| |
| Yazar |
Mesaj |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
Bir web tabanlı oyun projemiz var. Henüz tam karar veremedim ama sizlerle paylaşmak istedim. İnternetten oynanacak bu oyun ve de Sailor Moon karakterleri ile ilgili olacak. Ve tabiki düşman bir taraf da olacak ya da birbirimizle savaşır şekilde de olabilir.
Sizce güzel mi olur? Oynanabilir mi? İlgi görür mü? Siz yapsaydınız nasıl yapardınız? Artık mikrofon sizde buyrun dinliyorum  |
|
 |
|
 |
sailormoooon

Efsane Üye

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 1526 Ünvan: Prens Puan: 2715 Nerden: Kristal Tokyo
|
|
|
|
Bence süper bi proje olacak.İLgi görür,oynana bilir.. İşte mamoru senin dediğin gibi yapılır yha güzel bi proje  _________________
 |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
ilgi çok olursa süper olur gerçekten .. ama okullar bir kapansın. gerçi bugünler de açılabilir =) _________________
 |
|
 |
|
08 Hzr 2007 20:02 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 939 Ünvan: Prenses Puan: 545 Nerden: Ay Krallığı
|
|
|
|
Bence de hoş olur. Tıpkı bitefight de ki gibi sanırım olacak. Vampirler ve kurt adamlar arasındaki savaşı anlatıyor o da. ^-^(Ben de bir vampirim ve bir klanım var Sailormoon(Sevgi) ) _________________
 |
|
 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
prenses serenity (kendisi böyle dememi emretti) bbcode kullanma demişsin tüm mesajlar garip görünüyordu düzelttim. Dikkatsiz prenses ne olacak!
Evet tam bu tarz bir oyun güzel olur diyorum. Ama ondan vazgeçip perilerle cadılar arasındaki mücadeleyi anlatan (kopya çekiyorum sanki) bir oyun yapılabilir.
En son Mamoru tarafından 08 Hzr 2007 20:10 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
Özür dilerim ya Ben de mesaj attım sorun var diye Ya ben de sorun yok aslında profil bölümü biraz arızalı sanırım anca aldı bilgilerimi Neyse bence güzel bir fikir bu oyun düşüncesi^-^ _________________
 |
|
 |
|
 |
Mamoru
Koruyucu

|
|
|
|
Senin bilgilerini kaldıramıyorsa suç forumun mu! =D
Tamam fazla şaka iyi değildir değil mi =) Üstelik oyun başlığını tartışmamızla bölmeyelim. Güzel oyun olacak olabilirse. |
|
 |
|
 |
jingjing

Biri Beni Durdursun

Kayıt: 08 Hzr 2007 Mesajlar: 959 Ünvan: Prenses Puan: 1135
|
|
|
|
geçen yıl açılmıştı. ama ben hiç oynayamamıştım.. inşallah bu yıl oynarız. gerçi ben hala oyunu tam çözmüş değilim ama oyun başlayınca anlarım inş. _________________
 |
|
 |
|
08 Hzr 2007 20:24 |
|
 |
prenses serenity

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
Yok geçen yıl ki forumda yapılan bir şeydi Bu tam oyun olacak yani gerçekten bir oyun düzeneği gibi ^-^ Forum üzerinden değil yani =P |
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
güzel bir proje ne zaman başlanacak? _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
SaNa Bi ŞaRKı YaZDıM - SöYLeRSiN DiE
BeNi HiÇ uNuTMaMaNı iSTeDiM
SaNa Bi SöZ VeRDiM - YiNe GeLiRiM DiE
SeN GeLMeSeN BiLe BeN GeLiRDiM!!! |
|
 |
|
 |
~mana~

Anime Fan

|
|
|
|
Şu sıralar çok uygun bir zaman.Çoğu kişinin vizeleri sınavları bitti.Okulların kapanmasına birkaç güncük kaldı.Oyun bence mangaya göre gitsin.Aslında benim daha garip bir projem var ama, biraz uçmuş olr muyum bilmiyorum ama sanırım şuan mümkün değil.Düşündüm de mesela oyunun her bir bölümünü geçtiğimizde o bölümün animesini izleybilsek yani bölümleri geçtikçe animesini izliyebilsek böyle bir yapım olsa çok daha zevkli olurdu ama elimizde imkanları göz önüne alırsak şuanlık mümkün değil^^Neyse siz bana bakmayın oyun açıladursun^^ _________________

En son ~mana~ tarafından 09 Hzr 2007 12:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Yaz tatilinde açılırsa tam süper olur..Yani diyorum ki eylüle kadar açılmazsa hiçbirimiz doğrudürüst giremeyiz   _________________
Bukiciğimin Hediyesi ^^ Ekmek Arası Çıtırcık Bukiciğim Yine Şahaserler Çıkardıı ^^
|
 |
|
 |
rebel_angel

Sağlam Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 197 Ünvan: Prenses Puan: 50 Nerden: İstanbul
|
|
|
|
| bence de çok güzel olur zevkli olucağına eminim |
|
 |
|
 |
usagiserenity

Venus Fan

|
|
|
|
Eee oyunları nerden bulucaksınız?nereye koycaksnız?nasıl oynucaz.. _________________
|
 |
|
 |
rei

Ay Savaşçısı

|
|