| |
| Yazar |
Mesaj |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 1328 Ünvan: Prenses Puan: 1395
|
|
|
|
Basilisk animesinin açılış şarkısı sayesinde tanıdığım heavy metal grubu olan Onmyouza'yı bayağı bir sevdim, bence siz de seveceksiniz, özellikle rockçı ruhuna sahip olan arkadaşlar
http://www.youtube.com/watch?v=MxzoOmjTcMg&feature=related
her konserlerine kimonolarıyla çıkıp böyle yıkıyorlarmış milleti  _________________
En son merkür prensesi tarafından 05 Şub 2008 19:21 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
 |
|
05 Şub 2008 14:10 |
|
 |
umi

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1940 Ünvan: Prenses Puan: 3800
|
|
|
|
basilisk'in açılışı çk hoşuma gittiği için bu grubun başka şarkılarını araştırdım ama bulamamıştım. youtube'dan bakmak hiç aklıma gelmemişti. biraz dinliyim bari şimdi  _________________
http://sakura-umi.deviantart.com
çok teşekkürler Integra.  |
|
 |
|
05 Şub 2008 18:51 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1786 Ünvan: Prenses Puan: 5315
|
|
|
|
Kesinlikle harika bir paylaşım çok saol prenses ^^ _________________ Made By Me
 |
|
 |
|
05 Şub 2008 19:04 |
|
 |
NANA

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 539 Ünvan: Prenses Puan: 1745 Nerden: Japonya
|
|
|
|
| merkür prensesi yazmış: |
| Basilisk animesinin açılış şarkısı sayesinde tanıdığım JRock grubu olan Onmyouza'yı bayağı bir sevdim |
Onmyoza J-Rock değil, bir heavy metal grubudur, düzeltirsen sevinirim. Yaptıkları müziğe rock denmez...
Güzel şarkıları var, ama heavy metal sevmiyorum pek. Yine de denemenizi tavsiye edebilirim sanırım.  _________________
 |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

|
|
|
|
çok pardon Onmyouza'ya haksızlık ettim şimdi düzelttim aman yanlışlık olmasın
teşekkür ederim arkadaşlar, benim gibi sizin de seviceğinizi biliyodum  _________________
|
|
 |
|
05 Şub 2008 19:18 |
|
 |
umi

Efsane Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 1940 Ünvan: Prenses Puan: 3800
|
|
|
|
bu grubun şarkılarını nerede bulabilirim? biri bana bu konuda yardım edebilir mi?
-dinlediğim bazı şarkılarında Kuroneko'nun (kadın vokal) sesi çok tiz, çok ince çıkıyor. bu beni biraz rahatsız etti. pek sevmedim bu yönünü- _________________
http://sakura-umi.deviantart.com
çok teşekkürler Integra.  |
|
 |
|
05 Şub 2008 19:33 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2398 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 5700
|
|
|
|
süpersin kız çok gzl bi paylaşım teşekkürler^^ _________________
İmza için teşekkürler Aqua  |
|
 |
|
 |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

|
|
 |
|
05 Şub 2008 19:43 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
güzelmiş bu şarkı youtubede bakalım başka neler var.
Bu nasıl heavy metal müzik ben ayırt edemiyorum artık, Rock diyoruz metal çıkıyor, Punk diyoruz başka bişey çıkıyor, şunları ayırt etmeyi öğrenmem lazım, fazla karışıyor çünkü -_- _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
13 Şub 2008 11:19 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
rapidshare'den indiremeyenler içinse şarkıları diyorum( açılış ve bitiş)
indirme programlarından açılış için -
- onmyouza, kouga ninpou chou (başlangıç)
- mizuki nana, wild eyes (bitiş)
bu grub heavy metal olmaması gerek . black ve death metal sert kulak tırmalayıcı ise heavy metalin daha sert olması gerek. heavy metal dinleyicisi değilim black metal dinleyicisiyim black sertse heavyin daha sert olması gerektiğini vurguluyorum yalnış anlaşılmasın  _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
BuLuT

Ay Savaşçısı

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 754 Ünvan: Prenses Puan: 1185
|
|
 |
|
 |
NANA

Vazgeçilmez Üye

Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 539 Ünvan: Prenses Puan: 1745 Nerden: Japonya
|
|
|
|
Birkez daha vurguluyorum, anlamayanlar için...
Şöyle açıklayayaım en iyisi....
Grup, Judas Priest grubundan özenme biraz. Sadece aralara Japon melodileri ve birazda rock melodileri eklemişler ve ortaya böyle bir heavy metal grubu çıkmış....
Denemek isterseniz; Heavy Metal Thunder albümünü indirebilirsiniz......
Bir de yine unutmadan söyleyeyim; bu gruptan fazla birşey beklemeyin, elbet güzel şarkıları var ama berbat şarkılarının sayısı ondanda fazla... _________________
 |
|
 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
Diğer şarkılarını dinleyince neden metal grubu dendiği gayet güzel anlaşılıyor.
Ama bu şarkıları heavy metal bir şarkıdır diyemiyorum hala.
Gerçi daha visual kei'yi hangi türe yakınlaştırsak diye düşünmekteyim. _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
15 Şub 2008 11:17 |
|
 |
merkür prensesi

Güzelliğin Savaşçısı

|
|
|
|
rock, metal türlerini açıkçası hiç ayırt edemem zaten başlığı yazarken de hata yapmışım
ya niye bilmiyorum ama bu türleri bi türlü ayıramıyorum neyi neye göre ayırıyorsunuz hiç anlamıyorum rock, metal dışında tüm türleri birbirinden ayırt edebiliyorum mesela R&B ile Crunk&B'nin farkını hemen anlıyorum ama iş roca ve metale kayınca olmuyo ya  _________________
|
|
 |
|
15 Şub 2008 16:06 |
|
 |
çibiçibi

Venus Fan

|
|
|
|
rockta sadece hit rockı ayırt edebiliyorum, teoman,redd bunlar hit rock yapıyor
merkür prensesi; bunları dinlersen anlarsın farkı
--black metal; gorgoroth, ominous grief, burzum, satanic warmester, chthonic,sagu,venom
--death metal; children of bodom, opeth
black metal daha çok karışıktır gitarlar,nasıl çalındığını pek anlayamazsın tabi serfonik black metalde anlarsın örn, cradle of filth(gotik metale dönüştü son albümleri), chthonic.
death metalde ise gitarların vuruşu vurguludur ve ritmlidir, davullar daha çok karışık vurulur.
metal sıralaması ise sertlikten hafife;
heavy metal
black metal
death metal
hard metal
gotik metal... _________________ Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum. |
|
 |
|
 |
|
|