Sailor Moon Forum
o Pazartesi asla gelmez -_-''
Sayfaya git Önceki  1, 2

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Kitap, Şiir ve Yazılar

Yazar Mesaj
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Ünvan: Prenses

o Pazartesi asla gelmez -_-'' Konu: Yanıt: o Pazartesi asla gelmez -_-'' Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Ben bu yazıyı yazdım diye kimse Pazartesi'ye yüklenmiycek mi? Yoo yüklenecek Çok Mutlu Ben Pazartesi'ye yüklenmiyor muyum? Oturup bu yazıyı yazmama rağmen evet yükleniyorum XD

sanırım yeterli bir cevap olmuştur ^^ ben bu huyumdan vazgeçebileceğimi hiç sanmıyorum açıkçası XD

usa-ko ve deli_kiz, anlattıklarınız benim yaşantımla bayağı örtüşüyor XD

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 25 Tem 2008 11:03
sailor enery

Otaku
Otaku

o Pazartesi asla gelmez -_-'' Konu: Yanıt: o Pazartesi asla gelmez -_-'' Alıntıyla Cevap Gönder

bnde yha herşeyi en azından yarına atıyom bunu yaroın yapım bunu salı bunu cuma... gidio böle Şaşırmış Durumda

Celebiyi Beslemek İstersen Bir Tıklaman Yeter

Bir de bnm İçin tıkla

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Tem 2008 19:05
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

off ya cok acı geldi bu yazı x( xD ve neden 1 yıldır masa üstümü temizlemiyorum Çıldırmış Durumda neden hep biraz sonra diyorum Çıldırmış Durumda yok yok bu tatlı bi yazı ben biraz masa üstümü temizliyim ardından bilgisayar masamıda temizliyim masa üstlerimi temizliyim yani Çıldırmış Durumda iyi geldi bu yazı birazdan masa üstümü temizliycem.. söz U_U

Edit:yine yaptım Çıldırmış Durumda eyvah! bu çok kötü bi alışkanlık (imdat ... allahım bana masa üstlerimi temizlemem için güç ver ... )

Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 11 Ekm 2008 22:20
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

aha demek aynı sorunu yaşıyoruz XD ben bi keresinde yaptım, inan isteyince oluyor O_o ha gayret bir kere bir dosyaya tıkladın mı gerisi gelicek, yapabilirsin U_U ( Dil Çıkartıyor )

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Ekm 2008 20:49
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

merkür prensesi yazmış:
aha demek aynı sorunu yaşıyoruz XD ben bi keresinde yaptım, inan isteyince oluyor O_o ha gayret bir kere bir dosyaya tıkladın mı gerisi gelicek, yapabilirsin U_U ( Dil Çıkartıyor )

hala yapamadım rezilim T-T sailor moon film tanıtımının resimlerini bir türlü ekleyemiyorum başlıyorum hopp forumda bi yazıya takılıp kalıyorum (işime geliyor ya hani sözde kendimi kandırıyorum) ama yapıcam aşıcam engellerimi Çıldırmış Durumda bu ne pis bi huy ya

Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 13 Ekm 2008 21:15
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Kitap, Şiir ve Yazılar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız