| |
| Yazar |
Mesaj |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1293 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
Konu: Yanıt: o Pazartesi asla gelmez -_-'' |
|
|
|
| Alıntı: |
Ben bu yazıyı yazdım diye kimse Pazartesi'ye yüklenmiycek mi? Yoo yüklenecek Ben Pazartesi'ye yüklenmiyor muyum? Oturup bu yazıyı yazmama rağmen evet yükleniyorum XD |
sanırım yeterli bir cevap olmuştur ^^ ben bu huyumdan vazgeçebileceğimi hiç sanmıyorum açıkçası XD
usa-ko ve deli_kiz, anlattıklarınız benim yaşantımla bayağı örtüşüyor XD _________________
|
|
 |
|
25 Tem 2008 11:03 |
|
 |
sailor enery

Otaku

|
|
 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1026 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
off ya cok acı geldi bu yazı x( xD ve neden 1 yıldır masa üstümü temizlemiyorum neden hep biraz sonra diyorum yok yok bu tatlı bi yazı ben biraz masa üstümü temizliyim ardından bilgisayar masamıda temizliyim masa üstlerimi temizliyim yani iyi geldi bu yazı birazdan masa üstümü temizliycem.. söz U_U
Edit:yine yaptım eyvah! bu çok kötü bi alışkanlık (imdat allahım bana masa üstlerimi temizlemem için güç ver ) _________________
Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =) |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1293 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
aha demek aynı sorunu yaşıyoruz XD ben bi keresinde yaptım, inan isteyince oluyor O_o ha gayret bir kere bir dosyaya tıkladın mı gerisi gelicek, yapabilirsin U_U ( ) _________________
|
|
 |
|
13 Ekm 2008 20:49 |
|
 |
Kaptan

Venüs Savaşçısı

Kayıt: 12 Hzr 2007 Mesajlar: 1026 Ünvan: Prenses Puan: 745
|
|
|
|
| merkür prensesi yazmış: |
aha demek aynı sorunu yaşıyoruz XD ben bi keresinde yaptım, inan isteyince oluyor O_o ha gayret bir kere bir dosyaya tıkladın mı gerisi gelicek, yapabilirsin U_U ( ) |
hala yapamadım rezilim T-T sailor moon film tanıtımının resimlerini bir türlü ekleyemiyorum başlıyorum hopp forumda bi yazıya takılıp kalıyorum (işime geliyor ya hani sözde kendimi kandırıyorum) ama yapıcam aşıcam engellerimi bu ne pis bi huy ya _________________
Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =) |
|
 |
|
 |
|
|
|