| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
 Koruyucu

|
Konu: Nerde Kalmıştık XD |
|
|
|
Bu forumu diğerlerinden ayıran en önemli özelliği birbirimize karşı olan saygımız ve sevgimiz, bir açıdan samimiyetimizdir. Eğer forumu yaşatacaksak dikkat etmemiz gereken en önemli şey budur.
Yeniden merhaba demenin mutluluğuyla Venus Forum, kaldığı yerden devam ediyor. Düzenlemeleri yetiştiremedik dolayısıyla tema değişikliği, birkaç eklenti vb. hafta sonuna kadar hazırlanacak. Yeni temamızı luna ile kararlaştırdık eminim çok beğeneceksiniz.
Etkinlikler Temmuz'un ilk haftasına kadar yapılmayacak. Daha sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz, evet Sailor Moon giderek unutuluyor olabilir ama biz unutturmayacağız. Ayrıca geçen seneki gibi Tanabata Festivali kutlaması düşünüyoruz. Daha birçok yenilik göreceksiniz.
Üyelik bir süre daha kapalı kalacak, daha sonra yeni arkadaşlarla birlikte eminim daha eğlenceli bir forum/paylaşım alanı bulacaksınız. Yeniden hayırlı olsun diyelim... _________________
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
En son Mamoru tarafından 05 May 2008 21:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 919 Ünvan: Prenses Puan: 45 Nerden: Ay Krallığı
|
Konu: (Belirtilmedi) |
|
|
|
Hayırlı olsun hepimize =)) _________________
 |
|
 |
|
 |
Gece

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1283 Ünvan: Prenses Puan: 2075
|
|
|
|
Yeniden Merhaba=) _________________
eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan
|
|
 |
|
18 Nis 2008 00:42 |
|
 |
SaILoRSuN

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1507 Ünvan: Prenses Puan: 3645 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Burda da dile getirmek isterim ki sailirmoon un unutulduğunu düşünmüyorum.Unutulsa bizim burda ne işimiz var?Yayınlanmadığı için normal olarak etkisi ya da buna "popülerliği" azaldı diyebiliriz ama unutulmadı ve daha uzun bir süre unutulacağını sanmıyorum.en azından kendi adıma şunu söyleyebilirm yaklaşık yedi yıl önce burayı buldupumda "burayı kaybetmemeliyim diye düşünmüştüm ve hala öyle düşünüyorum.Onca sene boyunca gidenler-kalanlar ve yeni gelen arkadaşlarla burası apayrı oldu benim için ve burayı kaybetmek istemiyorum.Sm nin amacı da anlatmak istediği de bizim birarada olma sebebimiz de bu değil mi?Bazen coşkula bazen durgun , bazen gülerek bazen tartışmalı ama yine de birlikte...
Yeni nesile tanıtma ve olanlara hatırlatma içinde fikrimi istek bölümünde ortaya koydum zaten tekrar burda yazmıyorum.
Yeniden merhaba venus...gerçi hiç gitmemiştin ya...yine de merhaba  _________________ Burayı Kalpten İstenen Dilekler Yaşatır
imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm! |
|
 |
|
18 Nis 2008 01:43 |
|
 |
usa-ko
 O Bir Yıldız!

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1483 Ünvan: Prenses Puan: 2985 Nerden: Venus
|
|
|
|
çenemde rei'nin "dilara hemen msne gel! forum kapatılmış!" mesajını takip eden 15 dakika içinde pörtleyen çıbanımsı şey yüzünden hala acı çekmekteyim... aşkolsun ama -_-' _________________
hahahaaah sinirlerim bozuldu XD |
|
 |
|
18 Nis 2008 02:41 |
|
 |
tomoyo

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 1378 Ünvan: Prenses Puan: 4435
|
|
 |
|
 |
jeymss

Otaku

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 376 Ünvan: Prens Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
şuan mutluluktan uçabilirim. canım venüs forumum benim. birtanesin sen mamoru  _________________
imza için ::Hachiko:: çok teşekürler
Eğer aşka bir ceza verebilseydim onunda benim gibi sevmesini isterdim |
|
 |
|
 |
gusbel_sitav

Ay Savaşçısı

|
|
|
|
Forumu kapalı bulduğumda çok üzülmüştüm ve kahrolmuştum hatta hiç msn ye girmeyi bile düşünmüyordum ki Allah'tan bir bakayım hala kapalımı dedim ve şu an çok mutluyum.
Yeniden herkese merhaba... _________________
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam) |
|
 |
|
 |
fawn_fairy

Süper Üye

|
|
|
|
hepimize hayırlı olsun  _________________
|
|
 |
|
18 Nis 2008 11:58 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2345 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5200
|
|
|
|
o kadar üzülmüştüm ki üzüntü den mi sinirden mi ağladığımı çözemedim -____-"neyse hepimize hayırlı olsun umarım tüm venus çüler çocukluk animemiz demiyorum biz onu çizgi film olarak tanımıştık umarım çocukluk çizgi filmimiz Sailor Moon(Ay Savaşçısı) nı unutmayız ve unutmamamız dileğiyle bu açılış hepimiz için hayırlı olur inşallah
|
 |
Nilo$

Ay Fedaisi

Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 478 Ünvan: Prenses Puan: 3225
|
|
 |
|
 |
serenityendymion

Süper Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 827 Ünvan: Prenses Puan: 1315 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
forum kapandığı zaman gerçekten çok üzülmüştüm o kadar alışmışımki kapandığını öğrendiğim an o sayfanın karşısında donup kalmışltım ama Allah'a şükür açıldı hiçkimse forumdan mahrum kalmadı çok mutluyum herkese hayırlı olsun inşallah bir daha hiç kapanmaz _________________
kendime teşekkürler=)
|
|
 |
|
 |
marvelgirl

Anime Fan

|
|
|
|
hayırlı olsun.forumun açıldığını görünce sevindim  |
|
 |
|
18 Nis 2008 14:07 |
|
 |
sailormoonn

O Bir Yıldız!

Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1425 Ünvan: Prenses Puan: 1750
|
|
|
|
hayırlı olsun umarım bir daha hiç ayrılmayız  _________________
sevgim arigatou *-* |
|
 |
|
18 Nis 2008 14:22 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
yeniden birlikteyiz hepimize haırlı olsun. _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
|
|
|