| |
| Yazar |
Mesaj |
Cassidy Fairylady

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
arkadaşlar bende sizlerin neden bu forumu seçtiğinizi merak ediyorum. internet üzerinde o kadar sailor moon forumu varken neden burası?
benim nedenim:
burası benim ilk göz ağrım.internete girmeye başladığım ilk zamanlarda keşfetmiştim.aslında o zaman forum yoktu.sitemynet uzantılıydı o zaman yanlış hatırlamıyorsam.ziyaretçi defteri filan vardı ozamanlar.orada yazışırdık.srdından forum açıldı ama ilk başlarda sorunluydu.sorun düzeltildi, bu seferde ben kendi saflığımdan bi süre giremedim.ozamanki forumda "kuralları kabul ediyorum" kısmında "13 yaşın altındayım" "13 yaşın üstündeyim" seçeneği bulunuyodu ve ben 12 yaşında olaraktan saf saf altındayımı işaretlemiş, bu nedenlede bi türlü sisteme dahil olamamıştım.neyse, bi kaç yanlış denemenin ve boşuna kaydedilmiş isimlerin ardından forumda yerimi aldım.forumdaki sıcaklık, arkadaşlık ve müthiş sailor moon fırtınası beni içine aldıııı götürdü.
işte benim öyküm bu.ya sizin?  _________________
İstanbul'um..
Yaşamım..Nefesim..Aşkım.. |
|
 |
|
21 Tem 2007 20:33 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Ben bir yıl kadar önce sailormoon fankülübüne üye oldum. ilk başlarda oraya pek girmesem de sonradan ortamın sıcaklığı beni kendine o kadar bağladı ki; bir daha ayrılamadım. orda edindiğim bir çok güzel insan var (bir kısmı malesef burada olmasa da) ve onların bulunduğu her yer benim evim gibi. bu site de zaten sailor moon kulübünün kardeşiydi adeta. zaten sailoroon kulübünün temelleri de venus ailesine dayanıyormuş ((: e tabii venus forumları açılınca hiç durmadım (: malesef şu anda internetim olmadığı için pek giremiyorum, ama kalbim hep sizinlee ((: _________________
 |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Ben bu forumu seçmemin nedeni içindeki güzellikler.Yani forumun içindeki güzellikler.Bu güzellikler ne diyosanız söliim.Benim için 1. olan sırada şu varki arkadaşlık.Bu forumda birçok arkadaşım var çok samimiyiz ve onları çok seviyorum.Forumun ortamı acayip derece iyi.Ben bu siteye 4-5 yıl önce girmiştim.İlk sailormoon forumuna girişim venus sanat galerisinde gerçekleşti.Sailormoon sohbetine bayılırdım böyle böyle derken msn öğrendim birçok smciyi msn ye ekledim ve şu an birçoğuyla kanka bile olduk ..Ben bu forumu çok seviyorum hiç ayrılmak istemiyorum... ama şu öss yaktı beni  _________________
 |
|
 |
|
 |
Yakamoz

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
ben bu forumu ilk arkadaşımdan duydum sonra girdim amacım burada biraz durup başka forumlara gitmekti ama olmadı burası çok güzeldi buradaki üyeler çok sıcaktı yani diğer forumlardakiler gibi değillerdi bırakamadım ve kaldım şimdi ilk düşüncemden gerçekten çok ama çok utanıyorum inş. sizde bana ilk düşüncem yüzünden kızmassınız çünkü bu forumun bir parçası olmak bana mutluluk veriyor
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM!!!! _________________
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=35883096ij0oz1.png][img]
http://www.sailormoonfansi.forumlari.net -- jeanne-yu-gi-oh!-witch ve sailormoon ile ilgili herşey burada |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
2004 yılının mart ayına dayanır ah ahhh geçmiş ola derler hahahaha Her neyse*-* Sonra işte google de buldum ilk burayı sonra devamlı girdim diğer sm forumları yoktu o zaman olsa da zamanla venusun yerini hiç biri tutamadı o yüzden venus yıllardır ayakta. Çünkü dostluğu sevgiyi arkadaşlığı içinde barındıran bir çok üyesi var ve bu üyeler sayesinde devam etme gücü içinde doğuyor Sm yi en iyi yaşatan yer burası diye düşünüyorum ve bu yüzden burayı ve buradaki arkadaşlarımı seviyorum ^-^  _________________
 |
|
 |
|
 |
Eternal Moon

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 1115 Ünvan: Prenses Puan: 2025 Nerden: Ay
|
|
|
|
ben daha yeniyim ama sewdim forumu bitane foruma daha üyeyim oradada dostluklar var ama aşırı ciddi bi forum burası öle değil nerdeyse herkes birbirini tanıyo ve herkes istediğini yapıyo  _________________
|
|
 |
|
01 Ağu 2007 20:03 |
|
 |
noxious_dru

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
hmm bi gün youtube da dolaşırken sailor moon a bakıyım dedim ve sm aşkı küllerinden yeniden doğdu o gün (çok mu duygusal oldu ne )
neyse ben başladım google da iyi bi sm sitesi aramaya
bi buldum olmadı uyduruktu
ikincisi fena değildi ama bana yetmez dedim sonra bi tane daha buldum iyi bi foruma benziyodu ama çok ilerlemişti ve ben çekirdekten girmediysem o foruma alışamam dedim sadece resimlerine baktım sonra yine google da aradım ertesi gün ve burayı buldum sonra anladım ki aynı kişler flnmış işte
hah dedim tam zamanı yeniyken gir forumaa
çok fazla muhabbetlere katılmasam da tanımasam da çoğu kişi, tanınmasam da seviyorum bu forumu  |
|
 |
|
01 Ağu 2007 23:14 |
|
 |
sungirl

Otaku

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 356 Ünvan: Prenses Puan: 2225
|
|
|
|
daha önceki siteye üye olduğum ve en profeyşınıl gördüğüm site olduğu için. ortamda güzeldi. sailormoonu sevdiğim için üye oluyorum en başta _________________
__[img]http://img389.imageshack.us/my.php?image=sungirlhediera1.gif[/img]
*Gold_Heart*'e Çok Teşekkürler *.*
|
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Sm Kulubünde üye olduğumda gerçekten forumu çok beğenmiştim.O sıralar venüs sitesine de uğruyordum...O zamanlar böle değildi loglar felan şimödi yeniden değiştirildii...Nese Venüs forumunun sm kulubü gibi hemen alışabilinecek bir bağı var...Üye olan bu forumdan kopamıyor.Bnmki...Bazı arkadaşlarım burda
Sm / Anime kapsamlı türkiyenin en iyi site ve forumlarında olması çünkü gerçekten çok bilgi ediniyoruz...
Ve tabiki bu forumda sıkılmamam...Sıkılmaığım için olsa gerek
Yani herkesin kendine özel sebepleri var.Sy say bitmez...
Türkiye Ay savaşçısı Forumu işte / Şimdi Mamoru alınır..Venüss!!!
Venüs gibi aşk ve sevgi dolu bu forum! _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
Serena

Yeni Üye

|
|
|
|
ben önce dier forumdaydım orada zati çok anlatılmıştı bu forum.. onun da etkisi var yani ama her şeyden önce burası benim kalbimin ritmine uyum sağladığı için buradayım... _________________ ÖyLesine GaRip Ki NeFret,
BöYlesini İlk Kez Tadıyorum;
Ölesiye Kırsan Da Beni,
Seni Hala SeViyorum... |
|
 |
|
02 Ağu 2007 13:50 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
ben ben 3-4 ay önce bir münazara ödevi için bilgi arıodum birden siteyi gördüm ve aniden bi bağımlılık oldu hemen üye oldu konusuda zaten benim sen sewdiğim şeydi sm üye olduktan sonra artık pc başından kalkmıyordum (annemlerden işittiğim azarda cabası)
buranın havası bana çok uydu çok sıcaktı daha sonra venüse gectik burasıda öyleydi bi çok arkadaş edindim burda sere,moonliht,luna,mamoru,sailormarsreichan,sailormoooon,ay pilotu,rei,miya,sungirl,tatlı kız,usa-ko,sun,mana
ilk manayı tanımıştım bana yardım etmişti forum konusunda ama şuan fazla uramıo foruma  _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
06 Ağu 2007 11:49 |
|
 |
chibi_moon

Süper Üye

|
|
|
|
ben bi defa googleda sailormoon yazdım gezerken bu forumu gördüm dikkatimi çekti  _________________
bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.< |
|
 |
|
 |
*Gold_Heart*

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 2180 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 3305
|
|
|
|
| chibi_moon yazmış: |
ben bi defa googleda sailormoon yazdım gezerken bu forumu gördüm dikkatimi çekti  |
benim de aynen öyle oldu
ben de ay savaşçısı yazıp googleda ararken bu siteyi keşfettim
o zamanlar bu forum daha açılmamıştı mayıs ayı falandı
ama bu foruma üye olduğumdan beri çokkkkkk mutluyum pek çok arkadaş ve kanka edindimmmmm  _________________
Çok teşekkürler usa-chan *-*
bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*
süpersin sweet-chanim *-* |
|
 |
|
06 Ekm 2007 12:55 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1381 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
MaKoTo-MeLoS

Yeni Üye

|
|
|
|
ben daha yeni üye oldum ama daha siteye alışamadımmm     _________________ Makoto aşşkkkkıımmmm...
senii çoookkkk seviyoruuummm.. |
|
 |
|
08 Ekm 2007 21:17 |
|
 |
|
|