| |
| Yazar |
Mesaj |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
| *Gold_Heart* yazmış: |
teşekkür ederim ama bendeki winrar ingilizce oradaki hangi şık özellikler demek
az önce dediğin gibi oyun dosyasına sağ tıkladım ama şıklar hep ingilizce
ne yapmam lazım  |
Önce winrardan dosyayı bir çıkar
sağ tıkla "Extract files Here" falan seç ok le, ondan sonra dediğim ksım, ha bide ingilizce yok bende diyorsan hiç oyuna başlama, çünkü oyun ingilizce
| miharu sachiko yazmış: |
| ya arkadaşlar another storyi oynuyordum reiye geldim reiye kadar bütün bölümleri kaydedebilmiştim ama artık kaydolmuyo nasıl kayıt edeceğim bulamadım yrdımcı olursanız sevinirim |
Luna Ball larda kayıt yapıyorsun, mevcut dosyaların üzerine kayıt edeceksin, iki slot veriyor kayıt için  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
15 Ekm 2007 11:33 |
|
 |
Deep_

Geçiyordum Uğradım

|
|
|
|
arkadaslar mügen emülatörle çalışan çok güzel animasyonlara sahip bi dövüş oyunu vardı o sürümü bulamıyorum. çok güzel oyunlar var ama benim bahsettigim oyunda hamleler yapılırken sesli olarak atackları söylüyolar ve ekrandaki animasyonlar olay yaratıcak kadar güzel linki bulan varsa lütfen rica edicem şimdiden tsk ederim |
|
 |
|
30 Ekm 2007 21:48 |
|
 |
kamakras

Yeni Üye

Kayıt: 28 Ağu 2007 Mesajlar: 22 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul
|
|
|
|
imdatt rgg sini oynuyorum sailormoonun su anda 2. bolumde Venus de kaldım en basında millet parti vardiyor ama hiç bişi baslamıyor gecmek için ne yapmalıyım_? reccahanibashi@hotmail.com cevabınızı bekliyorum _________________ başın sıkıştıgında yukarıya bak orda beni bulacaksın |
|
 |
|
24 Şub 2008 12:14 |
|
 |
kamakras

Yeni Üye

Kayıt: 28 Ağu 2007 Mesajlar: 22 Ünvan: Prens Nerden: İstanbul
|
|
|
|
ben znes de degilde snes emulatorunde oynadım istiyorsan emulator ile birlikte savelerinide verebilirm tmmen el cabası ile akstım son bolumdeyim kayıt olayına elince ben snes deki kayıt istemini biliyorum ama o emulatorler birbirine yakın snesde oyunun kayıt yeri luna topu emulatorun kayıt yeri esc ye basınca cıkan zınbırtılardan load kısmında bide save rom.... diye bişivar ordan ben 3. unude yapardım saveyi kayıt ettigim yerde bir notdefteri ile acılabilen bir dosya cıakrdı tmmdır ama bu snes de znesi bilmiyorum ama dedigim gibi eger snes de oynarım diyorsan reccahanibashi@hotmail.com daha yeni bitirdim hemen hemen her yerini hatırlıyorum yardımda ederim _________________ başın sıkıştıgında yukarıya bak orda beni bulacaksın |
|
 |
|
15 Mar 2008 10:11 |
|
 |
Sweet Witch

Biri Beni Durdursun

|
|
 |
|
06 Tem 2008 15:04 |
|
 |
SERENİTY & ENDYMİON

Üye

|
|
|
|
| teşekkürlerde bi sorun var another story i indiriyorum rar olarak içini açtığımda bişi çıkıop ona tıklıyorum yazılar çıkıo sadece o deil dier oyunlarda öle yardım ederseniz sevinirim |
|
 |
|
 |
mizu_chan

Beni Görmeye Alışın

Kayıt: 14 Tem 2008 Mesajlar: 234 Ünvan: Prenses Nerden: Mars
|
|
|
|
oyunlar çok güzel teşekürler _________________
 |
|
 |
|
25 Ekm 2008 13:07 |
|
 |
Sweet Witch

Biri Beni Durdursun

|
|
 |
|
09 Ksm 2008 16:14 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
boşver hileyi, zevkini çıkararak oyna  _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
11 Ksm 2008 02:21 |
|
 |
Sweet Witch

Biri Beni Durdursun

|
|
|
|
sağol zaten orayı geçtim zar zor.
Peki Mars yasa mı yaga mı ne o köyden çıktıktan sonra bşaka bi köye geliomuş.orda biriyle savaşmam gerekiyormuş(walk bilmemneden baktım)
Oraya gittiğimde bi adam çıktı vıdı vıdı konuştuk sonr tıksaanıdm nereye gidicemi şaşkırdık _________________
Sweet Dream...
Usa-chan gene döktürmüşsünn
Allah rızası için tıklayın yazıktır yumurtaya |
|
 |
|
11 Ksm 2008 16:32 |
|
 |
Artemis

Vazgeçilmez Üye

|
|
|
|
shrine'a git istersen, heykel falan vardı acayip, oraları kurcala bir ^_^
pek hatırlayamadım neresi olduğunu _________________ "Trully if there is evil in this world, it lies within the hearts of mankind"
-
 |
|
 |
|
12 Ksm 2008 21:12 |
|
 |
Sweet Witch

Biri Beni Durdursun

|
|