Sailor Moon Forum
Nerde Kalmıştık XD
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Haberler

Yazar Mesaj
sailor light

Yeni Üye
Yeni Üye

Ünvan: Prenses

Nerde Kalmıştık XD Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

merkür prensesi yazmış:

madem açılacaktı neden "görevini tamamlamıştır, arşiv olarak açılacaktır" gibi şeyler söylendi o.O agresif filan demeyin ama bilmeye hakkım var yani Madde

o yazıyı görünce şok oldum resmen.sonrada yarın akşam saatlerinde tekrar açılacaktırı görünce sevindim.açılınca daha bi sevindim Kahkaha Atıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Nis 2008 18:06
princess mercury

Süper Üye
Süper Üye

ayy nasıl rahatladım var yaa.oh be Çok Mutlu .ben buraya çok alıştım yaa Hayranlık Besliyor .kapanmasın hiç

matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 18 Nis 2008 18:07
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

Kapandığı sıralarda burada değildim O.o Neden kapatıldığını bilmiyordum Niloş söylemişti ve şok olmuştum ama şimdi herşeyin yerli yerinde olduğunu görmek güzel Çok Mutlu

Yinede arkadaşlarımızın dediğin gibi "Forum görevini tamamlamıştır" gibi bir yazının sadece bir anlık öfke patlaması ile çıkmadığını düşünmeyi umut ediyorum Çok Mutlu

Umarım hepimiz bir forumda kocarız Dil Çıkartıyor Sailor Moon sonsuza kadar Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Nis 2008 18:15
SailorMarsReiChan

Efsane Üye
Efsane Üye

Forum Kapandı...Bidaha açılmaz herhalde Üzgün ya da Ağlıyor demistim ama...*-* Tekrar birlikteyiz yeniden merhaba venus Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

Sailor Mars ♥
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 18 Nis 2008 18:35
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

iki gündür pcim bozuk olduğu için nete giremiodum girdiğimdede site açılmıştı ama kapandığını duymuştum pek bişe fark etmedi benim için ama kapansaydı eğer bende çok üzülürdüm burda kocaman bi aile olmuşken onu kaybetmek çok acı olurdu Hüzünlü amann neyse önemli olan biz gene bir aradayız ya ona bakalım biz arada sırada böyle olur ayrılıklar böylelikle birbirimizi ve sailor moonu ne kadar sevdiğimizi anlamış oluruz Gülücük Dağıtıyor

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Nis 2008 18:46
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ayy ne kötü bir gündü kapandığı an şok oldum ya bir daha olmamasını yürekten umut ediyorum:)
Şu sıralar sınavlar dersler kusrlar ok yoğu malesef bitsin geri döneceğim:)

Full Moon wo Sagashite FaN Site

Kamikaze Kaitou Jeanne FaN Site
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Nis 2008 19:17
~mana~

Anime Fan
Anime Fan

Bizim tayfa dökülmüş gene kürkçü dükkanına Çok Mutlu
Özlemişim yha^^

Etkinlikler madem Temmuz'a kadar yok, biz yeni bir icraat mı üretsek acep?^^'
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 18 Nis 2008 19:59
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

O.o kıs flame allah seni ne yapmasın -_- kıs ndn msnden solemion venusun acıldıını tekrar deniyim die girmeseydm valla goremicektm O.o kıs snnle biz snra grscez XD

ay cok sfndm ha :3 ama temmuz ayına kdr daa cok var *-* ossun yeterki beraber olalım yeni üye gelmicekse forum biraz rahatlıcak sanırım O.o" walla bu gune kdr bekleyip üye olmayanlara gecmis ola XP umarım sizide aramızda görürüz...

tekrar hoşbuldum Kahkaha Atıyor

Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Nis 2008 20:35
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

chibi_chibi_tr yazmış:
O.o kıs flame allah seni ne yapmasın -_- kıs ndn msnden solemion venusun acıldıını tekrar deniyim die girmeseydm valla goremicektm O.o kıs snnle biz snra grscez XD

ay cok sfndm ha :3 ama temmuz ayına kdr daa cok var *-* ossun yeterki beraber olalım yeni üye gelmicekse forum biraz rahatlıcak sanırım O.o" walla bu gune kdr bekleyip üye olmayanlara gecmis ola XP umarım sizide aramızda görürüz...

tekrar hoşbuldum Kahkaha Atıyor

Neee? vallahi senin haberin var zannettim ben Neee?

Teşekkürler Integra Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 18 Nis 2008 21:06
sailor chibi usa

Anime Fan
Anime Fan

O yazıyı görünce şok olmuştum ya Karışık iyiki yeniden açıldı Hayranlık Besliyor

Uvv tipini yerim <3 ^^ Saol Integra

Witch 3 ayda bir değil, her ay çıksın diyosan TIKLA yorum yaz
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 18 Nis 2008 21:08
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

venüsün 1gün kapalı kalması aslında çok işe yaradı çünkü herkezde bi şok ve çekidüzen oluşturdu ayrıca venüsü ve venüstekileri ne kadar çok sevdiğimizi anladık ^^ birdaha kapanmaması dileklerimle ^^

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 19 Nis 2008 14:42
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

oleeey yeni temayı çok merak ediyorummm...Eminim çok güzeldir..Hayırlı olsun Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Nis 2008 15:39
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

ohoo forumm kapanmışştaa açılmıştta hiçbirini göremedm bide giz-chanim sürekli msj atıp beni bilgilendirmesydi(canımsın giz-chan=)) iyice yabancısı olacaktm buranın Üzgün ya da Ağlıyor neyse iyiki açılmış bidaha kapanmaması dileğiyle ^^

Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Nis 2008 16:04
haruka*

Süper Üye
Süper Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses

mamo abi korkuttun ama beni o yazı neydi öle Çıldırmış Durumda
ne diyo ya bu dedim kontak ettin beni ama çok seviyom seni Şekerlik Yapar
yeniden bir arada olmak çok güzel Çok Mutlu
bizim forumun sıcaklığı başka bir forumda yok,venüsü ve venüstekileri çok seviyorum Sarılır

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 19 Nis 2008 19:04
Mamoru

Koruyucu
Koruyucu

Ünvan: Prens

Bu arada Luna tarafından hazırlanmış yeni temamız Profil'den seçilebilir durumda. Aynı zamanda giriş yapmayan üye ve ziyaretçilerin de göreceği şekilde ayarlandı. Biraz nostalji iyi gelir ^^ Tema mylmanga, editleyen Luna'ya ayrıca bir tebrik.

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 19 Nis 2008 21:00
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Haberler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız