Sailor Moon Forum
Ouran High School Host Club
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga

Yazar Mesaj
EnmaKun

Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan

Ünvan: Prenses

Ouran High School Host Club Konu: (Belirtilmedi) Alıntıyla Cevap Gönder

güzel bi anime emeğine sağlık cnm. bu arada haruhi benim adımın japoncası. hem karakterimizde aynı burcumuzda. kendimi okuyorum sandım. bu animeyi takip atmeye çalışıcam Gülücük Dağıtıyor

İmza için çok teşekkürler Nilo$$$ Çok Mutlu

Spoiler:

bu harika imzaLAR için ::Hachi:: ye çok çok teşekkürler ^^ Çok Mutlu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Ksm 2007 18:22
miya

Venus Fan
Venus Fan

Otakulaar! hayatımda hiç otaku görmemiştim >_< görmedim di mi O.o
Spoiler:
öf pöf möf O.o animeyi yeniden izleyemeye başladım tekrar tekrar salak mıyım neyim Çıldırmış Durumda geçen gün elektrikler kesilmişti,laptopun son 10 dakkalık şarjı bitene kadar ouran izlemişim O.o birde sınavım olucak O.o öf pöff möff 2. sezon istiyorum O.o gene 2. sezon damarlarım tuttu O.o''' tamaki'yi geçtim,hepsini özlüyorum ya T_T Haruhiyi bile O.o ''omajtoriomaş''
şeysinden duymak istiyorum T_T

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 13 Ksm 2007 00:10
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

miya ya katılıyorum Üzgün ya da Ağlıyor bende ikinci sezonu izliyorum hepsini çok özledim Üzgün ya da Ağlıyor tamkimi hitachin ikizlerimi honey kyouya yı haruhi yi honeyi hatta moriyi bile özledim hepsinin sesleri kualkarımda çınlıyor ya Üzgün ya da Ağlıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 13 Ksm 2007 20:11
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

Ünvan: Güzel Prenses

prenses serenity yazmış:
School Rumble birinci sezon harika kesinlikle ama ikinci sezonda biraz cıvıtıyorlar Dil Çıkartıyor Ouran da ise hala o aşkı görmek istiyorum nasıl olacak nasıl bitecek diyeeeeeeeeeeeeeeeeee-_- hiç yoktan özel bölüm ova filan yapsalarda içimi rahatlasalar*-*

ouran koko yu izliyorum bugün 15.bölümünü izliyorum.ayhhh yine komikti yha.ama dedeğin gibi serenity ben school rumble ı çok komik buluyorum.şu sıralar 2.sezonunu izliyorum.ewt biraz cıvıtmışlar Şaşırmış Durumda ama harimaya bitiom o kesin yazık o adama ya acıom xD

Teşekkürler Integra Gülücük Dağıtıyor
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 29 Oca 2008 01:46
usa-ko

O Bir Yıldız!
O Bir Yıldız!

16. bölüm... aaah ah ne bölümdü T-T

hikaruuuuuuu T-T

aagghh.... *acı çekiyorum*

Spoiler:

hahahaaah sinirlerim bozuldu XD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 29 Oca 2008 15:42
Nilo$

Ay Fedaisi
Ay Fedaisi

Bu animeyi gecen 2 günde bitirdim öyle sardiki beni.. tam tiryakisi oldum.. ama neden devam ettirmiyorlar yaaaaa... agliyacaktim nerdeyse Hüzünlü
HaruhixHikaru forever Çok Mutlu
Simdi mangasina basladim bakalim sarcakmi beni Gülücük Dağıtıyor

Made by Aqua-Hime... cok sagol bebim *-* seviyom seni *-*

Spoiler:
Code Geass Türkiye-----------------><----------------- Click it now

------------ evet geri dönüs yaptim XD ------------
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 30 Oca 2008 20:25
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

Nayırrr!! HaruhixTamaki forever!! Kahkaha Atıyor

Mangası dahada eğlenceli geldi bana ama çizimleri az daha güzel olsaydı keşke...
Tsunami götürsün hepsini hıh Madde 2. sezon yapılmazmı ya, yapılmaz mı!! Çıldırmış Durumda

16. bölüm her ne kadar güzel olsada bakınız...
Spoiler:

Çok güzel bir sahne olmasına karşın... HaruxTama diyorum.. Dil Çıkartıyor Kıskanç Hika-chan Dil Çıkartıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 30 Oca 2008 21:12
Gece

Aşk'ın Koruyucusu
Aşk'ın Koruyucusu

anime izleme listesinde baş sırlarda yer alıyor kendileri o.O" ama daha çok mangasını merak ediyorum Dil Çıkartıyor onuda Nana halledecek ztn*-*Nana elini çabuk tut
Kahkaha Atıyor

eheh*-*Kawaii ♥ Yul-Chan

Spoiler:

Goong~~
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Oca 2008 16:33
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

Eet mangası dahada güzel nana-chan saolsun bende okumayı bitirmiş bulunmaktayım Dil Çıkartıyor En azından konu havada kalmamış Çok Mutlu Benmi ? ende haruhi & tamaki diyorum Çok Mutlu

Spoiler:
Yapma şunu baban kızarıyor Kahkaha Atıyor

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 31 Oca 2008 16:38
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

muahahah 16.bölümüm izledim süperdi.valla yalan sölemiim ama karnıma ağrılar girdi desem yeridir.
muahaha allam ya tipe bakxD burda yarıldım ben iştexD

Spoiler:
bu arada haruhi ile hikaru hiç yakışmıo -.- hikaru haruhi nin yanında abisi gibi kalıo-.-yalnız hikarunun haruhiye olan davranışlarını beğendim-.- haruhi tamaki ile daha çok yakışıolar ama tamaki de diğer kızlarla kırıştırmasa -.- ehhhömm Uyuyor... neyse ben yinede her zaman haruhi&tamaki forever diom-.-

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 31 Oca 2008 16:57
serenityendymion

Süper Üye
Süper Üye

paylaşım için teşekkürler güzel anlatmışsın

kendime teşekkürler=)
Spoiler:
http://dame-chocolate.forum0.net/index.htm

Spoiler:
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 17 Şub 2008 15:59
Aquamarin

Efsane Üye
Efsane Üye

FlamesniperÎn imasında kirimi'yi gördüm gene depreştim yaa Dil Çıkartıyor ahh ahh ne kadarda yakışıklı bir abisi vardı onun öyle Zarif Off pofff

Spoiler:
Hatırlıyorumda bir bölümünde haruhi'nin harikalar diyarı gibi bişey vardı kirimi büyüyordu orada kyouya ona asılıyordu ahahaha Eğlenmekte

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Şub 2008 14:52
Flamesniper

Efsane Üye
Efsane Üye

ben kirimiyi yerim ya*-* lolipop gibi gözleri var kızın çok şeker bayılıyorum ben ona *-*
Spoiler:
ayrıca kiriminin büyümüş hali okuldaki kızlara 10 basardı vallah o kadar güzeldi yani İlkel Adam kızın gelecekte ne kadar göz alıcı olduğunu haruhinin bilinç altına yatmış demekki Dil Çıkartıyor

En son Flamesniper tarafından 19 Şub 2008 15:16 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 19 Şub 2008 15:13
NANA

Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye

NANA yazmış:
Tabi bir de güldüğüm en komik bölümlerden!^^
Spoiler:
22ci bölüm yani, Casanoda'nın geldiği bölüm acayip matraktı o.O" Haruhinin kızlar onu ünlü ve zeki bir samuray olan okita soujiye benzettiklerinde onun o anda, yakınlarında ki markette özel ve ucuz olarak satılan yemekleri düşünmesi... kopmuştum orada xD Özellikle de Cassanoda hostun kapısına tıkırtıyla gelip Mori-senpainin elinde ki (taş devrinden kalma Çıldırmış Durumda Dil Çıkartıyor ) kılıcı(ya da oku neyse Dil Çıkartıyor ) kapıya saplaması ve ardından İkizlerin, Anime de fazla diyalogu yok çok mutsuz acaba ondan mı sapladı demesi ve hele de Tamaki'nin "Tamam Mori-senpai biliyorum, anime de her konuşmada bir iki diyaloğun olduğunu anlıyorum, bölümlerin yarısında gözüküyorsun sana özel hiçbir bölümde yok diyor ya Kahkaha Atıyor kopmuştum ve yarım saat hayata bağlanamamıştım Çıldırmış Durumda Kapıyı açtıklarında da arkada casanoda-kun Kahkaha Atıyor Nieheh Çok Mutlu

Ben kendi spoilerimi okudukça hala gülüyorum mauahahhaha

Hele yine 22inci bölümde Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor
Spoiler:
Casanodanın Mori-senpaiden nasıl korkunç olabileceğine dair bir ders istemişti... Tamakiye o ankiş yaptığı surat hali varya... Gözleri açarak... İçinden.. "Tamaki BANA YARDIM ET....." Mauahahahahha Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Ah ahh.. Nerde o eski günlerrr...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 19 Şub 2008 15:15
miya

Venus Fan
Venus Fan

NANA yazmış:
NANA yazmış:
Tabi bir de güldüğüm en komik bölümlerden!^^
Spoiler:
22ci bölüm yani, Casanoda'nın geldiği bölüm acayip matraktı o.O" Haruhinin kızlar onu ünlü ve zeki bir samuray olan okita soujiye benzettiklerinde onun o anda, yakınlarında ki markette özel ve ucuz olarak satılan yemekleri düşünmesi... kopmuştum orada xD Özellikle de Cassanoda hostun kapısına tıkırtıyla gelip Mori-senpainin elinde ki (taş devrinden kalma Çıldırmış Durumda Dil Çıkartıyor ) kılıcı(ya da oku neyse Dil Çıkartıyor ) kapıya saplaması ve ardından İkizlerin, Anime de fazla diyalogu yok çok mutsuz acaba ondan mı sapladı demesi ve hele de Tamaki'nin "Tamam Mori-senpai biliyorum, anime de her konuşmada bir iki diyaloğun olduğunu anlıyorum, bölümlerin yarısında gözüküyorsun sana özel hiçbir bölümde yok diyor ya Kahkaha Atıyor kopmuştum ve yarım saat hayata bağlanamamıştım Çıldırmış Durumda Kapıyı açtıklarında da arkada casanoda-kun Kahkaha Atıyor Nieheh Çok Mutlu

Ben kendi spoilerimi okudukça hala gülüyorum mauahahhaha

Hele yine 22inci bölümde Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor
Spoiler:
Casanodanın Mori-senpaiden nasıl korkunç olabileceğine dair bir ders istemişti... Tamakiye o ankiş yaptığı surat hali varya... Gözleri açarak... İçinden.. "Tamaki BANA YARDIM ET....." Mauahahahahha Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor

Ah ahh.. Nerde o eski günlerrr...

Muhahah anılarım canlandı XD
o mori senpainin attığı şey kılıç felan değil direk zıpkın bile olabilirdi bende unuttum bak muhu zıpkın zıpkını çeker Dil Çıkartıyor
Spoiler:

birde hepsine ek şeyde çok koptum, Casanoda yardım isterken moriye '' Suratın aynı cehennem kapısını bekleyen köpekler gibi,buna rağmen nasıl seni seven bu kadar insan olmasını başarabildin?'' demesi muhahaha XD

hıı lovely itemi de unutmamak lazım XD Honey senpainin '' takashi..bunca zamandır beni kullanıyor muydun?'' demesi XD öff her saniyesinde karnıma ağrılar girdi XD bak düşündükçe tuvalete gitme ihtiyacım geliyor O_o

Niye bu kadar tatlı olmak zorundasınız? O__o
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 19 Şub 2008 15:25
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Sailor Moon Forum Ana Sayfa -> Anime ve Manga Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız