Sailor Moon Forum
Ödüllü Tanabata Oyunu!!!
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
Moonlight

Senshi
Senshi

Ünvan: Prenses

Ödüllü Tanabata Oyunu!!! Konu: Ödüllü Tanabata Oyunu!!! Alıntıyla Cevap Gönder

Evet arkadaşlar bu oyunda hertürlü taktiği deneyeceksiniz yanlız bildiklerinizi kimseye söylemeyin forumda herkes kendisi çözecek.. Oyunun sonundaki şifreyi ilk kim özel mesajla bana atarsa o puanı kapcak(: hadi bakalım kolay gelsin..

Oyuna giriş için tıkla!!

Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Tem 2008 12:19
Sweet Princess

Venus Fan
Venus Fan

Ödüllü Tanabata Oyunu!!! Konu: Yanıt: Ödüllü Tanabata Oyunu!!! Alıntıyla Cevap Gönder

anlamadım oyun ne Şaşırmış Durumda

Venüs Minako Gözlerim Kamaştı *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Tem 2008 12:24
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ödüllü Tanabata Oyunu!!! Konu: Yanıt: Ödüllü Tanabata Oyunu!!! Alıntıyla Cevap Gönder

hahahahah yine mi XDDD

kimse çözememişti =) oyunda ilerleyebilmek için herşeyi denemeniz gerekiyor. tam bir zeka oyunu.

moonlight hiçbir şey söylememişsin ama... yanılmıyorsam oyuna giriş bile yapılamıyordu geçen yıl püf noktasını bilmeden ^^

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 12:32
venüs prensesi

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Savaşçı Prenses

giriş yaptıkta devam edemiyoruz bu yıl bune böyle uzun uğraşlar sonunda çözülecek yada hiç çözülmeyecek gibiXD Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

harikasın matrixsakini*.*

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Tem 2008 12:33
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

Sweet Princess yazmış:
anlamadım oyun ne Şaşırmış Durumda

valla bende anlamadım Çıldırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 07 Tem 2008 12:34
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

ben başladım oyuna Çok Mutlu güzel gidiyo Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Tem 2008 12:35
Eternal Moon

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

bu sefer daha kolay olur bu oyun inş Şaşırmış Durumda

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 12:36
Venüs Minako

Efsane Üye
Efsane Üye

bende anlamadım ya Neee?

Disney Stars Fan Club ~~Sitemize Bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Tem 2008 12:36
Moonlight

Senshi
Senshi

usa-ko yazmış:
hahahahah yine mi XDDD

kimse çözememişti =) oyunda ilerleyebilmek için herşeyi denemeniz gerekiyor. tam bir zeka oyunu.

moonlight hiçbir şey söylememişsin ama... yanılmıyorsam oyuna giriş bile yapılamıyordu geçen yıl püf noktasını bilmeden ^^

busefer oyun geçenkine göre kolay o yüzden ipucu vermicem hahah Dil Çıkartıyor tek şey sayfayı dolanın her türlü şeyi deneyin xD

Mike He Jun Xiang BLOG!!!
Asya Drama Blog Sayfası
Anime ve Manga Blog Sayfası
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 07 Tem 2008 12:37
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

harukada takıldım o.O bu sefer geçen seferki gibi değil. geçen sefer oyuna girişe tıkla diyordu mal mal tıklıyorduk. meğer tuzakmış o =P hehe bu sefer öyle yapmamışlar ^^

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 12:37
deli_kiz

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Büyücü Prenses

geçen seferde kiloda kalmıştım gene kiloda kaldım o.O xD

Tamaki aşkım depreşti <3 *-*
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Tem 2008 12:39
michiru

Efsane Üye
Efsane Üye

hiç bişey anlamadım vallakafam karıştı tıklıcak yerde yokki Karışık
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 07 Tem 2008 12:39
sailormoooon

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

Ünvan: Prens

usa-ko yazmış:
harukada takıldım o.O bu sefer geçen seferki gibi değil. geçen sefer oyuna girişe tıkla diyordu mal mal tıklıyorduk. meğer tuzakmış o =P hehe bu sefer öyle yapmamışlar ^^

bende ordayım anlamadım herşeyi denedim Şaşırmış Durumda
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Tem 2008 12:40
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

ay 3.sayfada tıkandım kaldım.Katılmayacaktım oyuna aslında ama napıyım çok meraklandım *-*

Sweet-chan mükemmelsin *-* bayıldım *-*
Spoiler:

usagimania'm bitanecik kankim harikasın *-*

tweety <3 kyo_kusanagi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Tem 2008 12:41
Kaptan

Venüs Savaşçısı
Venüs Savaşçısı

ip uçları sayfalarda gösterilmiş Çok Mutlu

Vampire Knight Forum ve Radyo'su açılmıştır.♪ ♪ ♪
Herkesi bekleriz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 07 Tem 2008 12:41
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Serbest Köşe Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Sonraki
1. sayfa (Toplam 27 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız