| |
| Yazar |
Mesaj |
miya
Venus Fan

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 685 Ünvan: Prenses Puan: 2900
|
|
|
|
O her zaman aklımızda!Onu hatırlamamız için eserlerinden birini herhangi bir anda görmemiz bile yeter ^__^ hatta bu foruma her girdiğimizde biliyoruz ki herşey onun sayesinde var (aynı şekilde Allahı da hatırlayabilirsiniz : P ).Peki 15 martta,onun doğum gününde, kendilerini biraz daha anmak kötü mü olurdu?Hadi bu kez onun için en güzel dileklerimizi sunalım =)
Bkz ben başlıyorum;
İyi ki varsın Naoko-sama belki bu yazdıklarımız sana ulaşamıycak,ama önemli olan sailormoon tılsımını yaşatmak.Yaşatacağız da! Yaptıkların asla boşuna değildi.Ömrümüz boyunca kalbimize koyduğun tılsımları taşıyacağız
nice mutlu yıllara
bundan sonra geçireceğimize inandığım her 15 martta burda toplanalım ^_^ ( tabi başlığın daha uygun bir yere açılması ihtimali yoksa ) _________________

En son miya tarafından 15 Mar 2008 14:35 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2398 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5700
|
|
|
|
iyiki doğdun mrs.takeuchi^^ iyiki sailor moon gibi güzel bir eseri yarattın yoksa böyle güzel arkadaşlıklara böyle güzel bir forumu belki göremezdim bulamazdım nice yıllara naoko^^ bari sitemize misafir olarak uğra da sana bir imza avatar takımı yapalım
edit:Naoko hanımın doğum günü 30 haziran değilmiydi yoksa usagi ile mi karıştırdım  _________________
İmza için teşekkürler Aqua 
En son Flamesniper tarafından 15 Mar 2008 17:52 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
miya
Venus Fan

|
|
 |
|
 |
venüs prensesi

O Bir Yıldız!

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1443 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 1000
|
|
|
|
iyiki doğdun naoko bu kadar güzel bir eser verebildiğin ve bu eseri oluşturacak kadar iyi bi insan olduğun için iyiki doğdun iyiki varsın ama keşke türkçe bilsende gelip burda bizim le takılsan yaw  _________________
merkürümün şaheseri
merkür=Bihter
venüs=Nagehan
|
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1328 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
çocukluk yıllarımızı şenlendiren, bize dostluğun ve sevginin gücünü öğreten, birçoğumuzun düzgün kişilikli insanlar olmasında şüphesiz büyük bir rolünün olduğu bir eseri yaratan ve hala şükrettiğimiz insan, Naoko Takeuchi, doğum günün kutlu olsun, umarım her yeni senen birbirinden güzel geçer
bugün burda birçoğumuz birbirimizden çok uzakta olsak da kalplerimiz senin sayende bir atıyor Naoko-Sama, minnettarız  _________________
|
|
 |
|
15 Mar 2008 14:29 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
iyiki doğduğun naoka senin sayende şimdi bizler burada toplanıyoruz bu eserin olmasaydı şimdi bu kadar insan burada bulunmayacaktı sana çok şey borçluyuz iyiki varsın _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1786 Ünvan: Prenses Puan: 5315
|
|
|
|
Doğum gününü kutlar ellerinden öperim Naoko apla Şaka bir yana, bu güzel animeyi yaratıp,bizi bir araya getiren kişide sensin İyiki varsın Naoko  _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
15 Mar 2008 19:27 |
|
 |
umi

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1940 Ünvan: Prenses Puan: 3800
|
|
|
|
iyiki doğdun Naoko-sama. iyiki varsın ve iyiki manga-ka oldun. şu an bu forumdaysak bu senin sayende oluyor. seni hiç unutmayacağız.  _________________
http://sakura-umi.deviantart.com
çok teşekkürler Integra.  |
|
 |
|
15 Mar 2008 19:27 |
|
 |
Prenses Serenetty

Efsane Üye

Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1774 Ünvan: Prenses Puan: 1250
|
|
|
|
Naoko iyi ki doğdun keşke bu siteye üye olsan  _________________ Bu İmza ve Avatar İçin kendime teşekkürler
How can you see into my eyes... |
|
 |
|
 |
miya
Venus Fan

|
|
|
|
bu sene katılım az oldu sanki.. göremiyenler için son şans son bir saat ^^' _________________
 |
|
 |
|
 |
Hachiko

Efsane Üye

Kayıt: 10 Hzr 2007 Mesajlar: 2328 Ünvan: Prenses Puan: 935
|
|
|
|
mutlu yıllar nakao hanım...
iyiki varsınız iyiki bir mangaksınız sizin sayenizde burdayız sizin sayenizde sevgini sıcaklıgını [sanal dünyada ] ögrendik. her şey için teşekürler sağlık huzurlu bir yıl geçeirmeniz dileğiyle.. |
|
 |
|
 |
NANA

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 539 Ünvan: Prenses Puan: 1745 Nerden: Japonya
|
|
|
|
Otanjoubi Omedetou Gozaimasu, Naoko-sama!
Daha yeni gördüm cidden başlığı O_o Yine altta kalmış heralde.. Pıhf...
Katılımda az.. Ayıp oldu Naoko-samaya  _________________
 |
|
 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
happy bördey naoko-chan *-* iyiki varsn iyiki sm mangasını çizdin *-* sayende ay sonu gelecek kabarık faturayı bile takmıyorum *-* ha bire sm mangası*-*nice nice senelere =) _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
15 Mar 2008 23:41 |
|
 |
hebele

Geçiyordum Uğradım

Kayıt: 20 Şub 2008 Mesajlar: 17 Ünvan: Prens Nerden: Ankara
|
|
|
|
tanımam etmem ama iyiki doğmuş valla. çünkü o olmasaydı sailor moon'da olmazdı.  |
|
 |
|
16 Mar 2008 23:29 |
|
 |
Jupiter_Love

Sağlam Üye

|
|
|
|