Sailor Moon Forum

Neden bu forum?
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
Cassidy Fairylady

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ünvan: Prenses

Neden bu forum? Konu: Neden bu forum? Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bende sizlerin neden bu forumu seçtiğinizi merak ediyorum. Kayan Gözler internet üzerinde o kadar sailor moon forumu varken neden burası?

benim nedenim:

burası benim ilk göz ağrım.internete girmeye başladığım ilk zamanlarda keşfetmiştim.aslında o zaman forum yoktu.sitemynet uzantılıydı o zaman yanlış hatırlamıyorsam.ziyaretçi defteri filan vardı ozamanlar.orada yazışırdık.srdından forum açıldı ama ilk başlarda sorunluydu.sorun düzeltildi, bu seferde ben kendi saflığımdan bi süre giremedim.ozamanki forumda "kuralları kabul ediyorum" kısmında "13 yaşın altındayım" "13 yaşın üstündeyim" seçeneği bulunuyodu ve ben 12 yaşında olaraktan saf saf altındayımı işaretlemiş, bu nedenlede bi türlü sisteme dahil olamamıştım.neyse, bi kaç yanlış denemenin ve boşuna kaydedilmiş isimlerin ardından forumda yerimi aldım.forumdaki sıcaklık, arkadaşlık ve müthiş sailor moon fırtınası beni içine aldıııı götürdü.

işte benim öyküm bu.ya sizin? Göz Kırpıyor

İstanbul'um..
Yaşamım..Nefesim..Aşkım..
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 21 Tem 2007 20:33
rei

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

Neden bu forum? Konu: Yanıt: Neden bu forum? Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bir yıl kadar önce sailormoon fankülübüne üye oldum. ilk başlarda oraya pek girmesem de sonradan ortamın sıcaklığı beni kendine o kadar bağladı ki; bir daha ayrılamadım. orda edindiğim bir çok güzel insan var (bir kısmı malesef burada olmasa da) ve onların bulunduğu her yer benim evim gibi. bu site de zaten sailor moon kulübünün kardeşiydi adeta. zaten sailoroon kulübünün temelleri de venus ailesine dayanıyormuş ((: e tabii venus forumları açılınca hiç durmadım (: malesef şu anda internetim olmadığı için pek giremiyorum, ama kalbim hep sizinlee ((:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 21 Tem 2007 20:41
sailormoooon

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Prens

Ben bu forumu seçmemin nedeni içindeki güzellikler.Yani forumun içindeki güzellikler.Bu güzellikler ne diyosanız söliim.Benim için 1. olan sırada şu varki arkadaşlık.Bu forumda birçok arkadaşım var çok samimiyiz ve onları çok seviyorum.Forumun ortamı acayip derece iyi.Ben bu siteye 4-5 yıl önce girmiştim.İlk sailormoon forumuna girişim venus sanat galerisinde gerçekleşti.Sailormoon sohbetine bayılırdım böyle böyle derken msn öğrendim birçok smciyi msn ye ekledim ve şu an birçoğuyla kanka bile olduk Çok Mutlu..Ben bu forumu çok seviyorum hiç ayrılmak istemiyorum...Çok Mutlu ama şu öss yaktı beni Kötülük Düşünmekte!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 21 Tem 2007 20:48
Yakamoz

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

ben bu forumu ilk arkadaşımdan duydum sonra girdim amacım burada biraz durup başka forumlara gitmekti ama olmadı burası çok güzeldi buradaki üyeler çok sıcaktı yani diğer forumlardakiler gibi değillerdi bırakamadım ve kaldım şimdi ilk düşüncemden gerçekten çok ama çok utanıyorum inş. sizde bana ilk düşüncem yüzünden kızmassınız çünkü bu forumun bir parçası olmak bana mutluluk veriyor

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM!!!!

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=35883096ij0oz1.png][img]
http://www.sailormoonfansi.forumlari.net -- jeanne-yu-gi-oh!-witch ve sailormoon ile ilgili herşey burada
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 01 Ağu 2007 19:15
prenses serenity

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

2004 yılının mart ayına dayanır ah ahhh geçmiş ola derler hahahaha Çok Mutlu Her neyse*-* Sonra işte google de buldum ilk burayı sonra devamlı girdim diğer sm forumları yoktu o zaman olsa da zamanla venusun yerini hiç biri tutamadı o yüzden venus yıllardır ayakta. Çünkü dostluğu sevgiyi arkadaşlığı içinde barındıran bir çok üyesi var ve bu üyeler sayesinde devam etme gücü içinde doğuyor Dil Çıkartıyor Sm yi en iyi yaşatan yer burası diye düşünüyorum ve bu yüzden burayı ve buradaki arkadaşlarımı seviyorum ^-^ Hayranlık Besliyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Ağu 2007 19:21
Eternal Moon

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

ben daha yeniyim ama sewdim forumu bitane foruma daha üyeyim oradada dostluklar var ama aşırı ciddi bi forum burası öle değil nerdeyse herkes birbirini tanıyo ve herkes istediğini yapıyo Şaşırmış Durumda

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ağu 2007 20:03
noxious_dru

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

hmm bi gün youtube da dolaşırken sailor moon a bakıyım dedim ve sm aşkı küllerinden yeniden doğdu o gün (çok mu duygusal oldu ne Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor )
neyse ben başladım google da iyi bi sm sitesi aramaya
bi buldum olmadı uyduruktu
ikincisi fena değildi ama bana yetmez dedim sonra bi tane daha buldum iyi bi foruma benziyodu ama çok ilerlemişti ve ben çekirdekten girmediysem o foruma alışamam dedim sadece resimlerine baktım sonra yine google da aradım ertesi gün ve burayı buldum sonra anladım ki aynı kişler flnmış işte
hah dedim tam zamanı yeniyken gir forumaa Kahkaha Atıyor
çok fazla muhabbetlere katılmasam da tanımasam da çoğu kişi, tanınmasam da seviyorum bu forumu Göz Kırpıyor Kayan Gözler
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 01 Ağu 2007 23:14
sungirl

Otaku
Otaku

daha önceki siteye üye olduğum ve en profeyşınıl gördüğüm site olduğu için. ortamda güzeldi. sailormoonu sevdiğim için üye oluyorum en başta

__[img]http://img389.imageshack.us/my.php?image=sungirlhediera1.gif[/img]

*Gold_Heart*'e Çok Teşekkürler *.*

Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 01 Ağu 2007 23:15
usagiserenity

Venus Fan
Venus Fan

Sm Kulubünde üye olduğumda gerçekten forumu çok beğenmiştim.O sıralar venüs sitesine de uğruyordum...O zamanlar böle değildi loglar felan şimödi yeniden değiştirildii...Nese Venüs forumunun sm kulubü gibi hemen alışabilinecek bir bağı var...Üye olan bu forumdan kopamıyor.Bnmki...Bazı arkadaşlarım burda Çok Mutlu
Sm / Anime kapsamlı türkiyenin en iyi site ve forumlarında olması çünkü gerçekten çok bilgi ediniyoruz...
Ve tabiki bu forumda sıkılmamam...Sıkılmaığım için olsa gerek Çok Mutlu
Yani herkesin kendine özel sebepleri var.Sy say bitmez...
Türkiye Ay savaşçısı Forumu işte / Şimdi Mamoru alınır..Venüss!!!
Venüs gibi aşk ve sevgi dolu bu forum!

Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 01 Ağu 2007 23:39
Serena

Yeni Üye
Yeni Üye

ben önce dier forumdaydım orada zati çok anlatılmıştı bu forum.. onun da etkisi var yani Çok Mutlu ama her şeyden önce burası benim kalbimin ritmine uyum sağladığı için buradayım...
Seni Hala SeViyorum...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Ağu 2007 13:50
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ben ben 3-4 ay önce bir münazara ödevi için bilgi arıodum birden siteyi gördüm ve aniden bi bağımlılık oldu Çıldırmış Durumda hemen üye oldu konusuda zaten benim sen sewdiğim şeydi sm Hayranlık Besliyor üye olduktan sonra artık pc başından kalkmıyordum (annemlerden işittiğim azarda cabası)

buranın havası bana çok uydu çok sıcaktı Kahkaha Atıyor daha sonra venüse gectik burasıda öyleydi bi çok arkadaş edindim burda Zarif sere,moonliht,luna,mamoru,sailormarsreichan,sailormoooon,ay pilotu,rei,miya,sungirl,tatlı kız,usa-ko,sun,mana Hayranlık Besliyor

ilk manayı tanımıştım bana yardım etmişti forum konusunda ama şuan fazla uramıo foruma Hüzünlü Çıldırmış Durumda

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Ağu 2007 11:49
chibi_moon

Süper Üye
Süper Üye

ben bi defa googleda sailormoon yazdım gezerken bu forumu gördüm dikkatimi çekti Gülücük Dağıtıyor

bu müthiş imza-avtar için venüs prensesine çok teşekkürler!!
ark.lar modemim patladı yaaa >.<
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 06 Ağu 2007 12:35
*Gold_Heart*

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

chibi_moon yazmış:
ben bi defa googleda sailormoon yazdım gezerken bu forumu gördüm dikkatimi çekti Gülücük Dağıtıyor

benim de aynen öyle oldu Çok Mutlu

ben de ay savaşçısı yazıp googleda ararken bu siteyi keşfettim

o zamanlar bu forum daha açılmamıştı mayıs ayı falandı

ama bu foruma üye olduğumdan beri çokkkkkk mutluyum pek çok arkadaş ve kanka edindimmmmm Çok Mutlu

Çok teşekkürler usa-chan *-*

bu müthiş hediye için jeanne*me sonsuz teşekkürler *-*

süpersin sweet-chanim *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 06 Ekm 2007 12:55
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

chibi_moon yazmış:

aynen benim de öyle ama forumu bulmam biraz uzun sürdü dikkat etmemişim. çok beğendim siteyi ve hemen üye oldum ve şimdi de burdayım Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:

Flamesniper cnm çok güzel olmuş tam istediğim gibi çok teşekkürler...

Gece'ye imza için çok teşekkürler

http://www.azbuz.com/viewProfile.jsp?userId=906137
http://animedunyasi.azbuz.com/index.jsp
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 06 Ekm 2007 12:58
MaKoTo-MeLoS

Yeni Üye
Yeni Üye

ben daha yeni üye oldum ama daha siteye alışamadımmm Hüzünlü Hüzünlü HüzünlüHüzünlüHüzünlüHüzünlü
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 08 Ekm 2007 21:17
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 21 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız