| |
| Yazar |
Mesaj |
sailor light

Yeni Üye

|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
| merkür prensesi yazmış: |
madem açılacaktı neden "görevini tamamlamıştır, arşiv olarak açılacaktır" gibi şeyler söylendi o.O agresif filan demeyin ama bilmeye hakkım var yani  |
o yazıyı görünce şok oldum resmen.sonrada yarın akşam saatlerinde tekrar açılacaktırı görünce sevindim.açılınca daha bi sevindim  _________________
 |
|
 |
|
 |
princess mercury

Süper Üye

|
|
|
|
ayy nasıl rahatladım var yaa.oh be .ben buraya çok alıştım yaa .kapanmasın hiç _________________
matrixsakini imza ve ava için çok teşekkürler.çok güzeller |
|
 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1786 Ünvan: Prenses Puan: 5315
|
|
|
|
Kapandığı sıralarda burada değildim O.o Neden kapatıldığını bilmiyordum Niloş söylemişti ve şok olmuştum ama şimdi herşeyin yerli yerinde olduğunu görmek güzel
Yinede arkadaşlarımızın dediğin gibi "Forum görevini tamamlamıştır" gibi bir yazının sadece bir anlık öfke patlaması ile çıkmadığını düşünmeyi umut ediyorum
Umarım hepimiz bir forumda kocarız Sailor Moon sonsuza kadar  _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
18 Nis 2008 18:15 |
|
 |
SailorMarsReiChan

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1748 Ünvan: Prenses Puan: 6100
|
|
|
|
Forum Kapandı...Bidaha açılmaz herhalde demistim ama...*-* Tekrar birlikteyiz yeniden merhaba venus  _________________
Sailor Mars ♥ |
|
 |
|
 |
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar: 1138 Ünvan: Büyücü Prenses Puan: 1045
|
|
|
|
iki gündür pcim bozuk olduğu için nete giremiodum girdiğimdede site açılmıştı ama kapandığını duymuştum pek bişe fark etmedi benim için ama kapansaydı eğer bende çok üzülürdüm burda kocaman bi aile olmuşken onu kaybetmek çok acı olurdu amann neyse önemli olan biz gene bir aradayız ya ona bakalım biz arada sırada böyle olur ayrılıklar böylelikle birbirimizi ve sailor moonu ne kadar sevdiğimizi anlamış oluruz  _________________
Tamaki aşkım depreşti <3 *-* |
|
 |
|
18 Nis 2008 18:46 |
|
 |
Sevimli Hırsız

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 16 Hzr 2007 Mesajlar: 1106 Ünvan: Prenses Puan: 1580
|
|
 |
|
 |
~mana~

Anime Fan

|
|
|
|
Bizim tayfa dökülmüş gene kürkçü dükkanına
Özlemişim yha^^
Etkinlikler madem Temmuz'a kadar yok, biz yeni bir icraat mı üretsek acep?^^' _________________
 |
|
 |
|
 |
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1372 Ünvan: Prenses Puan: 3925
|
|
|
|
O.o kıs flame allah seni ne yapmasın -_- kıs ndn msnden solemion venusun acıldıını tekrar deniyim die girmeseydm valla goremicektm O.o kıs snnle biz snra grscez XD
ay cok sfndm ha :3 ama temmuz ayına kdr daa cok var *-* ossun yeterki beraber olalım yeni üye gelmicekse forum biraz rahatlıcak sanırım O.o" walla bu gune kdr bekleyip üye olmayanlara gecmis ola XP umarım sizide aramızda görürüz...
tekrar hoşbuldum  _________________
Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3 |
|
 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2345 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
|
|
|
| chibi_chibi_tr yazmış: |
O.o kıs flame allah seni ne yapmasın -_- kıs ndn msnden solemion venusun acıldıını tekrar deniyim die girmeseydm valla goremicektm O.o kıs snnle biz snra grscez XD
ay cok sfndm ha :3 ama temmuz ayına kdr daa cok var *-* ossun yeterki beraber olalım yeni üye gelmicekse forum biraz rahatlıcak sanırım O.o" walla bu gune kdr bekleyip üye olmayanlara gecmis ola XP umarım sizide aramızda görürüz...
tekrar hoşbuldum  |
vallahi senin haberin var zannettim ben  _________________
Teşekkürler Integra  |
|
 |
|
 |
sailor chibi usa

Anime Fan

|
|
 |
|
 |
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 13 Hzr 2007 Mesajlar: 1156 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 425 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
venüsün 1gün kapalı kalması aslında çok işe yaradı çünkü herkezde bi şok ve çekidüzen oluşturdu ayrıca venüsü ve venüstekileri ne kadar çok sevdiğimizi anladık ^^ birdaha kapanmaması dileklerimle ^^ _________________ TIKLA KAZAN
 |
|
 |
|
 |
sailormoooon

O Bir Yıldız!

|
|
|
|
oleeey yeni temayı çok merak ediyorummm...Eminim çok güzeldir..Hayırlı olsun  _________________
 |
|
 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1026 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
ohoo forumm kapanmışştaa açılmıştta hiçbirini göremedm bide giz-chanim sürekli msj atıp beni bilgilendirmesydi(canımsın giz-chan=)) iyice yabancısı olacaktm buranın neyse iyiki açılmış bidaha kapanmaması dileğiyle ^^ _________________
Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =) |
|
 |
|
 |
haruka*

Süper Üye

Kayıt: 31 Tem 2007 Mesajlar: 870 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 4070 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
mamo abi korkuttun ama beni o yazı neydi öle
ne diyo ya bu dedim kontak ettin beni ama çok seviyom seni
yeniden bir arada olmak çok güzel
bizim forumun sıcaklığı başka bir forumda yok,venüsü ve venüstekileri çok seviyorum  _________________

|
|
 |
|
 |
Mamoru
 Koruyucu

|
|
|
|
Bu arada Luna tarafından hazırlanmış yeni temamız Profil'den seçilebilir durumda. Aynı zamanda giriş yapmayan üye ve ziyaretçilerin de göreceği şekilde ayarlandı. Biraz nostalji iyi gelir ^^ Tema mylmanga, editleyen Luna'ya ayrıca bir tebrik. _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu |
|
 |
|
 |
|
|
|