Sailor Moon Forum
o Pazartesi asla gelmez -_-''
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Kitap, Şiir ve Yazılar

Yazar Mesaj
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

Ünvan: Prenses

o Pazartesi asla gelmez -_-'' Konu: o Pazartesi asla gelmez -_-'' Alıntıyla Cevap Gönder

Efendime söyliyim derslerden ve okul stresinden sıkılmış ve bunalmış bir halde öyle boş boş takılmaktaydım. Nedense içimden konusu belli bir çerçeve içine sıkıştırılmamış bi yazı yazmak geldi. Uzun olmasına niyetlendim şimdilik, sonucu bitirdiğimde göreceğiz efem XD

Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere konumuz "Pazartesi" sendromu Çıldırmış Durumda bilmeyenimiz yoktur sanırım ama yazı yazacaz ya örneksiz omaz de mi Dil Çıkartıyor ,

PC başındasınız ve çok sevdiğiniz anime sitelerinde fink atıyorsunuz Dil Çıkartıyor Ama bir yandan da hemen yanınızda duran okul çantanız sizi acıklı bakışlarla süzüyor. Siz de bir pc'ye bir çantanıza bakıp en sonunda kararınızı veriyorsunuz,

-Ooolum Ahmet bu Pazartesi kendini sıkı bi kampa alıcaksın ha o__O

şeklinde Çok Mutlu

Sevgili Ahmetler, Mehmetler, Aliler, Veliler, Kiviler size çok kötü bi haberim var İnanamıyor! o Pazartesi asla gelmiycek =P böyle olacağını siz de pekala biliyorsunuz değil mi Dil Çıkartıyor Bunu herkes öğrenci hayatında en az bir kere yaşamıştır, yaşamadım diyen varsa "kendine güvenen şöyle gelsin" demek istiyorum o__O

Bir başka Pazartesi sendromu örneği;

Aynanın karşısına geçtiniz, kendinizi daha zayıf göstermenin bin türlü yolunu arıyorsunuz ama ne yapsanız nafile. Yüzünüzdeki sivilceler de almış başını gidiyor -_- İşte o anda hayatınızın kararını veriyorsunuz;

-Bu Pazartesi kessssssssinliklee diyete başlıyorum!!! Hem zaten çikolata yemekten de gına gelmişti Madde

O yüzden az sonra bakkala sadece ekmek almak için gittiğinizde çikolata, cips vs. ile dönersiniz de mi XD

Artık baba parasıyla geçinmek sizi utandırıyor ve işe girip çalışmak, kendi ayaklarınızın üzerinde durmak istiyorsunuz. Hemen nete yönelip kendinize uygun bir iş aramaya başlıyorsunuz. Google'da uygun siteleri aramaya başladınız. Tabi Google'ın her çıkardığı sonuç aradığınız şeyle alakalı olmayacak Dil Çıkartıyor Aaaaa o da ne? Bilmem ne savaş oyununun 4. sürümü çıkmışşşşşşş o__O

-Hemen indiriyim ya Düşünce Nası olsa peder iş bakıyom sanıyo iki dakkada hallederim şindi Eğlenmekte Yarın da iş görüşmesine felan giderim. Du bakıyım yarın Pazar... Mecbur Pazartesi'ye kaldı napalım Çok Keyifli

....

ve böyle sürer gider Kahkaha Atıyor

asıl anlatmak istediğim, sevgili venüs üyeleri, yapmaya karar verdiğiniz an işe başlayın. İlla sonunu o anda görmeniz gerekmez, doğru olanı yapmaya başlamanın verdiği haz size yeter Gülücük Dağıtıyor

Ben bu yazıyı yazdım diye kimse Pazartesi'ye yüklenmiycek mi? Yoo yüklenecek Çok Mutlu Ben Pazartesi'ye yüklenmiyor muyum? Oturup bu yazıyı yazmama rağmen evet yükleniyorum XD Sadece geçenlerde ilk defa Pazartesi'ye atmadığım bir iş oldu ve bu da bana büyük kolaylık sağladı, paylaşmak istedim Gülücük Dağıtıyor Tabi canım da sıkılmıştı ayrı mesele Dil Çıkartıyor

Sanırım istediğim türden bi yazı oldu, uzunluğu da idare eder kanımca Dil Çıkartıyor Okuduğunuz için teşekkürler millet, yazıyı yarım yamalak bile okumadan sırf bu kısmı okuduysanız dahi ^^

Spoiler:

En son merkür prensesi tarafından 25 Tem 2008 17:07 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Nis 2008 20:34
sailor chibi usa

Anime Fan
Anime Fan

o Pazartesi asla gelmez -_-'' Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Okudum bana hep oluyo valla Çok Mutlu

Uvv tipini yerim <3 ^^ Saol Integra

Witch 3 ayda bir değil, her ay çıksın diyosan TIKLA yorum yaz
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Nis 2008 21:09
SaILoRSuN

Efsane Üye
Efsane Üye

Valla dediğini elbette ben de yaşadım ama pazartesiye bırakmadığım çok şeyde oldu.bu şu durumlar için de geçerli.mesela saat on a çeyrek var diyelim...saat on da yaprım yaaa diyi veririz..on olur..ehem...ama ne zaman ki bir işi yapıcam dedim ve karar verdiğim anda yaptım -o an olmıyabilir mesela hakkaten pzt yapılması gerekiyrodur o zaman yapmışmdır- işte o zaman kârlı çıktım.Tavsiye ederim.Tavsiyemi de hemen şimdi yolluyorum.

imza by SaILoRSuN

Sağol matrixsakini***Özüme döndüm!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Nis 2008 21:53
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

SaILoRSuN yazmış:
Valla dediğini elbette ben de yaşadım ama pazartesiye bırakmadığım çok şeyde oldu.bu şu durumlar için de geçerli.mesela saat on a çeyrek var diyelim...saat on da yaprım yaaa diyi veririz..on olur..ehem...ama ne zaman ki bir işi yapıcam dedim ve karar verdiğim anda yaptım - o an olmıyabilir mesela hakkaten pzt yapılması gerekiyrodur o zaman yapmışmdır- işte o zaman kârlı çıktım.Tavsiye ederim.Tavsiyemi de hemen şimdi yolluyorum.

tabi ki bi iş Pazartesi günü yapılmalıysa o gün yapılmalıdır, yani herşey zamanında Göz Kırpıyor

ben de işe karar verdiğim anda yapmaya başladım artık o.O hem zaten bişeyi çok istiyorsam eğer o anda başlamazsam üstünden gün atlayınca o istekliliğimden eser kalmıyo -_- ama daha alacak çok yolum var, amma da üşengecim ya Şaşırmış Durumda

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Nis 2008 15:52
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

evt benm en çok yaptığım şeylerden biri Kayan Gözler aman yazı güzelmiş beğendim amy-chan hadi yaşadın gene Dil Çıkartıyor
Spoiler:
kızım ne zaman yazdın bunu hayattan bezdiğine göre isağın dersimiydi?? İnanamıyor! Dil Çıkartıyor Çılgın

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Nis 2008 16:06
chibi_chibi_tr

Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

okudum =X ve ksnlikle katılıorm Kahkaha Atıyor hr zmn bi resm dersi icin fln "yarın para alıyımda malzemeleri alıyım kırtasiyeden" dememe ragmen hic bi zmn parayı goturduum olmamstr o.o XD unutkanlık iste =P

güzel yazı olmus ellerine saglık Kayan Gözler

Gossip Girl~
NateArchibaldNateArchibaldNateArchibald... <3
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Nis 2008 16:12
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

venüs prensesi yazmış:
evt benm en çok yaptığım şeylerden biri Kayan Gözler aman yazı güzelmiş beğendim amy-chan hadi yaşadın gene Dil Çıkartıyor
Spoiler:
kızım ne zaman yazdın bunu hayattan bezdiğine göre isağın dersimiydi?? İnanamıyor! Dil Çıkartıyor Çılgın

bilmez miyim senin ne uyuşuk ne tembel olduğunu Dil Çıkartıyor Allah'tan yorum yazmayı Pazartesi'ye bırakmadın =P haa yorum için de teşekkürler tabi Çok Mutlu

Spoiler:
onun adı İshak, "İsağ" değil bi kere Dil Çıkartıyor bilmeyenler için söyleyeyim kendisi din hocamızdır ve okulun vazgeçilmezlerindendir Kahkaha Atıyor lakin her ders aynı örneği tekrar etmek gibi bir huyu vardır kendisinin -_- dersinden çıktığımızda ruh sağlığımız pek yerinde olmaz Şaşırmış Durumda

derste filan yazmadım ya akşam akşam sıkıldım aklıma geliverdi ve yazdım Dil Çıkartıyor

ayrıca chibi_chibi_tr sana da teşekkür ederim canım Gülücük Dağıtıyor

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Nis 2008 16:14
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

