Sailor Moon Forum
Ouran High School Host Club (Manga)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
sedai

Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım

Ouran High School Host Club (Manga) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar,
burada güzel anime sohbetleri oluyor gördüğüm kadarıyla Gülücük Dağıtıyor
ben de katılabilir miyim? Kayan Gözler
anime ve manga sevmek genellikle çevreden garip karşılanıyor. "çocuk musun çizgi film izliyorsun" tepkileriyle hepiniz karşılaşmışsınızdır. Hüzünlü neyse yaww bunlara girmenin yeri değil sanırım.
Ouran High School Host Club yeni keşfettim ve animesini bir solukta izledim. son zamanlarda en çok güldüğüm animelerden biri oldu. bu yoğun çalışma dönemimde de bana iyi bir deşarj kaynağı oldu. ne yazık ki 2. sezon devam etmeyecekmiş Hüzünlü ama en azından mangasını bitirmek isterim. nasıl olacak derken sizi keşfettim Gülücük Dağıtıyor
ingilizcem fena sayılmaz ama mangalarda herşey birbirine karışıyor. öncelikle NANA ya çok teşekkür ederim sanırım çevirilerini yapıyorsun. yalnız çevirileri nerede bulabilirim? bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Gülücük Dağıtıyor

şimdiden teşekkürler..... Hayranlık Besliyor Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 27 Mar 2008 01:29
jocelyn

Beni Görmeye Alışın
Beni Görmeye Alışın

Ünvan: Prenses

Ouran High School Host Club (Manga) Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

Hatori Bisco'nun tarzını TYOS'ta sevmiştim bayağı ^^ Okurum yakında bunu da. Kayan Gözler

jocelyn vs. gabrielle
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 27 Mar 2008 08:12
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ouran High School Host Club (Manga) Konu: Yanıt: Ouran High School Host Club Manga! Alıntıyla Cevap Gönder

sedai arkadaşım öncelikle kusura bakma anca bu aya yayınlayabildim. (mesajımı görebilecekmisin onuda bilmiyorum XD.) İlk 2 bölümünü siteme ekledim, indirmek isterseniz ilk sayfaya bakmanız yeterli =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 20 Ağu 2008 16:40
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

Ouran High School Host Club (Manga) Konu: Yanıt: Ouran High School Host Club (Manga) Alıntıyla Cevap Gönder

TEk bişey sormak istiyorum
Spoiler:

animede Tamaki Haruhiye sevdiğini söylemedi ve öpemedi öyle bitti mangada öptümü sevdiğini söyledimi *-* bunu bilmek istiyorum.
Birde animede Ootori-kunun babası Haruhi ile evlenmesini istediğini söylemişti mangada inşallah böyle birşey olmamıştır Madde

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Eyl 2008 21:22
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Ouran High School Host Club (Manga) Konu: Yanıt: Ouran High School Host Club (Manga) Alıntıyla Cevap Gönder

Animenin son 2 bölümü mangayla alakasızdır arkadaşlar yani filler doldurma bölümdür o kısım. Mangada öyle olaylar olmuyor.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 03 Eyl 2008 21:26
dowaa

Master Otaku
Master Otaku

Evet zaten ben bunu takip ediyorum.NANA sana çok teşekkürler böye birşey yaptığın için Hayranlık Besliyor

Spoiler:
Sitede her ne kadar banlasanda burda bile musallat oluyoum Kahkaha Atıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 04 Eyl 2008 12:59
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

Alıntı:
Sitede her ne kadar banlasanda burda bile musallat oluyoum

Buraya ban kontrolü yapmaya mı geldin yoksa kızın emek verdiği mangayı mı indirmeye geldin?

Teşekkürler Integra Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 04 Eyl 2008 23:35
dowaa

Master Otaku
Master Otaku

Ayy bune sinir ben şakasını demiştim Hüzünlü ama ben zaten bunları indirip okudum çok saolsun teşşekkür ediyorum.. Hemen niye kızıyosunuz Üzgün ya da Ağlıyor özür dilerim ben öyle demek istememiştim Çıldırmış Durumda tekrar özür diliyorumm... Üzgün ya da Ağlıyor

umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 11:25
Setsuna-M

Süper Üye
Süper Üye

paylaşım için teşekkürler bunun mangası olduğunu bilmiyordum Şaşırmış Durumda Şaşırmış Durumda

Spoiler:

teşekkürler sweet princess Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 05 Eyl 2008 11:27
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

dowaa yazmış:
Ayy bune sinir ben şakasını demiştim Hüzünlü ama ben zaten bunları indirip okudum çok saolsun teşşekkür ediyorum.. Hemen niye kızıyosunuz Üzgün ya da Ağlıyor özür dilerim ben öyle demek istememiştim Çıldırmış Durumda tekrar özür diliyorumm... Üzgün ya da Ağlıyor

Açıkçası benden özür dilemene gerek yok.Yani özür dilenecek kişi BEN değilim.Ben sadece uyarımı vermiştim.

Teşekkürler Integra Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 05 Eyl 2008 11:46
dowaa

Master Otaku
Master Otaku

Ben onu kötü niyetle söylememiştim... Özür diliyorum.. Bu kadar büyüyeceğini bilseydim yazmazdım da zaten.. Hüzünlü

umi^^MmMm... mükemmelsinn (L...)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 05 Eyl 2008 11:49
USAGİ

Sevgi'nin Koruyucusu
Sevgi'nin Koruyucusu

Ünvan: Savaşçı Prenses

NANA yazmış:
Animenin son 2 bölümü mangayla alakasızdır arkadaşlar yani filler doldurma bölümdür o kısım. Mangada öyle olaylar olmuyor.

yok onu biliyorum sdece o dediğim kısım oluyormu mangada onu çok merak ediyorum Çok Mutlu

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 06 Eyl 2008 19:33
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Acayip sinirliyim. Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda Çıldırmış Durumda

Ağlamak istiyorum ben!!!!!! T__________T
65 çıkmış, mahvoldu güzelim mangam. Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor

Spoiler:
Yahu artık anlasın dedik naptın hatori ya bu kadar basit bi yöntem seçilemezdi T___T Ouranım sıradan bir shoujo değildi! Üzgün ya da Ağlıyor

Tamakim bi kızı kurtardı at tam çifte atacakken.. Kız fecih derecede haruhiye benziyor daha kötüsü Tamakime yavşıyor T___T
Hele o son yokmuydu ya.. benimle çıkarmısın ne ya Çıldırmış Durumda Üzgün ya da Ağlıyor Üzgün ya da Ağlıyor Naptı bu kadın bu mangayı! T__T Of of! T_T Haruhim kıyamam ben sana Üzgün ya da Ağlıyor Nasılda kıskanıyo T__T Öf resmen koukou debut faciası oldu bu T__T Böhüeeee Tamakiiiim T___T Yar etmem seni ellere öhm :H
Gebertirim o kızı ben T_T

Sıradaki bölümü dahada iğrençleştirirsen hatori.. ölümlerden ölüm beğen! -_________-"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 04 Ksm 2008 14:40
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız