| |
| Yazar |
Mesaj |
dArk JeaNNe

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 16 Tem 2008 Mesajlar: 935 Ünvan: Prenses Puan: 11300 Nerden: Geveze Krallığından *-* Teşekkür: 10 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Okullarınızı duyalım bakalım
seviyor musunuz? yoksa bitsin diye umuyorsunuz?
Ben Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi (fen lisesi 1 okul kalmıştı)
Okuluma ilk gittiğimde ben buraya mı düştüm diye düşündüm
hatta oks önce benim o okul ne yav ayaklarım beni götürmesi için beni öldürmesi gerek diye konuştum hatta bir kaç iddaya girmiştim
nese düştük bu okula çöm olmak zor olmasa baya güzel faaliyetten faaliyetten uçuyorum okulumu seviyorum hatta 11 saat görmek zorunda olduğum Ayşe hocamı da (ing ) _________________
~Nobu and Hachiko~
by Arashi *___*
Diyebileceğim söz kalmadı >.<
|
|
 |
|
15 May 2009 23:10 |
|
 |
Tornado
Moderator

Kayıt: 30 Oca 2009 Mesajlar: 2617 Ünvan: Savaşçı Prens Puan: 6950 Nerden: Depth of the Hell xD Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| dArk JeaNNe yazmış: |
hatta oks önce benim o okul ne yav ayaklarım beni götürmesi için beni öldürmesi gerek diye konuştum hatta bir kaç iddaya girmiştim
nese düştük bu okula çöm olmak zor olmasa baya güzel faaliyetten faaliyetten uçuyorum okulumu seviyorum hatta 11 saat görmek zorunda olduğum Ayşe hocamı da (ing )
|
Benzer bir durum ^^ (bu arada dil bölümündesin anlaşılan )
Ben 8. sınıftayken okulum şu anki okuluma (Cahit Elginkan Anadolu Lisesi - İzmit/Kocaeli ) gezi düzenlemişti. Lisedeki rehber hoca bana sormuştu bana buraya gelmeyi düşünür müsün diye ben de sanmıyorum demiştim. Açıkçası okulu ezmiştim hatta Ama daha sonra o okula düşünce Hoş rehber hoca beni hatırlamadı zaten sonra da tayini çıktı bi de beni hatırlayıp demedi iyiki de "sen burayı beğenmemiştin hani geldin mi gene buraya?" diye
Aslında okulumdan gayet memnunum ^^ OKS'de 2. tercihimi kullanarak Kocaeli Anadolu Lisesi'ne gidecektim zaten az bir farkla kaçırmıştım ama sonra vazgeçtim, biraz da ailem vazgeçirdi CEAL daha yakın KAL çok uzak dağın tepesinde demişti (tabi tam dağın tepesinde değil ama yeşilliğin ortasına bu bir gerçek ) falan filan. Ama tabi KAL kaç senelik lise ce CEAL daha yeni. Aslında eski bir lise ama Cahit Elginkan bizim okulu yeniden yaptırdı ve lab.lar sınıflar falan yepyeni hani o bakımdan daha iyi Aslında belki okul KAL'dan daha iyi orası belli değil çünkü bizim lise daha bu sene okula CEAL olarak gelip de mezun olanları verecek.
Neyse gereğinden fazla uzattığımın farkındayım Kısacası okulumu seviyorum arkadaşlarımı seviyorum sadece bazı öğretmenleri sevmiyorum Okulda şizofren ve dengesiz öğretmenler var
Neyse ben konuşmamı burada bitireyim yoksa tüm sayfa benim mesajım olacak  _________________
|
|
 |
|
15 May 2009 23:31 |
|
 |
michiru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 3279 Ünvan: Prenses Puan: 1400 Nerden: Neko no Sekai ^_^ Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
Seka Lisesi gerçek adını yazmıyım dalga geçmeyin sonra benimlen
tornado sizin okulda çok güzel görünüyo dışardan ama için nasıl bilememxD sizin bi hocanız var zaten tüm izmit duymuş şanını  _________________ Michiru-chan no Nikki
|
|
 |
|
 |
Tornado
Moderator

Kayıt: 30 Oca 2009 Mesajlar: 2617 Ünvan: Savaşçı Prens Puan: 6950 Nerden: Depth of the Hell xD Teşekkür: 14 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Mehmet Bayrak di mi? Kocaeli Anadolu'dan gelme ya. Niye gelmişse geri gitsin bence zaten bizi de beğenmiyor Şizofren midir yoksa bizle alay mı ediyor bilmiyoruz ki
Allah aşkına arkadaşlar ekşisözlük itüsözlük uludağsözlük falan o tarz yerelere "Mehmet Bayrak" diye aratın ya
Adamın anlattıklarına göre İzmit'e ilk bilgisayarı o getirmiş, ayrıca ilk beyaz gömleği de o getirmiş. 20 yıl boyunca Uzak Doğu Dövüş Sanatları ile uğraşmış (internetten edindiğim bilgilere göre de aynı anda 5 kişiyi öldürebilecek derecede iyi biliyormuş), lisedeki en uzun kişiymiş ve 1.90 boyu varmış. (Dikkat! Kendisi 1.60-1.65 falan). Herşeyi bildiğini iddia eden salağın teki
Ehm her neyse burada okulları konuşacaktık değil mi? Mehmet Bayrak'ın bulunduğu okula gitmeyin diyerek bu konuşmayı bitiriyorum xP _________________
|
|
 |
|
15 May 2009 23:54 |
|
 |
minnoş

Otaku

Kayıt: 31 Ekm 2008 Mesajlar: 360 Puan: 1050 Nerden: eskişehir Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
en iğrenç okul ismi benimki şeker iöo.
okuldan da çok elbiseleri iğrenç çok cırtlak rekte belki görmüşsünüzdür.
bu arada 3. sınıfa gidiyorum. _________________
teşekkürler *TatLı Böcük*
|
|
 |
|
15 May 2009 23:55 |
|
 |
dowaa

Efsane Üye

Kayıt: 04 Eyl 2008 Mesajlar: 1693 Ünvan: Prenses Puan: 3075 Nerden: Ben aslında yokum öldüm ò.ó Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
EMK 4ever xP evet ben emlek konut mimarsinan lisesli bir evladım xD şahsen okulun ilk başlkarında "allah cezamı versin ben nasıl böyle bir okul düştüm..." ve daha nicelerini söylemiş insanım xD artık severim okulumu *-* eğleniyoruz (öhöm bunu söylemeden sanırım geçemiyeceğim ^_^'' anadolu lisesini 2 puanla kaçırmış insanım ^_^'' salak diye azmeyin Ô_o) arkadaşlarla felan...kopması güzel okul 1.liğinede oynuyorum mis valla benden iyisi yok (salakların arasında okumak daha kolaydır xD) o yüzden xD aslında okulumu değil arkadaşlarımı seviyorum *-* ama sevdiğim örtmenlerde var Sumru hoca eller havaya Ô_o neyse neyse benden bu kadar xD daha konuşursam susamıycam hooop kapa xD _________________ .
Ceyda..
Johnny Depp <3
|
|
 |
|
15 May 2009 23:56 |
|
 |
michiru

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 20 Hzr 2007 Mesajlar: 3279 Ünvan: Prenses Puan: 1400 Nerden: Neko no Sekai ^_^ Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimiçi
|
|
|
dowa herkes anadolu lisesine gitçek diye bişey yok ben de düz liseye gidiyorum mutluyum xD <bak öss de daha çok şansımız var xD bizim okula geliyo millet son sınıfta anadolu lisesini bırakıp öss de 2 puan fazla gelsin diye okuldan okul birincisi olup en yüksek puanı kapıyolar gidiyolar neyse ben her lafa maydonoz olmıcam artık tamam  _________________ Michiru-chan no Nikki
|
|
 |
|
 |
dArk JeaNNe

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 16 Tem 2008 Mesajlar: 935 Ünvan: Prenses Puan: 11300 Nerden: Geveze Krallığından *-* Teşekkür: 10 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
| Tornado yazmış: |
nese düştük bu okula çöm olmak zor olmasa baya güzel faaliyetten faaliyetten uçuyorum okulumu seviyorum hatta 11 saat görmek zorunda olduğum Ayşe hocamı da (ing )
|
Benzer bir durum ^^ (bu arada dil bölümündesin anlaşılan )
|
hayır aslında 9 lara haftada 10 saat eh Ayşa hocam da sınıf öğretmeni olunca
mf yi seçicem ben inş genetik mühendisi olup kendimden 5 tane koyup dil hocama göndericem başının etini yesinler (baya şikayetçiler anneme filan kızınız braz çılgın diolar )
bu arada bizim okul dağın tepesinde kar flian yağdığında dağa çıkıp kayıyoruz biraz azar yiyoruz amma kayarken baya heyecan oluo  _________________
~Nobu and Hachiko~
by Arashi *___*
Diyebileceğim söz kalmadı >.<
|
|
 |
|
16 May 2009 0:24 |
|
 |
SailorMars

Venus Fan

Kayıt: 01 Nis 2009 Mesajlar: 640 Ünvan: Prenses Nerden: Mars Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Okullarınızı duyalım bakalım
seviyor musunuz? yoksa bitsin diye umuyorsunuz?
Ben Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi (fen lisesi 1 okul kalmıştı)
|
İnanmıyorum sen EKAL'e mi gidion?
Benim ablam oraya gidiyor.Lise 2 şuan.Geçen sene o da çömdü.  _________________
Made By Tornado
|
|
 |
|
16 May 2009 9:26 |
|
 |
Sweet Witch

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 03 Şub 2008 Mesajlar: 2591 Ünvan: Prenses Puan: 2120 Nerden: James Malikanesinden Teşekkür: 12 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
eheh okulum (derriiin bii soluuk alıp söylüyoruz XD )
Necip fazıl kısakürek i.ö.o. (yanlız bilmemkaç tane aynı okul adı XD)
okulumu çok da sevdiğim söylenemez hani...normal derecede
bize her salı günü sabah sabah bedduaa eden din hocamız var XD
onun dışında pek sorunlu hocamız yok
valla bizim sınıf okul olaraktan çok tanınmış her gün öğretmenler odasında
-Var ya 7/C bilmemne bilmemne hep şikayetler gelir XD _________________
Ceyda direk el koydum buna xD
bradleyi yirler FC
ava içn japon hocama michiye teşekkürler
Ayaka Komatsu <3 Olivia Lufkin <3 Bradley James <3
So give me something to believe
Cause I am living just to breathe
And I need something more
To keep on breathing for
So give me something to believe
You Know You Love Me
Itazura Na Kiss Fan
|
|
 |
|
16 May 2009 9:51 |
|
 |
maron nagoya

Sevgi'nin Koruyucusu

Kayıt: 26 Mar 2008 Mesajlar: 1179 Ünvan: Prenses Nerden: Cephiro Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
karaadilli lisesii  _________________
arigato gozaimasu küçük-melek
....Efsanevi Sihirli Şovalyeler...
...Hikaru Shidou... ...Umi Ryuuzaki... ...Fuu Hououji ....
Burası Cephiro... İnanan kalp Cephiro'da güç olur...
|
|
 |
|
 |
Haruka-T

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 09 Ksm 2007 Mesajlar: 129 Ünvan: Beyaz Atlı Prens Puan: 400 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
[b](Adnan Menderes AL)[/b] Festival bakımından böylersine berbat bir okul görmedim Kabataş, Galatasaray festivallerine festival katarlarken bizim bi Radison otelde balolarımız oluo T_T... Biri bize festival versin bu sene haykoyu istiyoruz Doğuş değil T_T
|
|
 |
|
 |
umi

Eternal Sailor Moon

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 2722 Ünvan: Prenses Puan: 8100 Nerden: fiziksel olarak Antalya, ruhsal olarak Satoshi'min yanından *.* Teşekkür: 21 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Antalya Anadolu Lisesi
okula büyük bir zevkle girmiştim ilk yıldan doğrusu pek bir şey anlamamıştım. bu sene 2. sınıfım. ilk dönem nefret ediyordum okuldan. başarı derecesi çok yüksek olmasına rağmen sosyal etkinlikler bakımından çok eksik. çocuklar dersten başka bir şey görmesin gibi bir anlayış var sanki. neyseki 2. dönem daha iyiydi. çeşitli konuklar falan geldi anfide onları seyrettik, öğlenleri film gösterimleri alan oldu daha eğlenceli şu an için. dün de türk Hava Kurumu'nun desteğiyle havacılık kulubünün düzenlediği uçurtma şenliğimiz vardı. isteyenler gruplar halinde malzemeler alıp uçurtma yaptı (ya da yapmaya çalıştı XD ) uzun uğraşlar sonucunda uçutmamızı havada görmek çok güzeldi ( bir de keşke uçurmamızı çalmasalardı ) ama sınav zamanı geliyor ve yine karanlık bir havaya girer okul -_- bir de bahçesi güzel. kocaman bir bahçemiz var sonuç olarak okul iyi ama bazen bizi çok sıkıyorlar. _________________
imza by Daydream *-*
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
|
|
 |
|
 |
sailorneptune

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 119 Ünvan: Prens Puan: 75 Nerden: Ankara Teşekkür: 1 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu (Keçiören) _________________
|
|
 |
|
16 May 2009 10:51 |
|
 |
Eternal Moon

Efsane Üye

Kayıt: 14 Tem 2007 Mesajlar: 2051 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 2300 Nerden: LF malikanesinden xD Teşekkür: 5 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Düzce Arsal Anadolu Lisesi düzcdeki sayılı iyi okullardandır başarı oranı yüksek bi okul, az da olsa (=P) severim okulumu binası bahçesi geniş güzel.. sosyal etkinlik açısından fazlasıyla aktif bi okul burdaki her lise 1 öğrencisi de başlarda AÖL AÖL diye ağlamış olsa da okula artık alışmışlardır
Düzceye yolunuz düşerse okulumuza bekleriz çay filan ısmarlarım çimenlerin üstüne oturur içeriz  _________________
|
|
 |
|
 |
|
|