| |
| Yazar |
Mesaj |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
| ben chibi usaya sinir oluyorum . çünkü çok şımarık bir kız. çıkış sahnesine gıcık oluyorum.. çocuk diye geçmeyin. kendini bir şey zannediyor bir dee. sinir şeyy |
|
 |
|
09 Hzr 2007 19:57 |
|
 |
sln

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
doğru şımarık ve gıcık ama çok tatlı. _________________
 |
|
 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
İlk tanışma bölümlerinde uzaylı gibi. Biraz garip davranıyor. Ehh dünyaya yeni gelmiş biri olarak alışması zor sanırım. Ama sonradan daha eğlenceli biri oluyor. _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
moongirl

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
| Çok şımarık ve dediğim dedik bir çocuk sürekli kendi istediği olacak illa başkasının ne istediği hiç önemli değil gibi davranıyor. |
|
 |
|
 |
usagi_mamuro

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
size katılıyorum biraz şımarık ama ilklerdi o sonradan çok tatlı ve uysal bir kız oldu _________________ yalancı diyarın gerçek dostluğu sailor moon |
|
 |
|
09 Hzr 2007 20:08 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
bence çok tatlı tamam büyüklerine çok saygısız ama çok sevimli bi kızz.. _________________
 |
|
 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1284 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
| ilk başlarda bende ona gıcık olmuştum aysavaşçısının yerine geçicek sandım ama sonra öle bişi olmadığı için sewindim |
|
 |
|
09 Hzr 2007 21:00 |
|
 |
NANA

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 539 Ünvan: Prenses Puan: 1745 Nerden: Japonya
|
|
|
|
Sevdiklerine davranma tarzi öyle bence.Ben fazla gicik olmuyorum.Rei usagi ile kavga ettiginde onu da sevmezdim mesela Ama sonradan baya bir sevdim kendilerini
Ayrica o olmasa supers s sezonu nasil olacakti nasil eglenecektik  _________________
 |
|
 |
|
 |
sailorsebnem

Yeni Üye

|
|
|
|
bu sorunun cevabı 67.bölümde gayet açık _________________
Şebnem Ferah'tan geliyor //Çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına, önce senin ellerin kirlenecek... |
|
 |
|
 |
moonrock

Sağlam Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 183 Ünvan: Prenses Puan: 185 Nerden: Ankara
|
|
|
|
gıcık olunmıcak gibi deil ki,usagi ne dese uyuz uyuz cevaplar verio!!! kendini bi şey sanıyo!! tip olarakta hiç şirin değil keşke chibi-usa yerine baştan sona chibi chibi oynasaydı .. _________________
YoU poisoned my life,so I take this knife and I cut you out..CUT YOU OUT!!
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.. Mustafa Kemal Atatürk .. |
|
 |
|
10 Hzr 2007 00:31 |
|
 |
şokko

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
evet biraz sinir bozucu ama bence çok eğlenceli bir kız _________________ Gerçek Sevgi En Büyük Erdemdir |
|
 |
|
10 Hzr 2007 11:14 |
|
 |
noxious_dru

Sailor Moon Fan

|
|
|
|
ilk çıktığı zamanlar pek sevmemiştim mamarunun onunla ilgilenmesi usaginin kıskanması fln ama sonra çok sevdim çok şirin bişi bence  |
|
 |
|
10 Hzr 2007 11:39 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
walla bn seviyorum bana göre sorun yok.Bence herkesin chibiusayı sevememesinin nedeni çekememezlik ^^ _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
dolunay

Beni Görmeye Alışın

|
|
|
|
| ya chibiusa sevilcek gibi mi ya aslında çocuklara sinir kapan biri değilimdir amaaaa bu kadar uyuz birini görmedim soruya cevap olarak davranışlarının yarısını gösterebilirm |
|
 |
|
10 Hzr 2007 20:41 |
|
 |
umi

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1940 Ünvan: Prenses Puan: 3800
|
|
 |