güzel bi anime emeğine sağlık cnm. bu arada haruhi benim adımın japoncası. hem karakterimizde aynı burcumuzda. kendimi okuyorum sandım. bu animeyi takip atmeye çalışıcam _________________
İmza için çok teşekkürler Nilo$$$
Spoiler:
bu harika imzaLAR için ::Hachi:: ye çok çok teşekkürler ^^
Otakulaar! hayatımda hiç otaku görmemiştim >_< görmedim di mi O.o
Spoiler:
öf pöf möf O.o animeyi yeniden izleyemeye başladım tekrar tekrar salak mıyım neyim geçen gün elektrikler kesilmişti,laptopun son 10 dakkalık şarjı bitene kadar ouran izlemişim O.o birde sınavım olucak O.o öf pöff möff 2. sezon istiyorum O.o gene 2. sezon damarlarım tuttu O.o''' tamaki'yi geçtim,hepsini özlüyorum ya T_T Haruhiyi bile O.o ''omajtoriomaş''
şeysinden duymak istiyorum T_T
miya ya katılıyorum bende ikinci sezonu izliyorum hepsini çok özledim tamkimi hitachin ikizlerimi honey kyouya yı haruhi yi honeyi hatta moriyi bile özledim hepsinin sesleri kualkarımda çınlıyor ya _________________ Made By Me
School Rumble birinci sezon harika kesinlikle ama ikinci sezonda biraz cıvıtıyorlar Ouran da ise hala o aşkı görmek istiyorum nasıl olacak nasıl bitecek diyeeeeeeeeeeeeeeeeee-_- hiç yoktan özel bölüm ova filan yapsalarda içimi rahatlasalar*-*
ouran koko yu izliyorum bugün 15.bölümünü izliyorum.ayhhh yine komikti yha.ama dedeğin gibi serenity ben school rumble ı çok komik buluyorum.şu sıralar 2.sezonunu izliyorum.ewt biraz cıvıtmışlar ama harimaya bitiom o kesin yazık o adama ya acıom xD _________________
Teşekkürler Integra
Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 478 Ünvan: Prenses Puan: 3225
Konu: (Belirtilmedi)
Bu animeyi gecen 2 günde bitirdim öyle sardiki beni.. tam tiryakisi oldum.. ama neden devam ettirmiyorlar yaaaaa... agliyacaktim nerdeyse
HaruhixHikaru forever
Simdi mangasina basladim bakalim sarcakmi beni _________________
Made by Aqua-Hime... cok sagol bebim *-* seviyom seni *-*
Spoiler:
Code Geass Türkiye-----------------><----------------- Click it now
------------ evet geri dönüs yaptim XD ------------
anime izleme listesinde baş sırlarda yer alıyor kendileri o.O" ama daha çok mangasını merak ediyorum onuda Nana halledecek ztn*-*Nana elini çabuk tut
bu arada haruhi ile hikaru hiç yakışmıo -.- hikaru haruhi nin yanında abisi gibi kalıo-.-yalnız hikarunun haruhiye olan davranışlarını beğendim-.- haruhi tamaki ile daha çok yakışıolar ama tamaki de diğer kızlarla kırıştırmasa -.- ehhhömm neyse ben yinede her zaman haruhi&tamaki forever diom-.-
ben kirimiyi yerim ya*-* lolipop gibi gözleri var kızın çok şeker bayılıyorum ben ona *-*
Spoiler:
ayrıca kiriminin büyümüş hali okuldaki kızlara 10 basardı vallah o kadar güzeldi yani kızın gelecekte ne kadar göz alıcı olduğunu haruhinin bilinç altına yatmış demekki
En son Flamesniper tarafından 19 Şub 2008 15:16 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
22ci bölüm yani, Casanoda'nın geldiği bölüm acayip matraktı o.O" Haruhinin kızlar onu ünlü ve zeki bir samuray olan okita soujiye benzettiklerinde onun o anda, yakınlarında ki markette özel ve ucuz olarak satılan yemekleri düşünmesi... kopmuştum orada xD Özellikle de Cassanoda hostun kapısına tıkırtıyla gelip Mori-senpainin elinde ki (taş devrinden kalma ) kılıcı(ya da oku neyse ) kapıya saplaması ve ardından İkizlerin, Anime de fazla diyalogu yok çok mutsuz acaba ondan mı sapladı demesi ve hele de Tamaki'nin "Tamam Mori-senpai biliyorum, anime de her konuşmada bir iki diyaloğun olduğunu anlıyorum, bölümlerin yarısında gözüküyorsun sana özel hiçbir bölümde yok diyor ya kopmuştum ve yarım saat hayata bağlanamamıştım Kapıyı açtıklarında da arkada casanoda-kun Nieheh
Ben kendi spoilerimi okudukça hala gülüyorum mauahahhaha
Hele yine 22inci bölümde
Spoiler:
Casanodanın Mori-senpaiden nasıl korkunç olabileceğine dair bir ders istemişti... Tamakiye o ankiş yaptığı surat hali varya... Gözleri açarak... İçinden.. "Tamaki BANA YARDIM ET....." Mauahahahahha
Ah ahh.. Nerde o eski günlerrr... _________________
22ci bölüm yani, Casanoda'nın geldiği bölüm acayip matraktı o.O" Haruhinin kızlar onu ünlü ve zeki bir samuray olan okita soujiye benzettiklerinde onun o anda, yakınlarında ki markette özel ve ucuz olarak satılan yemekleri düşünmesi... kopmuştum orada xD Özellikle de Cassanoda hostun kapısına tıkırtıyla gelip Mori-senpainin elinde ki (taş devrinden kalma ) kılıcı(ya da oku neyse ) kapıya saplaması ve ardından İkizlerin, Anime de fazla diyalogu yok çok mutsuz acaba ondan mı sapladı demesi ve hele de Tamaki'nin "Tamam Mori-senpai biliyorum, anime de her konuşmada bir iki diyaloğun olduğunu anlıyorum, bölümlerin yarısında gözüküyorsun sana özel hiçbir bölümde yok diyor ya kopmuştum ve yarım saat hayata bağlanamamıştım Kapıyı açtıklarında da arkada casanoda-kun Nieheh
Ben kendi spoilerimi okudukça hala gülüyorum mauahahhaha
Hele yine 22inci bölümde
Spoiler:
Casanodanın Mori-senpaiden nasıl korkunç olabileceğine dair bir ders istemişti... Tamakiye o ankiş yaptığı surat hali varya... Gözleri açarak... İçinden.. "Tamaki BANA YARDIM ET....." Mauahahahahha
Ah ahh.. Nerde o eski günlerrr...
Muhahah anılarım canlandı XD
o mori senpainin attığı şey kılıç felan değil direk zıpkın bile olabilirdi bende unuttum bak muhu zıpkın zıpkını çeker
Spoiler:
birde hepsine ek şeyde çok koptum, Casanoda yardım isterken moriye '' Suratın aynı cehennem kapısını bekleyen köpekler gibi,buna rağmen nasıl seni seven bu kadar insan olmasını başarabildin?'' demesi muhahaha XD
hıı lovely itemi de unutmamak lazım XD Honey senpainin '' takashi..bunca zamandır beni kullanıyor muydun?'' demesi XD öff her saniyesinde karnıma ağrılar girdi XD bak düşündükçe tuvalete gitme ihtiyacım geliyor O_o
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız