinden çok farklı bize gre çok sinr bozucu bişe ama onlar için çok önemliii _________________
tweety <3 kyo_kusanagi
Nefret etmeye yeminli bedenleri, ovalarda çürümeye terk edilmiş; ruhları kanla lekelenmiş. Bağları kılıçla koparılmış. Karanlıkta yitip giden ruhları feryatta...
<<< SeVenLer ÖleCek >>>
_BaSiLiSk_ |
|
 |
|
 |
Nilo$

Ay Fedaisi

Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 478 Ünvan: Prenses Puan: 3225
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

|
|
|
|
herşeyin parayla alınabileceğini sanoyorlar ne yazık -_-
çok haklısın Nilo$, o bakımdan gerçekten çok şanslıyız  _________________
|
|
 |
|
15 Mar 2008 13:02 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1221 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
|
|
|
bir de anne babalarına karşı sınırsız saygısızlık var ve en kötüsü ailesi buna hiçbir tepki vermiyor.Ben olsam annem babam öldürür beni  _________________
Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
Cohen_Mangaka

Ay Fedaisi

Kayıt: 28 Oca 2008 Mesajlar: 456 Ünvan: Prens Nerden: Neptune
|
|
|
|
programa katılanlar çok şanslı ama xD onların yerind eolmayı çok isterdim xD.süperler yaa T-T kesin doğum günüm için gazette yi getirdim xP mangaların animelerin olduğu cosplay dolu manga gen ve venüs teki tğm üyelerin olduğu bir doğum günü xP benim cosplay'im lulu olurdu xP xD sizin için pgsm oyuncularınıda isterdim xP xD _________________
 |
|
 |
|
21 Nis 2008 19:09 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
bazen ağzım açık izlediğim bir program.. nedense ben beeniyorum.. yanii bence doğum günleri partileri çok yaratıcı.. ailende paran varsaa yaşadın. yoksa bizim gibi anca tvde seyredersiin. ama yok ya ben beğeniyorum.kyo-kusanagi. oarası amerika oluncaa .. öyle oluyor iştee. aman salla sen kendin saygılıysan diğerlerini boşwerr _________________
 |
|
 |
|
27 Nis 2008 15:23 |
|
 |
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1221 Ünvan: Prenses Puan: 455
|
Konu: Yanıt: My Super Sweet 16 X( |
|
|
|
haklısın cnm xD bende ara sıra annemle ve babamla atışıyorum ama bu kadar saygısız değilim yani  _________________
Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
tweety <3 kyo_kusanagi |
|
 |
|
 |
|
|
|