Sailor Moon Forum
Okulunuz?
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Sailor Moon Forum -> Serbest Köşe

Yazar Mesaj
dArk JeaNNe
Kullanıcı Eşyası

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Ünvan: Prenses
Teşekkür: 10
Durumu: Çevrimdışı

Okulunuz? Konu: Okulunuz? Alıntıyla Cevap Gönder
Okullarınızı duyalım bakalım Çok Mutlu
seviyor musunuz? yoksa bitsin diye umuyorsunuz?
Ben Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi (fen lisesi 1 okul kalmıştı)
Okuluma ilk gittiğimde ben buraya mı düştüm diye düşündüm
hatta oks önce benim o okul ne yav ayaklarım beni götürmesi için beni öldürmesi gerek diye konuştum hatta bir kaç iddaya girmiştim
nese düştük bu okula çöm olmak zor olmasa baya güzel faaliyetten faaliyetten uçuyorum Çok Mutlu Çok Mutlu okulumu seviyorum hatta 11 saat görmek zorunda olduğum Ayşe hocamı da Çok Mutlu (ing )

~Nobu and Hachiko~
by Arashi *___*
Diyebileceğim söz kalmadı >.<

Spoiler:
Manyağız çatlağız bizi deli yapana dalarız
domo ikizime *-*

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 May 2009 23:10
Tornado

Moderator
Moderator

Ünvan: Savaşçı Prens
Teşekkür: 14

Okulunuz? Konu: Yanıt: Okulunuz? Alıntıyla Cevap Gönder
dArk JeaNNe yazmış:

hatta oks önce benim o okul ne yav ayaklarım beni götürmesi için beni öldürmesi gerek diye konuştum hatta bir kaç iddaya girmiştim
nese düştük bu okula çöm olmak zor olmasa baya güzel faaliyetten faaliyetten uçuyorum Çok Mutlu Çok Mutlu okulumu seviyorum hatta 11 saat görmek zorunda olduğum Ayşe hocamı da Çok Mutlu (ing )

Benzer bir durum ^^ (bu arada dil bölümündesin anlaşılan Çok Mutlu )
Ben 8. sınıftayken okulum şu anki okuluma (Cahit Elginkan Anadolu Lisesi - İzmit/Kocaeli ) gezi düzenlemişti. Lisedeki rehber hoca bana sormuştu bana buraya gelmeyi düşünür müsün diye ben de sanmıyorum demiştim. Açıkçası okulu ezmiştim hatta Çok Mutlu Ama daha sonra o okula düşünce Çok Mutlu Hoş rehber hoca beni hatırlamadı zaten sonra da tayini çıktı bi de beni hatırlayıp demedi iyiki de "sen burayı beğenmemiştin hani geldin mi gene buraya?" diye Çok Mutlu
Aslında okulumdan gayet memnunum ^^ OKS'de 2. tercihimi kullanarak Kocaeli Anadolu Lisesi'ne gidecektim zaten az bir farkla kaçırmıştım ama sonra vazgeçtim, biraz da ailem vazgeçirdi CEAL daha yakın KAL çok uzak dağın tepesinde demişti (tabi tam dağın tepesinde değil ama yeşilliğin ortasına bu bir gerçek Çok Mutlu ) falan filan. Ama tabi KAL kaç senelik lise ce CEAL daha yeni. Aslında eski bir lise ama Cahit Elginkan bizim okulu yeniden yaptırdı ve lab.lar sınıflar falan yepyeni hani o bakımdan daha iyi Çok Mutlu Aslında belki okul KAL'dan daha iyi orası belli değil çünkü bizim lise daha bu sene okula CEAL olarak gelip de mezun olanları verecek.
Neyse gereğinden fazla uzattığımın farkındayım Çok Mutlu Kısacası okulumu seviyorum arkadaşlarımı seviyorum sadece bazı öğretmenleri sevmiyorum Çok Mutlu Okulda şizofren ve dengesiz öğretmenler var Çok Mutlu
Neyse ben konuşmamı burada bitireyim yoksa tüm sayfa benim mesajım olacak Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 May 2009 23:31
michiru
Kullanıcı Eşyası

Eternal Sailor Moon
Eternal Sailor Moon

Teşekkür: 18
Durumu: Çevrimiçi

Seka Lisesi Çıldırmış Durumda gerçek adını yazmıyım dalga geçmeyin sonra benimlen Kahkaha Atıyor

tornado sizin okulda çok güzel görünüyo dışardan ama için nasıl bilememxD Dil Çıkartıyor sizin bi hocanız var zaten tüm izmit duymuş şanını Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 15 May 2009 23:34
Tornado

Moderator
Moderator

Ünvan: Savaşçı Prens
Teşekkür: 14

Mehmet Bayrak di mi? Çok Mutlu Kocaeli Anadolu'dan gelme ya. Niye gelmişse geri gitsin bence zaten bizi de beğenmiyor Çok Mutlu Şizofren midir yoksa bizle alay mı ediyor bilmiyoruz ki Çok Mutlu
Allah aşkına arkadaşlar ekşisözlük itüsözlük uludağsözlük falan o tarz yerelere "Mehmet Bayrak" diye aratın ya Çok Mutlu
Adamın anlattıklarına göre İzmit'e ilk bilgisayarı o getirmiş, ayrıca ilk beyaz gömleği de o getirmiş. 20 yıl boyunca Uzak Doğu Dövüş Sanatları ile uğraşmış (internetten edindiğim bilgilere göre de aynı anda 5 kişiyi öldürebilecek derecede iyi biliyormuş), lisedeki en uzun kişiymiş ve 1.90 boyu varmış. (Dikkat! Kendisi 1.60-1.65 falan). Herşeyi bildiğini iddia eden salağın teki Çok Mutlu
Ehm her neyse burada okulları konuşacaktık değil mi? Çok Mutlu Mehmet Bayrak'ın bulunduğu okula gitmeyin diyerek bu konuşmayı bitiriyorum xP
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 May 2009 23:54
minnoş
Kullanıcı Eşyası

Otaku
Otaku

en iğrenç okul ismi benimki şeker iöo.
okuldan da çok elbiseleri iğrenç çok cırtlak rekte belki görmüşsünüzdür.
bu arada 3. sınıfa gidiyorum.

teşekkürler *TatLı Böcük*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 May 2009 23:55
dowaa
Kullanıcı Eşyası

Efsane Üye
Efsane Üye

EMK 4ever xP evet ben emlek konut mimarsinan lisesli bir evladım xD şahsen okulun ilk başlkarında "allah cezamı versin ben nasıl böyle bir okul düştüm..." ve daha nicelerini söylemiş insanım xD artık severim okulumu *-* eğleniyoruz (öhöm bunu söylemeden sanırım geçemiyeceğim ^_^'' anadolu lisesini 2 puanla kaçırmış insanım ^_^'' salak diye azmeyin Ô_o) arkadaşlarla felan...kopması güzel okul 1.liğinede oynuyorum mis valla benden iyisi yok (salakların arasında okumak daha kolaydır xD) o yüzden xD aslında okulumu değil arkadaşlarımı seviyorum *-* ama sevdiğim örtmenlerde var Sumru hoca eller havaya Kahkaha Atıyor Ô_o neyse neyse benden bu kadar xD daha konuşursam susamıycam hooop kapa xD

Ceyda..
Johnny Depp
<3
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 15 May 2009 23:56
michiru
Kullanıcı Eşyası

Eternal Sailor Moon
Eternal Sailor Moon

Durumu: Çevrimiçi

dowa herkes anadolu lisesine gitçek diye bişey yok Kahkaha Atıyor ben de düz liseye gidiyorum mutluyum xD <bak öss de daha çok şansımız var xD bizim okula geliyo millet son sınıfta anadolu lisesini bırakıp öss de 2 puan fazla gelsin diye okuldan Çok Mutlu okul birincisi olup en yüksek puanı kapıyolar gidiyolar Çıldırmış Durumda neyse ben her lafa maydonoz olmıcam artık tamam Kahkaha Atıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 May 2009 0:01
dArk JeaNNe
Kullanıcı Eşyası

Biri Beni Durdursun
Biri Beni Durdursun

Teşekkür: 10

Tornado yazmış:
dArk JeaNNe yazmış:

Benzer bir durum ^^ (bu arada dil bölümündesin anlaşılan Çok Mutlu )

hayır aslında 9 lara haftada 10 saat eh Ayşa hocam da sınıf öğretmeni olunca Çok Mutlu
mf yi seçicem ben inş genetik mühendisi olup kendimden 5 tane koyup dil hocama göndericem başının etini yesinler Çok Mutlu (baya şikayetçiler anneme filan kızınız braz çılgın diolar Çok Mutlu )
bu arada bizim okul dağın tepesinde kar flian yağdığında dağa çıkıp kayıyoruz biraz azar yiyoruz amma kayarken baya heyecan oluo Çok Mutlu

~Nobu and Hachiko~
by Arashi *___*
Diyebileceğim söz kalmadı >.<

Spoiler:
Manyağız çatlağız bizi deli yapana dalarız
domo ikizime *-*

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 May 2009 0:24
SailorMars
Kullanıcı Eşyası

Venus Fan
Venus Fan

Teşekkür: 4

dArk JeaNNe yazmış:
Okullarınızı duyalım bakalım Çok Mutlu
seviyor musunuz? yoksa bitsin diye umuyorsunuz?
Ben Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi (fen lisesi 1 okul kalmıştı)

İnanmıyorum sen EKAL'e mi gidion? Çıldırmış Durumda
Benim ablam oraya gidiyor.Lise 2 şuan.Geçen sene o da çömdü. Çok Mutlu

Made By Tornado
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 May 2009 9:26
Sweet Witch
Kullanıcı Eşyası

Eternal Sailor Moon
Eternal Sailor Moon

Teşekkür: 12

eheh okulum (derriiin bii soluuk alıp söylüyoruz XD )
Necip fazıl kısakürek i.ö.o. (yanlız bilmemkaç tane aynı okul adı XD)
okulumu çok da sevdiğim söylenemez hani...normal derecede
bize her salı günü sabah sabah bedduaa eden din hocamız var XD
onun dışında pek sorunlu hocamız yok
valla bizim sınıf okul olaraktan çok tanınmış her gün öğretmenler odasında
-Var ya 7/C bilmemne bilmemne hep şikayetler gelir XD

Ceyda direk el koydum buna xD
bradleyi yirler FC

ava içn japon hocama michiye teşekkürler

Ayaka Komatsu <3 Olivia Lufkin <3 Bradley James <3

So give me something to believe
Cause I am living just to breathe
And I need something more
To keep on breathing for
So give me something to believe

You Know You Love Me

Itazura Na Kiss Fan
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 May 2009 9:51
maron nagoya
Kullanıcı Eşyası

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

karaadilli lisesii Göz Kırpıyor

arigato gozaimasu küçük-melek
....Efsanevi Sihirli Şovalyeler...
...Hikaru Shidou... ...Umi Ryuuzaki... ...Fuu Hououji ....

Burası Cephiro... İnanan kalp Cephiro'da güç olur...
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 May 2009 10:14
Haruka-T
Kullanıcı Eşyası

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Beyaz Atlı Prens

[b](Adnan Menderes AL)[/b] Festival bakımından böylersine berbat bir okul görmedim Kabataş, Galatasaray festivallerine festival katarlarken bizim bi Radison otelde balolarımız oluo T_T... Biri bize festival versin bu sene haykoyu istiyoruz Doğuş değil T_T
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 16 May 2009 10:14
umi
Kullanıcı Eşyası

Eternal Sailor Moon
Eternal Sailor Moon

Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.*
Teşekkür: 21

Antalya Anadolu Lisesi

okula büyük bir zevkle girmiştim ilk yıldan doğrusu pek bir şey anlamamıştım. bu sene 2. sınıfım. ilk dönem nefret ediyordum okuldan. başarı derecesi çok yüksek olmasına rağmen sosyal etkinlikler bakımından çok eksik. çocuklar dersten başka bir şey görmesin gibi bir anlayış var sanki. neyseki 2. dönem daha iyiydi. çeşitli konuklar falan geldi anfide onları seyrettik, öğlenleri film gösterimleri alan oldu daha eğlenceli şu an için. dün de türk Hava Kurumu'nun desteğiyle havacılık kulubünün düzenlediği uçurtma şenliğimiz vardı. isteyenler gruplar halinde malzemeler alıp uçurtma yaptı (ya da yapmaya çalıştı XD ) uzun uğraşlar sonucunda uçutmamızı havada görmek çok güzeldi ( bir de keşke uçurmamızı çalmasalardı Madde ) ama sınav zamanı geliyor ve yine karanlık bir havaya girer okul -_- bir de bahçesi güzel. kocaman bir bahçemiz var Kahkaha Atıyor sonuç olarak okul iyi ama bazen bizi çok sıkıyorlar.

imza by Daydream *-*
Spoiler:

Girugamesh is Love ♥

°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 16 May 2009 10:28
sailorneptune
Kullanıcı Eşyası

Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?

Ünvan: Prens
Teşekkür: 1

Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu (Keçiören)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 16 May 2009 10:51
Eternal Moon
Kullanıcı Eşyası

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Savaşçı Prenses
Teşekkür: 5

Düzce Arsal Anadolu Lisesi Kahkaha Atıyor düzcdeki sayılı iyi okullardandır başarı oranı yüksek bi okul, az da olsa (=P) severim okulumu Kahkaha Atıyor binası bahçesi geniş güzel.. sosyal etkinlik açısından fazlasıyla aktif bi okul Çok Mutlu burdaki her lise 1 öğrencisi de başlarda AÖL AÖL diye ağlamış olsa da okula artık alışmışlardır Kahkaha Atıyor
Düzceye yolunuz düşerse okulumuza bekleriz Dil Çıkartıyor çay filan ısmarlarım çimenlerin üstüne oturur içeriz Dil Çıkartıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 16 May 2009 12:26
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 112 mesaj ]
Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Venus.GEN.TR - Sailor Moon Fan Site © 2001-2009 | Son Güncellemeler