öhöm senin kadar olmasada var bi tembellik
Spoiler:
ünsüz yumuşaması o kızımmm öğrende gel Dil Çıkartıyor (gerçi ünlülerde olmaz ama ishakta olur Dil Çıkartıyor burdan ishak hocaya içimde kalmış söyliyim hocam viiiiii(arkadaşlar bu adam bigün derste romen rakamı olan VI biçimindeki nacizana zavallı sayıyı vi şeklinde okumuş ve tabi öğrencilerin yoğun baskıları altında kalmış (şimdi vi ye tiki var Çok Mutlu Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor (karşısında vi demek sıkar biraz Kahkaha Atıyor )))

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Nis 2008 16:26
sailormoonn

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

öhm ilk önce söze şurda başlıyım Dil Çıkartıyor

merkür prensesi yazın gerçekten harika olmuş kim her şeyi pazartesiye ertelemezki!
Kendime gelecek olursak xD ben nerdeyse tüm işlerimi bir başka pazartesi der ertelerim İnanamıyor! ama tabi cezasını çekiyor muyum ?Çekiyorum tabiki Çok Mutlu bazen ilk günden yapacağım tuttuktan sonra bir rahatlarım derim bundan sonra ertelemicem diye ama nafile Madde Dil Çıkartıyor ama tabi bu aralar işimi zamanında yapmaya çabalıyorum o ayrı ama geçen 1 aya kadar ne yalan söyliyim hep işimi erteliyordum
neyse kısacası güzel bir yazı olmuş tebrik ederim Çok Mutlu

sevgim arigatou *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 04 Nis 2008 16:47
BuLuT

Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı

doğruyu söylemek gerekirse ben de işini sürekli erteleyenlerdenim. Karışık

yazın çok güzel olmuş canım Çok Mutlu

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.

Spoiler:

teşekkürler Gold_Heart ^^

teşekkürler suşi-chanim ^^
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Nis 2008 12:54
merkür prensesi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

o Pazartesi asla gelmez -_-'' Konu: Yanıt: o Pazartesi asla gelmez -_-'' Alıntıyla Cevap Gönder

anaa ne yorumlar gelmiş de görmemişim İnanamıyor! kör müyüm neyim -_-

öhm hiç olumsuz eleştri almamışım teşekkürler efem *-* (tabi kötü eleştri yapan olsaydı yine teşekkür ederdim de neyse Şaşırmış Durumda )

yakında yeni yazılarla karşınızda olabilirim =)

farkındaysanız "olabilirim" dedim kesin değil Kahkaha Atıyor

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 May 2008 16:32
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

o Pazartesi asla gelmez -_-'' Konu: Yanıt: o Pazartesi asla gelmez -_-'' Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Sevgili Ahmetler, Mehmetler, Aliler, Veliler, Kiviler size çok kötü bi haberim var o Pazartesi asla gelmiycek =P böyle olacağını siz de pekala biliyorsunuz değil mi Bunu herkes öğrenci hayatında en az bir kere yaşamıştır, yaşamadım diyen varsa "kendine güvenen şöyle gelsin" demek istiyorum o__O

yaşamadım değil de, finaller gelince o pazartesi de gelmiş oldu
ühüh
resmen köpek gibi çalışıyorum mecburen T_T

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 May 2008 16:45
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

yazın çok güzel olmuş ellerine sağlık

bende genellikle pazarlara bırakma olur örneğin pazartesi yazılı vardı kooooooooskoca bi hafta varken ha yarın çalışırım ya bugün olmadı neyse yarın muhakkak çalışıcam ay bugün de olmadı nasib yarın çalışırım derken bi bakıyorum pazar günü gelmiş bende kitaplar başında sabahlayıp en fazla 2 saatlik uyku ile okula gidip sınava girmişim ama sabahlayarak girdiğim bütün sınavlarımda çok güzel geçer Çok Mutlu

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 26 May 2008 20:54
sailor neptune

Efsane Üye
Efsane Üye

aynı benn

Kendime teşekkür ederim :D
Spoiler:

umi-chan çokk saoll

Sailormoon_ami çokk teşekkür ederimm
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 22 Tem 2008 14:07
sailor_stars

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ünvan: Prens

Alıntı:
asıl anlatmak istediğim, sevgili venüs üyeleri, yapmaya karar verdiğiniz an işe başlayın. İlla sonunu o anda görmeniz gerekmez, doğru olanı yapmaya başlamanın verdiği haz size yeter

ama seninde dediğin gibi o pazartesi bir türlü gelmiyor XD yani bende isterdim bir pazartesi gününü tamamen derse ayırarak, bir diyerini kitap okuyarak geçirmek; ama olmuyor...

(bunu da kendim yaptım ^^)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 24 Tem 2008 23:41
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Kitap, Şiir ve Yazılar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız